песна 7: Сите се крене

Пример:
Ако сите ние се крене, Oh yeah Oh yeah (повторување)

стих 1:
Знам дека не заслужуваат да допрете микрофон братче
Но, овој занает е нешто што јас би се бори за
Јас сум во лабораторија со ова пенкало и рампа
Знаејќи дека може да се стави крај на последната, тоа не е навистина зошто пишувам движење thoughLet е назад во времето на '04
сретнав 116, брзо бев на одборот
Брзо нанапред четири години, ние на турнеја
И ние не се знае само она што го има во продавница
Но, сега, тука сме десет години подоцна, текови добија поголема
Обврзници се доближи, плус тоа е повеќе мразители
Велејќи дека ние само го прават тоа за тесто, но тие нема да не скрши
Оти ​​Господ му служиме со протокот тој е толку милостив
И ако тие ме прашуваат зошто го направи тоа
Јас да им каже што е музиката на движење
Да, јас зборувам за мојата бесрамна екипажот
Тоа никогаш не ќе се смести на сцената, но тие се шетаат во неговата свежина
Стани

пред кука:
Ако сите ние се зголеми upThat ќе биде мојот сон
Ние сите треба да се крене
И даде стои О за цар причина тој е добар

Oh yeah, Oh yeah
Oh yeah, Oh yeah
Ние сите треба да се крене и да даде стои О за цар причина тој е добар (3X)

стих 2:
Тргнавме од шверцувани тури до висок квалитет на емисии
Од Crae правење отчукувања на висок квалитет на добрите
Од јава во нашите автомобили да Sittin во авионите
Да турнеја вози автобус, но мисијата не се менува
Уште фанови на трибините не значи дека ние го направи
Бог не е повеќе задоволни зашто радио станици ја играл
Ти знаеш дека јас сум prayin престој бараат лицето
Значи ние не дисквалификуван од трката
И моите браќа, ми вети ми дека ова
Ако озлогласеност го добиете најдоброто од мене да ми се откажат од
И јас ќе ветување, дека јас сум се држи
Од страна на вас и вие edify без разлика колку тоа добива
И на навивачите, Ве молиме вети ми дека премногу
Ќе ги слушаат зборовите, Верувам нив и да одите и да направите
Ние го направи тоа за Господ, но сепак можеме да го направи тоа за вас
Тие не се никогаш не видел Евангелието на работа, им покаже дека е вистински, и ќе се зголемува

кука

стих 3:
Јас не се пензионира, но мислев дека во врска со тоа
Се чувствував повикан да биде свештеник, Јас сум за тоа
Гледам слава во својот збор и морам да го викне
Па јас сум само се обидува да дознаам како може да се викне најгласните
Плус видов тоа е тешко да се биде свештеник, кога по
Услугата ти мора да се излезе и рап за народните маси
Се чувствувам растргнат во моето срце, јас мораше да се молат
здравјето ми е што го прави потешко да се најде на патот
Но, ако некогаш ја напушти играта
Морам да ги оставам со нешто со значење, јас се прогласи
Тоа не е важно дали моето име да се избрише, што останува
Е мисија, што не е недостасува, кој е подигнување Неговото име
Читам визија на Јован и тоа е обичен
Христос царува, па јас сум држејќи се во мојата лента
Рап не ми треба, Стигнат не ми треба
Христос не ми треба, Јас сум театрално причина јас сум несмасен
Но, јас сум извршени од страна на еден и само исцелител
Рунда на транзицијата, homie вера е добивање realer
Јас сум само чека за мојот Спасител, за да се открие
Јасна визија за единствениот “Мирот да биде уште”е
Јас сум исполнет, во Него, Јас сум уште се напика во Него
Откако беше поттикнат страста, Сега морам да му верувате на Воскреснатиот
Еј моли за вашиот брат, причината Знам дека среќата не е
Начинот на кој јас сум успее, до ништо за среќа тоа е?
Се разбира не, Еве, јас не се направи обид да се направи промена
Јас сум само префрлување до методот дозволете ми да го направи јасно на знаење
Се обидувам да го најдам мојот став, Јас не се остави на играта
И победата е слава на најголемите името
Пораст

АКЦИИ

3 коментари