udhë 7: All Rise Up

mostër:
Në qoftë se ne të gjithë të ngrihen, oh yeah oh yeah (përsëritje)

varg 1:
Unë e di unë nuk e meritojnë të prekë bro mic
Por kjo zeje është diçka që unë do të luftojë për
Unë jam në laborator me këtë stilolaps dhe një jastëk
Duke ditur sa ta kryej fundit, që nuk është me të vërtetë arsyeja pse unë shkruaj shkojnë thoughLet mbrapa në kohë për të '04
une takova 116, shpejt unë kam qenë në bord
Fast përpara katër vjet, ne në turne
Dhe ne nuk e dimë vetëm atë që ai kishte në dyqan
Por tani ja ku jemi dhjetë vjet më vonë, Flukset e mori më të madhe
Bonds mori më afër, plus kjo është më urren
Duke thënë se ne vetëm të bëjë atë për brumë, por ata nuk do të na thyer
"Shkak Zotin ne të shërbejë me rrjedhën ai është aq i dhembshur
Dhe nëse ata më pyesin pse unë bëj atë
I tregoni atyre se është muzika e një lëvizjeje
Po unë jam duke folur për ekipin tim paturp
Kjo nuk do të prekë një fazë, por ata janë duke ecur në risinë e tij
Të ngrihesh

Hook Pre:
Në qoftë se ne të gjithë të rritet upThat do të jetë ëndrra ime
Ne të gjithë duhet të ngrihen
Dhe të japë një O këmbë për mbretin sepse ai është i mirë

oh yeah, oh yeah
oh yeah, oh yeah
Ne të gjithë duhet të ngrihen dhe të japë një O këmbë për mbretin sepse ai është i mirë (3X)

varg 2:
Ne shkuam nga turne të kontrabandës në shfaqje të cilësisë së lartë
Nga Crae bërë rreh të mirat me cilësi të lartë
Nga hipur në makinat tona të Sittin në aeroplanët
Të udhëtojnë me autobus nget, por misioni nuk është ndryshuar
Më shumë tifozë brenda stadiumit nuk do të thotë kemi bërë atë
Perëndia nuk është më i kënaqur 'shkaktojë radio stacione luajtur atë
Ti e di se unë jam Prayin qëndrimin që kërkojnë fytyrën e tij
Pra, ne nuk skualifikuar nga gara
Dhe vëllezërit e mi, my premtoj mua kjo
Nëse famë merrni më të mirë për mua të më lënë
Dhe unë do të premtoj, se Unë jam rrinë
Nga ju dhe ndërton të pa marrë parasysh sa ajo merr
Dhe për tifozët, ju lutem premtoj edhe mua
Ju do të dëgjoni fjalët, besojnë ata dhe shkoni dhe të bëjë
Ne e bëjmë atë, sepse Zoti,, por ende ne bëjmë atë për ju
Ato nuk është parë kurrë Ungjillin në punë, t'i tregojmë është e vërtetë, dhe të rritet

fiksohem

varg 3:
Nuk është në pension, por kam menduar për këtë
I ndjerë thirrur për të qenë një pastor, Unë jam të gjithë në lidhje me të
I shohin lavdinë e tij në fjalën e tij dhe unë Gotta bërtas atë
Kështu që unë jam vetëm duke u përpjekur të kuptoj se si unë mund të bërtas loudest
Plus, unë pashë se është e vështirë që të jetë një pastor, kur pas
Shërbimi ju Gotta të marrë jashtë dhe të rap për masat
Unë jam ndjenjë shqyer në zemrën time unë kam për t'u lutur
Shëndeti im është duke e bërë atë më të vështirë për të gjetur rrugën
Por, nëse unë ndonjëherë të bëjë të lënë të lojës
I Gotta lënë ata me diçka me kuptim, I shpallin
Kjo nuk ka rëndësi nëse emri im të fshihet, ajo që mbetet
Është misioni, që nuk mungon, e cila është e ngritur lart emrin e Tij
Kam lexuar vegimin e Gjonit dhe është e thjeshtë
mbretëron Krishti, kështu që unë jam i fërkimit në korsinë e mia
Rap nuk kanë nevojë për mua, Arrijnë nuk kanë nevojë për mua
Krishti nuk kanë nevojë për mua, Unë jam i çalë shkaku Jam lame
Por unë jam i kryer nga një dhe vetëm Shëruesi
Bout të tranzicionit, Besimi homie po realer
Unë jam vetëm duke pritur për Shpëtimtarin tim për të zbuluar një
Vizioni i qartë i vetëm “Peace-të ende”është
Unë jam mbushur deri, në të, Unë jam ende tucked në Të
Pasi u epshi shtyrë, tani unë duhet të besoni Ringjallur
Hey lutuni për vëllanë tënd, Shkaku di se fati nuk është
Mënyra Unë jam sukses, deri Asgjë nuk është për fat është ajo?
Sigurisht që jo, duket nuk është bërë duke u përpjekur për të bërë një ndryshim
Unë jam vetëm kalimi deri metodën më lejoni të bëjë të qartë
Unë jam duke u përpjekur për të gjetur pozicionin tim, Unë nuk po braktis lojën
Dhe fitorja është lavdia e emrit të madh
ngrihem

AKSIONET

3 comments

  1. ushtarpërgjigje

    I absolutely love this song, sidomos vargu i fundit! Muzika është gjithashtu i madh, ashtu si çdo këngë tjetër në këtë album. Trip Lee së bashku me Gawvi vërtetë të goditur gozhdë në kokë me këtë album.