udhë 5: Ju nuk e di

Intro / mostër:
Disa ditë ndihem aq afër
Dhe disa ditë ajo duket deri tani
Me siguri pasuri dhe mirësi do të ndjekë gjithmonë
Dhe nuk kthehen pavlefshëm, oh
Hallelujah qenë lëvdata më e lartë
Unë do të jap atë për ju me kënaqësi të gjitha ditët e mia
Unë vetëm shpresoj se gjithë jetën time përcjell se unë do të thotë çdo fjalë, ooh
Edhe me të keqe me mua
Jezu, Oh Jesus, Jezusi im, kjo është arsyeja pse unë të dua kaq

varg 1:
Boy Ndjehem si unë jam rrëshqitje
Drejtimin për të bërë zgjedhjet e mia të sigurt, Obama Biden (merrni atë?)
Çdo ditë Unë jam homiciding
Vrarë atë shejtan brenda meje, ndonjëherë është trauma (nuk është ajo?)
Por bro kjo nuk është për t'u habitur
Se ajo sjell më gëzim kur Jam i lidhur me fjalën e tij
Unë jam i hipur premtimin
Unë premtoj unë është keq për këtë, kur unë nuk jam i bindet
Unë kam qenë e ekspozuar, por unë jam në të
sinonim: Unë jam i fshehur
Të ndjehen si unë kam një vrimë në një
Ata duke hedhur hije, por unë jam e lumtur shkaku di Biri
Të ndjehen si unë jam duke ëndërruar me sy hapur, Mendjet e mia lundrues
Rrëshqitje nga rritet qiell, re 9 kjo është oqeani im
Not në atë shtresë shtresës së ozonit
Hey unë jam njomje
Por ai ndezi atë zjarr nën prapa tim unë jam i duhanit
Nuk mund të minojnë atë, ai është më i lartë se ne ju boy silly
Shikoni unë vetëm them të gjitha ato që të thotë njeriu I jam ndjerë gëzim

fiksohem:
Mënyrë që ju mori mua deri aq të larta unë nuk e shoh me vjen poshtë
Nëse ju vetëm e dinte se çfarë unë shkova me, por unë jam ende në këmbë tani
Dhe ju e dini se unë nuk e kujdesit për asnjë urrejtje
Këto re në fytyrën time
I merrni më të larta, më i lartë, më i lartë

Ti nuk e di atë që ai bëri për mua
Ju nuk e dini (5X)
Rrëshqitje të lartë dhe unë jam ndjenjë të lirë
Ju nuk e dini (5X)
Ti nuk e di atë që ai bëri për mua
Ju nuk e dini (5X)
Rrëshqitje të lartë dhe unë jam ndjenjë të lirë
Ju nuk e dini (5X)

varg 2:
Got me ndjenja si Cleveland, kur ata thanë se Lebron mbrapa
Dua parada hedhin me streamers dhe të gjitha ato që, Unë ndihem mirë
Dhe në qoftë se ju keni lexuar se King James
Ju mund të thonë se unë kërkoi në të mirë, harron periudhë shi
Harrojeni për retë stuhi mbi kokën time
Bruh Unë nuk mund të ndjehen në tokë, ka anchors mbi këmbët e mia
Unë jam shkon jashtë sot pa asnjë shtrat
Këmbët varur si disa dreads, por nuk e prerë atë që kam thënë
Kur them unë jam lundrues të lartë se kurrë më parë
Unë nuk do të thotë se Denver milje lëvizje të lartë, Unë mund të bëjë më mirë
Unë nuk e egër në ato klubet e natës me zë të lartë, I kam forever
Me Shumë të Lartit I goditi jackpots pa asnjë levë
Më lejoni të jem i qartë, të vetmin Perëndi kam frikë
Banon në një vend të lartë dhe të shenjtë dhe bro Ai mori mua këtu
Shpirti im u ble, dhe mëkati im u nisi
Ajo nuk do të ketë kthime, përgatitur për ashensor off

fiksohem

AKSIONET

2 comments

  1. Jimmypërgjigje

    Just wonderingdoes the part about “Obama Biden” mean that you voted for and/or support Obama’s presidency? Si një i krishterë, I would love to support an African-American presidentbut isn’t it clear that Obama supports some ungodly things? I imagine you’re very busy, but thanks in advance for your consideration.