песна 2: светла

Intro / примерок
ох ох, светлината
Ние не знаеме каде оди (повторување)

стих 1:
Погледнете наоколу е темно, сите црни сето
Како милион човек март, Но, јас зборувам рунда се '
темно срце, темни души
Темно умови пишување темно текови
Може ли да добијам малку светлина иако?
Дали е тоа нешто што може да се бори за?
Еј ние толку слеп не знаеме
На тој пат ќе одиме
Оди целосна брзина напред, летање, но ние ниско
Но, ние не се знае само она што го добил во продавница, нема повеќе да паѓа за doke на Okie
Не бе, тој може да ни даде глетка за работите што никогаш не видел порано
"До таа светлина се дојде до блескав, ние не знаеме каде оди
Но, тоа не е никаква Google на сајтот за живот, и тоа е како нашата светла се скршени
Доказ: ние трепка, пренесување на некои богатство кое е златна
За некои никел и бакар, се обидува да добие слава која е украдена
И жнее она што го сее
Еј сите добивме соништа, ова е мое
Јас сум молејќи се дека тој ќе флип прекинувачот и сјај, деца се слепи
Знаеме ли тоа, Господ знаеме дека ќе ја добивме
Само вие можете да ни се повисоки, ви пилот
ве молиме светла

кука
Ние не знаеме каде оди
Ние сме толку далеку од нашиот дом
Ние не знаеме каде оди
затемнување, на нема моќ е
Ние не знаеме каде оди
Мој homies нема, тие треба да им покажеме па се претвори ги светлата на
Ние не знаеме каде оди
Ние сме толку далеку од нашиот дом
Ние не знаеме каде оди
затемнување, на нема моќ е
Ние не знаеме каде оди
Додека ние одиме каде што живеат вода тече па се претвори ги светлата на

стих 2:
Одев сам по темна улица би сакала coulda познат
Јас бев заклучен во кутија со теревенки блокирање мојот поглед на престолот
Е заговор на другите наместо да се потпира на Бога што ја нема
Но мојот ум беше разнесена, кога Тој свети таа светлина во мојот дом
Полетување спиење маска, полна брзина со задните седишта
Сега можам да се вози главата светла, дека стрмна карпа гледам дека
Опкружен пат, Мора да се сврти, млада дама Мора да ја одбиеме
180, не е совршен сега, но јас притиснете на и јас се добие посилен
драги Боже, нашите луѓе ги загубија можете да го видите на снимање, убиството
Кој да Луцифер лабава? Ние сите се измамени и подготвени
И тој не е преку прикривање, слава од луѓето,
Ние сме осудени да бидат во таа гробница и одење погубени
човекот, Ви благодарам за влечење мене дека темна соба
Твојата вистина прободија моето срце како харпуни, Не цртан филм
Тоа е затемнување, нема светлина само затемни
Ве молиме да им даде благодат, Знам дека доби повеќе светлина да помине надвор

кука

други:
Можете ли да го вклучите светлата на?
Можете ли да го вклучите светлата за мене?

АКЦИИ

2 коментари

    • KiannaОдговори

      Исус е патот да се сврти. Исус Христос дошол на земјата да ги спаси грешниците како тебе и мене. Тој живеел совршен живот и умрел како грешници смрт. Тоа е љубовта на Исус, кој ни ја дава можноста да се сврти. Обиди се со Исус! Ве уверувам дека нема да се разочараш.