песна 3: Shweet

кука:
Земете ги рацете во воздухот
Направете малку шум на трибините ако има
Брег на Богочовекот ако се осмелуваат, само ако се осмелуваат
Тоа би било shweet
Што ако кога ќе се фали дека не е "напад на облека со тагови?
Тоа би било shweet
Што ако кога ќе се фали дека е рунда него, кој е првиот и последниот?
Тоа би било shweet

пост Кука:
Јас ги слушнав зборува како тие топла човек
Некој ги доби убиени до, за тоа октански
Еве, јас мразам да им каже дека не е подобар
Подобро да се чадор, владее Бог

стих 1:
Ајде да одиме назад во времето на крајот на осумдесеттите години
D град ме држете, тоа е каде што тие ме натера
Кога се вратив таму, Јас не се vaca-ИНГ (одмор)
Се чувствува како да сум дома, размислува за останување, Јас не се престојуваат иако
Ooh веќе веќе
Lone Star држава одгледуваат, како можам да го заборавам
Но, јас не се pop-up од ведро небо
Тоа е летаат како тој ме плете, Јас не се зборува рунда на чевли, пука
Добив многу проблеми, но јас сум директно, тоа е shweet
Знам дека мојот Бог ќе ги фрли во езерото, тоа е shweet
Колку пати Морам да ви кажам дека тој е шеф и да му нешто не е по едно парче торта?

кука
пост Кука

стих 2:
Сум бил во А многу оваа година
Усовршување на овие песни кои Плукам тука
И оттогаш 2010 тоа е јасно
Сите зборуваат рунда ти мора да живее тука, Мислам дека ми ја сега
Ooh, веќе веќе
Lone Star држава одгледуваат, како можам да го заборавам?
Свидетелство ние е bumpin swisha куќа иако
Имавме freestyles звучи како нив swisha куќа тече
велејќи, "Човекот се одржи до, Сторив слезе
багажникот поп, грчевито држејќи се за жито, бебе остане долу "
Не беше зборува рунда ништо, но цевка сон
Допаѓа, “Човекот мојот рачен зглоб замрзна како сладолед”
Но, тој ги отвори очите, bruh
Сите мои луѓе изненадив, bruh
Причина јас се користи рап напад пари, дека никогаш не сум навистина имаше
Јас тогаш оживеа, bruh

кука
пост Кука

стих 3:
Тие велат дека тие се случи
Но, тие навистина само се обидуваат
Мојот Бог е капитен, тој навистина може да се случи
Тој се владее во небото
Тие велат дека тие го прават тоа дожд
Тие навистина само фрли пари
Но, мојот Господ да работи во својата лента
Прави дожд падот и несреќата на гром
Ние мислиме дека се каже време
Но, ние навистина само читање на нашите часовник
Мојот Бог постоел пред времето
И тој го кажа кога да се започне, пад устата
Велиме ние го доби во контрола
Но, тоа е навистина привидение
Господе, тој може да се задржи на светот работи
Додека режијата сите планетите и ѕвездите, shweet

други:
Сите одат и да се фали дека е shweet (Повторете 4X)