udhë 4: Manolo

fiksohem:
Unë të bëjë atë për të dal
Got atë municion mbyllur dhe i ngarkuar
Unë nuk po flas për asnjë ndezjes
Rrokullisje një faqe, Unë do të shpërthejnë atë

Got një kasolle në Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (Përsëriteni 2X)

varg 1 (udhëtim):
Duke u përpjekur për të të treguar atyre djemve unë nuk të lënë koçek vetme
Shkak Unë mbaj një në makinën time dhe kam marrë dy në shtëpi
Ata lloje të ndryshme, por ata e bëjnë të njëjtën gjë
edge dyfishtë, fuçi të dyfishtë, bang bang
Unë jam këtu përballet dragons, Nuk është jashtë mendjes sime
Ata vijnë për shpirtin tim, kështu që është e bout atë kohë
Them shtrihet ata përpiqen të më vrasin, në qoftë se ju nuk besoni mua
Unë nuk e kujdesit, Unë nuk e kujdesit, Unë nuk mund të marrë atë lehtë
Unë jam Flipping një faqe, Jam shkaktojë-lumtur një klip dhe një matës
klikuar atë, goditur në skenë
të goditur me të vërtetë, saj në çdo shprehjen
Ai ma preu thellë Jam diving, Unë jam zhytjen në
Kur kam ngasin kam marrë atë zjarr zjarri, Unë jam i gjallë përsëri

fiksohem

varg 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Unë jam këtu duke shkuar postare
partnerët e mi mendoj se kam humbur atë, mama mia se jam loco
Unë mbaj afër tim revole pse, ju e dini se është plotësisht automatike
ju xhiruar të drejtë, njeriu që e vërteta do t'ju bëjë dëm shumë
I kam armiqtë e unë nuk mund të shohin të gjithë, por ata përgjojnë
I shfletoj atë faqe në to im shkas gisht qëndrim të punës
I kam municion shumë, u vjetra dhe të reja të dyja dëshmojnë
Dhe nuk është askush nuk luan me ju, shkojnë në bela rreth dhe të vijnë provë zjarri
Dhe unë nuk kam për të thënë jo shumë, Unë jam klikoni klikoni zhurmë dhe goditje gjë gon
Letrat e kuqe si një pikë të kuqe në kube tuaj
A e bëjmë e bëjmë, gjitha yall shkuar
Me një dash në backseat, kjo është më me një klip plot me ngjyrë të zezë
Unë jam goditur y'all me të deri sa të ndahet me të y'all
Man poshtë njeriu poshtë pasur një javë të keqe

fiksohem

varg 3 (udhëtim):
Unë të jetë një dele, Unë jam një bedel
Ndonjëherë kjo nuk është edhe funny
Them gënjeshtra janë sëmurë se ata helm, ndërsa e vërteta është e ëmbël se mjalti
Dhe ne e dimë se ai na mori
Ai është me ne nuk mund të na bllokojë, Ibaka
Kur ata qëndron përpiqet të na bllokoj fjala e tij është arma ime ajo që po ndodh "baracka!"

fiksohem

AKSIONET

2 comments