Nalika Winners Deleng Kaya kapitunan

Apa pemenang katon kaya? Apa wong-wong dhuwur utawa cendhak? Ireng utawa putih? Rosa apa ringkih? Aku guess iku gumantung ing apa kita nedya by “juara.”

Aku iki di sedot menyang crita siji juara iki sasi kepungkur minangka maca dhowo, nanging biography makarya saka Michael Jordan. Akun rincian ngilingake kula kok obsesi akeh wong kang karo wong wewatesan ing pangibadah pahlawan. Akeh iku bisa ngandika bab “airness kang” nanging oleh tau bisa ngeklaim kang ora juara. Apa kang katon kaya juara sadurunge tak kabeh sing rings juara, sanadyan?

Sing maca buku, ketoke cetha saka kanak-kanak kang bakal juara. Apa sing ana play pinunjul minangka picer Liga sethitik utawa minangka pemain basket junior Varsity; spurt wutah SMA utawa game kang menang dijupuk sak taun anyar karo UNC.

Miturut wektu aku tak menyang bab-bab bab kompetisi kang minangka Chicago Bull, ana surprises. Penulis marang crita ing cara sing digawe iku cetha: Jordan lair dadi juara. Lan apa kita sumurup marang Panjenengané kanggo: menang enem rings juara, limang MVPs, lan 14 Kabeh penampilan Star (ora kanggo sebutno mrentah unchallenged ing game sepatu atletik).

Iki jenis mrentah unchallenged apa biasane nerangake pikiran pisanan nalika kita mikir “juara.” Nanging Aku pengin kita ninggalake kamar kanggo liyane jenis juara. Jenis juara sing ora duwe makings juara. Jenis juara kang kelemahane luwih ngremenaken saka kekiyatan kang. Jenis juara sing katon liyane kaya wong bodho kadhangkala.

conquered, nanging nelukaken

Aku bakal jujur ​​karo sampeyan. Suwene rong taun wis apik tenan cara akeh, nanging uga wis cantik hard. Aku wis sante marriage kuwat lan awal loro urip sethitik. Aku wis nemu kabungahan minsitry pastoral ing gréja sehat. Nanging aku wis uga kena ing bebendu kekirangan. Iku hard kanggo njaba marang kadang amarga aku koyone mengkono supaya akeh iku apik. Nanging yen mung sampeyan bisa ndeleng sethitik nyedhaki.

Aku duwe sindrom lemes nemen. aku ngerti, Aku wis tau krungu saka iku sadurunge salah siji. Mungkin tumrape nalika mencet kula felt kaya doyo bajingan saka bab diatur. Ing awal iku pancene cacad me- aku mung awake kanggo enem jam dina, lan kesel kanggo liyane wolulas. Liwat ing taun sabanjuré iku durung njaluk luwih apik, nanging isih ninggal Aku Nihan apa Aku digunakake kanggo dadi. Aku wis urip ing pitung taun pungkasan karo lemes Neverending. Aku sajujure ora bisa ngelingi wektu suwene aku felt rested- kaya sandi baterei seda, nanging ora recharged.

Energy kaya bahan bakar sing kakuwasan saben wilayah gesang kita. Kita kudu kanggo saben tugas, saben obrolan, saben pamikiran. Lan nalika bahan bakar sing kurang, kabeh ciloko. Kanggo sawetara alesan, awak ora nglilani kula ngisi bensin. Nanging tank sandi lingers tengen ndhuwur “e,” lan aku nyoba kanggo nggawe iku liwat. Iku kiwa kula limping liwat saben wilayah gesang kawula.

Aku pitutur marang kowe kabeh iki, ora kanggo simpati Panjenengan, nanging kanggo tantangan carane mikir. Sawetara bisa katon ing wates ora kejawab, ing dina Kawuningana, tension occasional ing marriage sandi, lan mikir, “Man, wong iki rusak sapunika.” Iku manawa ngrasa kaya rusak nalika aku kudu ngganti plans urip durung maneh utawa marang anakku, “Daddy kang banget kesel muter sapunika.” Aku bakal lying yen aku ngomong iku ora Kawuningana lan nyoba. Nanging, Aku isih ngaku kamenangan manis sandi.

Ora, Aku ora jenis superhuman kuwat saka juara; Aku bener cantik banget. Aku apik macem juara. Aku Suspect akeh banget.

A Kind Beda Winner

Aku duwe kamenangan, nanging ora amarga kekuatan sandi wis aman iku. kamenangan Kula mengkono ing éwadéné kaapesanku, malah dosa kawula. Aku ora Victor sing ngalahaké nglawan lan aman menang; Aku pancene mung ditampa iku. Aku duwe kamenangan ing Gusti Yesus.

Paulus nempatno kaya iki ing Rum:

Kaya kang katulis, "Margi Paduka, kawula kang matèni muput; kita dianggep minangka wedhus sembelehan. "Ora, ing iku mau kabeh kita luwih saka menang liwat wong sing tresna marang kita” (Rum 8:36-37).

Paul quotes Jabur 44, ngendi Kowé wis ngabarké kanggo Gusti Allah ing satengahe nyoba. Lan Paul migunakake ayat sing kanggo nggawe titik sing apa-apa bisa batalaken apa wis rampung Allah kanggo kita ana ing Sang Kristus.

Salah siji bab sing paling striking punika sawise nyebutke iku elek: kang matèni, kang gugur, Paulus ngandika malah tumrap kita menang. Malah nalika kita kelangan, kita lagi menang. Malah nalika kita lagi kang ditelukaké déning donya tiba iki, kita tetep menang liwat Gusti Yésus. Mungsuhan dina cilik ora nemtokake nasib kita, amarga perang wis menang. Ora sing nggawa sampeyan pangarep-arep luar biasa? Yen kita lagi ing Kristus, kita saestu ora bisa ilang.

Mungkin, kaya kula, sampeyan lagi ing mangsa kang gedhe kangelan. Aku pengin kasurung karo sawetara cara aku mikir bab bebener iki.

1. Aja Cukup Deleng ing Sampeyan

Nalika aku nglampahi dina sandi ngarahke ing kekirangan lan pada pating ing atiku, Aku mung Feed discouragement lan bahan bakar raos palsu saka hopelessness. Nalika aku mentheleng ing kula aku wis ilang, nanging nalika aku mentheleng ing Gusti Yesus Aku ngilingake sing aku menang. Nalika piyambakipun ngasoraken ingkang nglawan, piyambakipun ngawonaken ing kita atas.

2. Aja Cukup Deleng ing Saiki

Yen aku mung fokus ing dina utawa iki sawetara taun kepungkur, Aku digodha kanggo mikir iki carane bakal tansah dadi. Nanging Gusti Yesus dituku iku temenan kanggo kula ing salib sing aku wis ora expereienced durung. Aku ngerti Gusti Allah imperfectly saiki, nanging aku njaluk ngerti wong sampurna mengko. Malah bakal menehi kula account awak anyar lan ngilangke eluhé sandi.

Kita uga bisa digodha kanggo fokus ing wong-wong sing koyone menang saiki. Wong-wong sing ora duwe trials lan setbacks sing padha tansah koyone Wewelak kita. Nanging tim sing menang ing waktu katelu ora tansah tim sing menang ing mburi. Akeh wong koyone menang perang dina, nanging padha ora pracaya kang iku menang perang. Aja mung katon ing saiki.

manis Victory

Michael Jordan tetep siji saka paling lan paling populer pemenang kita wis tau weruh. Nanging ana menang ageng kanggo bakal padha. Lan ora ana sing wis apa iku njupuk kanggo menang perang dhéwé; mung Kristus bisa apa sing. Kang kalah kabeh mungsuh kita: tanpa, Iblis, lan pati dhewe. Kabeh iku njupuk kanggo melu ing tim lan entuk manfaat saka menang ngowahi saka dosa lan pitados ing Juruwilujeng. sapa, malah paling lemah antara kita bisa pemenang.

Iki bebener sing ana ing atiku nalika aku wrote tembung iki ing “manis Victory”:

Victor ora kang iku menang inning kapitu
Tropi ora menyang gedhe-gedhe sing tak awal apik
Nalika aku ngomong aku menang aku ora ateges dina iki Aku
Maksudku dina sing nalika langit werna abu-abu disuramkan, banjur aku menang 'sabab aku mrentah karo wong

Priksa manawa kanggo Pick munggah salinan “munggah” nalika metu 10.27.14!

Enggo bareng

36 komentar

  1. LiamReply

    Trip aku wis muter kamenangan manis non-mungkasi saperangan dina kepungkur, apa Gusti Allah ing gesang panjenengan lan bakal apa liwat album Panjenengan. Ndedonga kanggo sampeyan

  2. Victoria JonesReply

    Iki kuwi tembung inspirasi. song articulates sesambetan ruwet antarane wektu kamulyan, lan pitfalls dikendhalekake. Matur nuwun. saiki aku ngerti kabeh, apik lan ala, tumurun saka Ramané sakèhing Lampu.

  3. SteveLReply

    trip, song iki wis berkah ageng ing gesang kawula wis! bapak lan adhine duwe sawetara masalah kesehatan sing padha wis dealing with kanggo sawetara taun lan katrangan kanggo apa lan carane nulis lagu iki ayu lan panglipuring. Matur nuwun kanggo kang bener kanggo iman lan kanggo Injil.

  4. LydiaReply

    Iki dadi nyemangati kanggo kula. energi wis ing tingkat padha Yours kanggo rong taun kepungkur… Aku iki pungkasanipun didiagnosis penyakit Lyme nemen saperangan sasi kepungkur lan lemes wis pungkasanipun njupuk korek! Mugi sampeyan pungkasanipun bisa nemokake soko sing mbantu sampeyan! Sing lagi dilakoni supaya dadi luwih saka wong éling. Peraga kanggo sampeyan! Sampeyan inspirasi kanggo kula :)

  5. CheyenneReply

    kangmas wis lemes nemen lan aku wanted kanggo ngerti yen aku bisa pancing loro munggah supaya bisa ngobrol karo sampeyan?

  6. DeniseReply

    Gusti Allah mberkahi kowé Pak. Barefield. Aku wis bener rahayu nonton kutbah Panjenengan, ngrungokake musik, maca artikel lan tulisan. Aku ndedonga supranatural marasake awakmu ing jeneng kuwoso Gusti Yésus liwat awak. Aku ndedonga kanggo kekuatan terus lan toleransi kanggo tutul supaya sampeyan bisa nggawe nguwasai bisa tanpa akeh kesel nanging rodo gawe anyar saben dina. Aku ndedonga pangestune liwat sampeyan, Jennifer lan loro-anakmu. Aku matur nuwun Gusti kanggo Williams mituhu panggilan Panjenengan gesang minangka pandita, bojomu, rama lan artis. Ayo cahya terus kawentar terus urip. Matur nuwun Rama, ing Gusti Yesus jeneng kang, Amin.

  7. Duran LoweryReply

    Aku pracaya bener. Ing masyarakat dina iku banget gampang kanggo njaluk sisih dilacak kuwatir bab carane wong liya, sing urip. ora bisa ngenteni munggah kanggo metu. Trip u pancene inspirasi kula dadi wong paling rama kanggo bojo lan anak.

  8. PatrickReply

    trip, thanks kanggo nuduhake wong atimu. Kasunyatan sing gerah lan isih bisa kanggo gawé karya kualitas kuwi maringi inspirasi. Gusti Allah wis nemen digunakake musik nganggo kanggo urip. Lan aku ngucapke matur nuwun ana wong lanang kaya ing musik (khusus hip-hop) industri sing ora wedi marang bebener mutlak. Mugi Rise ora album pungkasan, nanging yen, Aku supaya matur nuwun kanggo kabeh sing wis mulang kula ing past 4 album.

  9. VinceReply

    Aku tansah diwanti-wanti dening bro kiriman lan iki bisa dadi apik kang durung! Aku ndedonga kanggo kekuatan lan ora bisa ngenteni kanggo pulisi album!

  10. CharlanaReply

    Hey Trip,

    Aku saestu seneng song “manis Victory”, tetep ing baleni & Aku katon nerusake kanggo Hearing liyane saka CD. Gusti Allah mberkahi kowé & kulawarga & terus sukses kanggo sampeyan!

  11. ChesterReply

    Aku bubar weruh kinerja nalika sampeyan padha kene 9 Denver Oktober. Aku ora idea bab Maladies kesehatan nganti banjur. Aku iki rumiyin kena nalika dileksanakake song “Manis Victory.” Aku banget wis battling macem-macem ailments fisik nearing wektu patang taun. dadi, song resonanted karo kula, nggawa kula kanggo brink nangis. Duwe mung maca Piece ing penyakit Panjenengan, Aku wis ketemu sing wis gerah saka bab sing padha Aku wis kanggo sawetara wektu: Sindrom Lemes nemen. Iku liwat perjuangan fisik sing dipeksa kula kanggo reliquish bangga lan gesang welas lan digawa kula bali kanggo janji gawe anyar kanggo Kristus; wekasanipun, Aku ngucapke matur nuwun sing iki wis kedaden kanggo kula. Aku mung ketemu siji wong liyane sing duwe idea akurat saka tantangan sing sindrom iki ndadekke. Aku wis siram karo outpouring rahmat Allah, shalat saka wong, lan prasetya unyielding bojoku kang mbantu kula terus karo tujuan Allah kaya aku terus pasinaon kanggo pindhah menyang pelayanan minangka filsafat. Kita ngawula Gusti Allah sing ora mung pinaringan mangertèni kasangsaran donya, nanging conquered liwat. Matur nuwun kanggo layanan saka Kratoné Gusti Allah lan rincian disclosing gesang.

  12. christianReply

    trip! Sampeyan wis panglipur liwat music lan kutbah bro Panjenengan! Carane Gusti Allah wis nggunakake sampeyan! bangers njaluk kula bakal bro ! Aku bakal ndedonga kanggo kowé uga! Oh lan -good katon ing song sing banget!

  13. MitchReply

    Brother Trip,

    Gusti Allah mberkahi kowé kanggo iman unwavering lan dipercaya Panjenenganipun bakal waras lan nggawe sampeyan kabèh ing bener Shweet Victory!!! Sih-rahmat Allah…

  14. Mack EnderReply

    Aku iki tremendously diberkahi dening artikel iki. Atiku bungah kaya aku maca lan manawi kawula ngawasaken pusaka mangsa Kristus. Matur nuwun trip. ora bisa ngenteni kanggo njaluk album. Aku wis mesthi wis diberkahi déning wong sing.

  15. Erica D. ClantonReply

    Iki ana tenan apa i needed kanggo maca lan manis Victory tenan demok atiku. Thanks Trip kanggo nuduhake apa Gusti Allah marang u supaya kita bisa ndeleng sesanti tumrap gesang kita!! Praying for u!

  16. YesayaReply

    Tresna wong musik. Lan Kristen hip hop music liyane wis lan lan bakal terus kanggo Gusti Allah ngganti gesang kawula. perjuangan kita ora langgeng sing uga ngerti Tripp. Thanks kanggo pangeling.

  17. GabeTavianoReply

    Thanks kanggo kang transparan, trip. Kita Fam kang obah kanggo Cambodia ing 3rd Januari. Aku duwe pitakonan pribadi sawetara sing, wus takon sadurunge kita ninggalake. Apa sampeyan Mungkin njupuk kula email (kanggo email sing digunakake kanggo komentar kene)? Looking nerusake kanggo sandi pemandangan-urutan saka munggah. karya gedhe tenan!!

  18. ChristyCappReply

    Aku dadi looking’ nerusake album!! Thats a song gedhe kanggo miwiti mati karo. Bener bakat lan lyrics REAL sing ngganti gesang.. ora nothin’ luwih apik saka sing! CFS nyedot lan ngancurake. Aku tak ing 18 ing College nalika pisanan metu. Nanging sampeyan bisa ngalahake lan sampeyan will..with diet sing tepat lan excercise. Supaya ana pangarep-arep! Prayer pisanan, banyu saben jam. Aku digawe banyu sandi paling kanca kanggo Detox, Cut glepung putih, pasta lan cepet pangan. Paling kita walkin’ watara dehydrated lan ngganti karo liyane pangan. Iku liwat kita trials sing dianggo ing kita paling. Ing wektu sing kang lara (isih) iki nalika Gusti Allah iki sing paling bisa nindakake karya… Best wishes kanggo sampeyan lan album lan Fam lan gereja & akeh sukses terus!

  19. Gusti YesusReply

    Awesome kaweruh, menyang apa bakal duwe donya kita ndeleng minangka “kelangan” ing urip iki. Nalika ing kabeh kasunyatan kita kabeh kapitunan lair, kalebu sing, sing donya nganggep “pemenang”..! yen, padha ora teka ing “kawruh” utawa “ngerti” saka bebener, kang “JESUS”, padha tetep goblok ..! malah yen, kanggo donya, padha katon dadi pemenang ..! Thanks kanggo nuduhake Panjenengan “kekirangan”, nalika ing Reality, sampeyan wis digawe STRONGE ..!! Pinujia Gusti, bilih Panjenenganipun badhe nggawe dikenal kanggo kita liwat kekirangan kita sing kita saestu STONGE amarga Ngerti Panjenenganipun…!! Tansah mencet maju kanca lan kakangku sanajan Gusti ngawèhaké mung sih-rahmat ing kedhul saka perjuangan Panjenengan ..!! Ndedonga kanggo Sampeyan ..!

  20. AshleyReply

    Aku ora idea sing padha madhep perang iki. Aku maca buku, “urip apik” nalika bali nanging ora ngelingi ningali. Aku iki supaya diberkahi dening artikel dina, sampeyan lagi ing sadulur pandongaku. seduluré ciloko saka sindrom lemes nemen lan iku banget angel kanggo dheweke kanggo seneng iku dheweke digunakake kanggo. Matur nuwun kanggo nuduhake, atiku dadi metu lan garwane dina. Perang ing perang apik. Sampeyan Champion True. katresnan Gusti Yesus kang menang kabeh. P.s. obat bius song banget!

  21. RachelReply

    Aku supaya matur nuwun kanggo Manis Victory. Aku mirengke ing YouTube lan marang kula narik sandi bali. Aku wis berjuang karo discouragement. Aku ilang pangarep-arep kene kanggo sawetara minggu. ora bisa mikir piye carane liya kanggo nyelehake iku. Hopelessness digawe kula aran Cut mati saka Allah lan ana ing sisih paling awon kabeh. Aku nangis metu kanggo wong, takon marang kanggo kula saking despondency akeh banget iki. Panjenengan Manis Victory lyrics ngandika langsung menyang bagean wungu saka kula lan retriggered ajap. Artikel iki uga wis diwanti-wanti kula. Gusti Allah iku supaya apik. Aku iki diubengi dening wong sing tresna marang Aku ing pasamuwan nanging wis ora idea carane takon kanggo bantuan, utawa malah carane nerangake apa aku iki arep terus. Gusti Allah mutusaké kanggo nggunakake sampeyan, kabeh cara saka Texas. Matur nuwun!

  22. Julia maReply

    trip (lan Jess)–
    Thanks dadi luwih kanggo song nyemangati iki. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk album anyar. We (Para kawula) mung diadopsi sethitik cah lanang saka Haiti. Dheweke wis baud. Sanajan wis dalan hard karo kabeh kabisan kang, Aku ngerti nèk Gusti Yésus paring kaunggulan marang sakabehe perkara. Aku weruh kowé ing konser ing Salt Lake City, UT saperangan minggu kepungkur, lan sing maringi kula pangarep-arep kuwi. Matur nuwun!
    Selamat kanggo sampeyan lan Mrs. ing siji sethitik anyar. apa kang (utawa dheweke) wis lair utawa ora. :) Tresna kowé!

  23. PanjenenganReply

    trip, Aku minangka adoh saka basa akeh samesthine minangka salah siji bisa njaluk…Kaukasia mama Canadian saka limang sing drive van mini! Nanging blaring saka penutur sandi sawetara tansah rap karo rotasi anteng Trip Lee! Aku tresna song Manis Victory lan kasunyatan iki sing birthed ing cara anyar saka perjuangan kesehatan resonated karo kula. Suwene 8 taun Aku wis berjuang karo kekirangan padha sawise lair durung wayahe saka putri. Iku dalan humbling lumaku lan aku isih Learning dipercaya Allah ing. Matur nuwun kanggo nuduhake pangarep-arep lan nyediakake conto wong unashamed Allah kanggo wong enom kanggo ngormati lan niru. Pangestune kanggo sampeyan, bro!

  24. sakaReply

    Diundhuh album wingi lan aku iku! fav iku “Kabeh Rise Up”; Aku ing muter maneh… lol… thanks kanggo album apik ing Trip. Pangarep-arep kanggo nonton konser siji dina.

  25. GabkaReply

    Wow. Iki pisanan teka tengen situs iki lan aku maha kabeh postingan Aku wis maca supaya adoh. Aku wis wis dadi rahayu lan encouraged.This namung apa perlu ing wayahe ngerti sing senadyan kaapesanku kang isih jumeneng raja ing gesang kawula lan aku bisa katon kanggo wong lan tansah uplifted.
    Aku ora idea sing padha arep liwat iki, sampeyan lagi ing pandongaku. Matur nuwun ingkang sanget kanggo enggo bareng. Gusti Allah mberkahi kowé dadi luwih.
    Mung mirengke Manis Victory lan aku wis dadi rahayu dening song! Lan aku ora bisa ngenteni kanggo ngrungokake kabeh album. Aku manawa kabeh aku bakal ngrungokake iki minggu teka. Terus karya apik!

  26. LaTashaReply

    kirim blog punika berkah kuwi kanggo kula. asring, Aku ora aran mangertos dening kulawarga, kanca, utawa sawetara kulawarga pasamuwan ing mate iki, nanging kirim bantuan kula sijine iku ing perspektif lan mungkasi sambatan bab urip. Aku temen maujud sing ana berkah ing kita kelemahane. Gusti Allah saestu nuduhake kang daya / katresnan kanggo kita, dening ngewangi kita ngalahake perjuangan kita, nalika kita éling bilih Panjenenganipun punika cara mung kita bisa tetep arep. Thanks kanggo kirim lan song Manis Victory iku apik tenan!

    Grace lan Peace,
    Tasha F.

  27. TTuniqueReply

    Kula putri darmabakti song iki kanggo kula. Aku ora bisa mungkasi ngrungokake lan nangis. Aku Wis battling masalah sistem imun kanggo 15 taun. Ing pungkasan 3 taun padha cedhak neraka. Nanging Gusti dealing hard karo atiku sak wektu sing. Aku tak pungkasanipun iku nyerah lan wong. Aku saiki njupuk jawaban kiwa lan tengen lan teka metu alon. Aku ora metu kabeh cara, nanging aku mboten kenthekan minangka aku. Iku apik tenan!!! lagu iki……song iki! nangis……

  28. TimReply

    trip,
    Aku tansah aran raos bungah nalika aku krungu lagu anyar saka sampeyan utawa malah ndeleng khutbah dikirim utawa maca blog. Sing maringi inspirasi! Aku ora langsung ngerti apa CFS kaya nanging aku wis weruh déwé karo mripatku. A kanca kulawarga ibu saka pasamuwan sandi wis dadi. Ana kaping nalika kita ndeleng dheweke banjur ana bukaan dawa nalika kita aja. Nanging kapan aku ndeleng dheweke tansah seneng-seneng. Nalika aku maca iki aku panginten saka dheweke amarga Aku pitutur marang dheweke saben wektu pinten Aku inspirasi dening dheweke sing ing tengah kabeh dheweke masmur Yesus. Dheweke wis menang amarga dheweke nolak kanggo mikir mudhun ing kahanan. Loro sing paling temtunipun pemenang! Aku bungah sing bisa enggo bareng atimu karo kita. Iku tegese dadi luwih kanggo kula.

  29. BurtonReply

    trip,
    Sampeyan ora ngerti carane akeh iki tegese kanggo kula. Nalika iku misale jek kaya donya kabèh iku marang sampeyan, ngerti sing bakal menang ing mburi karo mabur werna! Lan saiki ngerti apa sing wis arep liwat pitung taun kepungkur, sampeyan bisa ngerti sing ana ing pandongaku Bro. Thanks kanggo mbukak munggah atimu kanggo kita.

  30. FemiReply

    trip, sing inspirasi ageng. Munggah punika album gedhe lan aku tresna! Minangka bab kesehatan, aku pracaya mung semangat sauntara sawijining afflicton nyepakaké sampeyan kanggo kamulyan bakal dicethakaké. Gusti Allah wis disetel kanggo nggunakake sing luwih sadulur. supaya ora bosen. supaya pracaya lan ndedonga. Aku tresna sampeyan cak.

  31. NateReply

    trip,
    Lemes nemen wis raosaken kawula saking nalika aku 13 utawa 14 taun kabeh cara nganti mung prakara weeks ago (Aku 28 saiki). Taun pandonga lan riset pungkasanipun mimpin kulawarga lan aku kanggo jawaban; Diet iki ROOT sabab. Njabut kabeh pari-parian, biasa, nightshades, preservatives lan panganan olahan saka uripku wis mimpin kanggo Recovery lengkap. Aku wis tau felt apik.

    Aku ora ngerti yen ana bisa dadi solusi halal padha kanggo CFS Panjenengan, nanging aku wanted supaya ngerti tho.

    Tansah munggah karya becik. Aku bakal ndedonga kanggo kowé.

  32. ThomLomasReply

    Matur nuwun kanggo nuduhake tembung iki. Aku pengin aku wis maca taun pungkasan iki, nanging aku ora temenan maca nganti saiki. Saiki aku wis pangerten sethitik luwih ing apa lelakon. Thanks maneh, Gusti mberkahi.

    -Thom L.

  33. Brandon MartinezReply

    Aku tresna sampeyan trip lee sing model peran inspirasi amba kanggo sandi mate ing iman karo Gusti. Ive sinau kanggo dipercaya wong ive sinau sing Kitab Suci nalika Applied kanggo urip dadi berkah ing dadi akeh cara. Sampeyan saestu inspirasi kula lan aku ngarep-arep sing siji dina Gusti bakal menehi kula kesempatan kanggo ketemu sampeyan lan lecrae sampeyan loro wis mbantu kula urip tinimbang pati. Saben dinten aku ngrungokake Injil hip hop lan miwiti esuk karo nurut Gusti kanggo tangi kula munggah banjur aku nggawe warung lan sijine bluebuds sandi ing kuping lan nguripake Injil hip hop lan ngrungokake sinau malah loom munggah words ora ngerti ing kamus ing tembung Aku dont cukup ngerti aku lnow makna tuwa amarga im a jero wuyung. Salah ndedonga lan ati kepinginan saka mine kanggo ngomong karo sampeyan ing sawetara cara siji dina sanajan sawijining mung sawetara pesen ing facebook utawa telpon nanging bakal apik tenan kanggo njagong mudhun karo sampeyan ing wong lan ngrembug allot saka kapercayan christian lan njawab saben wong pitakonan lan uneg-uneg. kula 26 lawas taun aku duwe latar mburi atos lan sasi lan Kristus wis diganti kula saka dina kanggo dina kabeh kanggo kamulyane lan sing luwih apik aku bisa tekan metu lan inspirasi liyane karo paseksi sing nuduhake ing tumindak ora mung ing tembung . Im pitados. Rum 1:16 Aku unashamed Injil. Aku pirembagan bab Gusti everday karo wong malah kanca-kanca katon nganti kula lan wis diganti amarga carane Allah diganti kula. Aku pancene pengen sampeyan ndeleng pesen iki saka aku lan maca liwat. crita iku kuwat lan Kristus iku ing atimu tansah. Mangga yen sampeyan duwe wayahe siji dina teks kula. Telpon aku. Tulis kula ing facebook. Email kula id seneng mung duwe siji obrolan karo sampeyan. Vcxlor crita nggawa nangis kanggo sandi mata. Gusti Allah mberkahi kowé,garwane,lan anak ing kabeh dina lan kabeh sing do.