udhë 3: Shweet

fiksohem:
Get atyre duart në ajër
Të bëjë një zhurmë të vogël në qëndron nëse ju atje
Mburrem në Godman nëse guxoj, vetëm në qoftë se ju guxoj
Kjo do të jetë Shweet
Po në qoftë se kur ju mburrem nuk ishte 'bout rroba me tags?
Kjo do të jetë Shweet
Po në qoftë se kur ju mburrem se ishte periudhë atij që është i pari dhe i fundit?
Kjo do të jetë Shweet

Post Hook:
I dëgjova që fliste si ata njeri nxehtë
Dikush mori ato gazuar up, në atë oktan
Ja, unë urrej të them atyre se nuk është më e mirë
Më mirë të merrni një ombrellë, mbretëron Perëndia

varg 1:
Le të kthehemi në kohë për të fund të viteve tetëdhjetë
D town të ​​më kapë poshtë, kjo është ajo ku kanë bërë më
Kur unë jam atje, Nuk është vaca-ing (vacationing)
Ndjehet si unë jam në shtëpi, duke menduar për të qëndruar, Unë nuk po qëndron pse
Ooh tashmë tashmë
Lone star shtet edukuar, si mund të harroj atë
Por nuk është e pop up nga blu
Është fluturojnë si ai thur mua, Unë nuk po flet periudhë këpucëve, gjuaj
Unë kam një shumë probleme, por unë jam i drejtë, kjo është Shweet
Unë e di, Perëndia im do të hedh ato në liqen, kjo është Shweet
Sa herë kam Gotta ju them se ai është bosi dhe atij çdo gjë është një copë tortë?

fiksohem
Post Hook

varg 2:
Kam qenë në A shumë këtë vit
Përsosja këto këngë që I Spit këtu
Dhe qysh atëherë 2010 kjo është e qartë
Të gjithë duke folur bout ju Gotta të jetojnë këtu, Unë mendoj se ata mori mua tani
Ooh, tashmë tashmë
Lone star shtet edukuar, si mund të harroj atë?
Shkolla e mesme ne u Bumpin shtëpi swisha pse
Sikur freestyles tona fryrë si ata shtëpia swisha rrjedh
duke thënë, "Njeriu të mbajë deri, I bërë zbriti
Trunk pop, flakta kokërr, fëmijë të qëndrojnë poshtë "
A nuk ishte duke folur bout asgjë, por një ëndërr në diell
si, “Njeriu dore ime ngriu si akullore”
Por ai hapi sytë e mi, Bruh
I tërë populli im ishte i habitur, Bruh
Shkak I përdorur rap bout holla, që kurrë nuk kam pasur me të vërtetë
Pastaj kam ardhur gjallë, Bruh

fiksohem
Post Hook

varg 3:
Ata thonë se ata e bëjnë atë të ndodhë
Por ata me të vërtetë vetëm të përpiqet
Perëndia im është kapiten, ai mund të bëjë atë të ndodhë
Ai është duke mbretëruar në qiell
Ata thonë se ata e bëjnë të bjerë shi
Ata me të vërtetë vetëm të hedhin të holla
Por Zoti im të konkurrojnë në korsinë e tij
Bën bjerë shi dhe rrëzimin bubullima
Ne mendojmë se kemi treguar kohë
Por ne me të vërtetë vetëm duke lexuar orën tonë
Perëndia im ekzistuar para kohe
Dhe ai ia tregoi se kur do të fillojë, rënie gojë
Ne themi kemi marrë atë në kontroll
Por kjo është me të vërtetë një mirazh
O Zot, ai mund të mbajë botën duke
Ndërsa drejtimin e të gjitha planetet dhe yjet, Shweet

tjetër:
Të gjithë shkojnë dhe mburren se e Shweet (Përsëriteni 4X)