udhë 9: Insomniac

varg 1:
Unë jam duke shkuar sot
Kjo e shtënë im i vetëm
Jeta ime mund të përfundojë sot
Po ndaluar zemra ime
Në rast se dal sonte unë jam duke shkuar jashtë në krye
I jap gjithë kjo jetë nuk është e gjitha që kam marrë
Yessir tani prisni një minutë Bruh
Unë po të shoh y'all figurë me duart e tua
Duke pritur për këtë mundi të marrë off, 808'S në gatishmëri
Kur unë jam marrë frymë bangers them deklarata që unë po ndalem pranë
Terren gon shake kur kjo rënie mundi, lumë votash
Të lutem, lërmë off treshe tim
e ndjej, e ndjej, Unë jam ndjenjë shumë e mirë
Si unë jam një kafshë
Ashtu si një bandit i cili është i vërtetë në kapuç
Kështu që unë jam duke shkuar dhe me radhë
Unë do të jetë duke pushuar, kur unë jam shkuar
Ngritja dhe bluaj është ajo që unë jam në
Bruh kjo është arsyeja pse kam shkruar këngën
Sonte unë jam duke shkuar jashtë si
hapësirë ​​im jeta vetëm zgjat gjithë natën
Në qoftë se unë nuk do të zgjoheni në mëngjes, Bruh Unë jam Gon jetë mirë
Hedhin kujdes të erës
Le të shkojë ne bout për të shkuar në
Nuk ka ngadalësuar, ne Gon fitojmë
Nuk ka ngadalësuar, ne e dimë atë
Mburrem

Pre-hook:
Sonte do të rrezikonte të gjitha për të ndjekur
Dhe të jetojnë si jeta ime e gjatë nesër
Ne e duam atë
Ne do të shkojmë shumë gjatë gjithë javës
'Til është e gjatë nuk ka asnjë arsye gjumi ne marrjen e të marrë atë duke marrë atë

fiksohem:
Insomniac
Ne do të marrë atë duke marrë atë
(përsëritje)

Post Hook:
Hedhin kujdes të erës
Le të shkojë ne bout për të shkuar në
Nuk ka ngadalësuar ne Gon’ fitore
Nuk ka ngadalësuar ne Gon 'të fitojë
Hedhin kujdes të erës
Le të shkojë ne bout për të shkuar në
Nuk ka ngadalësuar ne Gon 'të fitojë
Nuk ka ngadalësuar njohim

varg 2: (Andy Mineo)
Mirë në rregull në rregull I get it
Cila është pika për të luajtur lojë në qoftë se ju nuk do të fitojë atë
Nuk është kurrë pështyu një ëmbël gjashtëmbëdhjetë
Unë e quaj atë një dhuratë kështu që ju e dini se unë Gotta sjellë atë
Y'all jetojnë si minutash është i pafund
Nëse koha nuk është e para, atëherë pse fikje të shpenzojnë atë
Më në fund gjeti një vajzë që nuk është në telefonin e saj gjithë kohës kështu që ju e dini se unë kam për të telefononi atë
Oh oh zot
Kjo nuk është e zakonshme asnjë vajzë që është mbresëlënëse
Unë jam duke u përpjekur për të luftuar për kauzën
Y'all lufta wanna në seksionin koment tim
Unë nuk e bëni atë Dawg, si baballarët e vdekur mundi unë nuk përzihen
Ata thanë se unë kurrë nuk do të jetë asgjë, por unë mendoj se unë ende doli tmerrshëm
Nuk është në duke folur unë vetëm të marrë atë bërë
Ata duan të marrë një punë ose të dëshironi të merrni një armë?
Ata duan të marrin një Blunt dhe të djegur si mua në diell
Uau, Unë mendoj se ata të na
Mos fle kosit kjo është pagjumësia
Y'all bout shqetësuar kur ata Jordans rënie
Por ju nuk është i shqetësuar bout çfarë trupi juaj?
e marrtë dreqi

fiksohem

AKSIONET

3 comments

 1. XXXpërgjigje

  ա Hoah ky blog іs mrekullueshëm i dashuri st ս vdekur poѕts tuaja.
  Qëndro up punën e mirë! ti e kupton, shumë peгsons janë në kërkim për këtë informacion аround, yo ᥙ mund të ndihmojë ata ց г ᥱ atly.

 2. qijpërgjigje

  Post Pretty madh. Unë thjesht stumbled upon blogun tuaj dhe të kërkuar për të përmendur se kam me të vërtetë gëzuar surfing rreth postimet tuaja weblog.

  Në çdo rast unë do të nënshkrimit në RSS tuaj
  ushqyer dhe unë jam duke shpresuar se ju shkruani përsëri së shpejti!