Tani duke lexuar: Video e Lecrae, Eric Mason, dhe Trip

Po ngarkohet
svg
Hapur

Video e Lecrae, Eric Mason, dhe Trip

tetor 11, 20111 min lexim

Këtu është një video e Lecrae, Eric Mason, dhe me diskutimin e hip hop dhe Ungjillin

Si votoni?

0 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 0 Votat kundër.
Etiketuar në:#116, #ungjill, #HipHop,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

One Comment:

  • Pamela

    gusht 26, 2013 / në 3:09 pm

    Love this. Can’t wait to see more and more of them. They truly reach people through their music. Or shall I say they use their spiritual experiences to convey it through rap.

Lini një përgjigje

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg