udhë 8: Jetë e bukur 2 (imja)

Intro:
oh, Unë të dua, vërtet
Si asnjë tjetër, vërtet
Kur unë shoh ju buzëqeshje të shkëlqejë vetëm si verë, vërtet

varg 1:
Ju e dini se ndjenja kur atyre fjalë të dështojë
Është e vështirë të shpreh me fjalë atë që unë dua të them
Për mini time mua, njeriu im i vogël
Të flasim fëmija flasim, Unë nuk e di se çfarë të thoshte
Por kjo është muzikë për veshët e mi edhe pse
Boom bap për babë tuaj kur jam afër edhe pse
Mommy ju vë në to polos dhe skinnies
Curly fro egër, të jetë sprovë se një njihuni pse
Ju mori atë ryshfet përzier kec mbi ta
Duke kërkuar si mama tuaj dhe baba tuaj mbi ta
Drejt nga barku i nënës, që ishte i freskët i vërtetë
I bërtiti aq shumë deri sa unë nuk kanë lënë lot
Që atëherë ju mbani një buzëqeshje në fytyrën time
Wrestling dhe vallëzimi, egër në vend
Ja, unë e di se ju mori emrin tim
Por unë dua të veshur me jetesën e tij për famën e tij, Unë të dua

fiksohem:
oh, Unë të dua
Si asnjë tjetër
Kur unë shoh ju buzëqeshje të shkëlqejë vetëm si verë
Vizioni im nuk mund të jetë më e qartë jo jo jo
Shkak ju jeni e bukur, Nuk është çudi unë të dua

Unë nuk mund të besoj se ju jeni të minave, Unë nuk mund të besoj se ju jeni të minave
Ju jeni gjithmonë në mendjen time, Unë nuk mund të besoj se ju jeni të gjithë të miat (2X)

Post goditje:
Unë nuk mund të besoj, nuk mund të besoj, ju jeni të gjithë të miat (2X)

varg 2:
Ajeti i dytë për vajzën time fëmijën
Ju dhe mama juaj y'all vajzat e mia të preferuar
Për Selah im i dashur Simone
Ajo mori përgjithmonë, tani ne duke ju në shtëpi, ju jeni të gjithë të miat
Ju jeni cutest i të gjitha kohërave
Edhe pse ju na mbajtur të gjithë natën duke qarë
Dhe unë mendoj se vëllai yt-së në dashuri
A përafërt pak, por ai është duke ju dhënë përqafime
Plus ju e dini se unë nuk mund të presim për të parë y'all rritet
Nuk mund të presim për të parë atë shfaqje (çfarë show?)
Hiri i Perëndisë në jetën tuaj dhe ju e dini
Pa marrë parasysh se si shkon që babi juaj të qëndruar afër
Dhe unë do të jetë i sigurt për të ju tregojnë çdo ditë
Ju jeni duke bërë në imazhin e tij, fëmija nuk është Gotta prisni
Për të dëgjuar asnjë konfirmim nga ata dudes në rrugë
Ju tashmë e dini se ju jeni e bukur për mua

fiksohem

tjetër:
Çfarë një dhuratë e madhe nga një Perëndi i madh
Çfarë një dhuratë e madhe nga një Perëndi i madh
Ju përkasin atij, por ai ju dha mua
Ju përkasin atij, por ai ju dha mua (2X)

AKSIONET

1 koment

  1. Brandonpërgjigje

    Beautiful life 1 actually helped me and my girlfriend (at the time now she’s my wife) make the decision to keep our our first daughter. I had bought the album and when I heard the song I just cried because I knew God was speaking through you to me. Thanks bro your obedience saved a life. # keepthefight