Munggah Book Kutipan: 7:00 A.M. Logic

Aku ana limalas taun lan urip kang nguripake nang metu. Jenengku lan katon wis ora diganti, nanging kabeh liya bab kula wis. Aku wong temen beda saka aku wis taun utawa rong sadurunge. Aku ora ateges kaya nalika wong menyang College lan re-nggawe piyambak karo julukan anyar lan kapribaden; Maksudku soko wujud wis musna nang kang kula. Aku wis dadi Kristen. Aku felt anyar. Aku felt urip.

Aku felt dadi apik aku wis kanggo ngumumke kanggo sapa ngrungokaké, utamané kanca cedhak lan kulawarga. Everyone nanggapi beda kanggo owah-owahan ing kula-sawetara karo bungah, wong karo resistance-nanging siji obrolan wis mesthi ngadeg metu kula.

Aku iki ngomong karo wong tuwa kang aku nemen ajeni, seneng kanggo nerangake rencana game kanggo ngurmati Gusti Allah karo gaya urip sandi, khusus kemurnian seksual. Aku nyoba kanggo dadi kalem babagan, nanging tansah hard kanggo terus kasenengan ing. Minangka tembung leapt saka ibu ing jangkah wajar, Aku tak pangertèn sing panjenengané ora bungah kaya aku iki. Dheweke nyoba kanggo ngrungokake quietly, nanging expression rai kang nanggapi sadurunge tutuk kasempatan. Panjenenganipun ketoke halfway amused lan separo ngangap.

Panjenenganipun maringi kula dipikir bingung lan calmly takon, "Apa sing njupuk urip supaya akeh, wong enom? Apa kowé kok dadi hard kanggo nindakake kabeh tengen? Youth wektu nalika kekacoan munggah kathah, lan sing paling oke. Mung seneng dhewe, sinau saka iku kesalahane, lan serius nalika lawas. "

Aku iki stunned. Sawetara bisa uga wis dijupuk sing saran minangka liberating lan jujur, nanging sing ora cara felt kanggo kula. Iku felt constraining lan nyasarké. Aku sumurup apa ngandika ana salah, nanging aku Kristen anyar lan aku ora bisa cukup sijine iku menyang tembung.

Aku dibayangke ing pengalaman sing kanggo dangu, nanging tinimbang dampening geni sandi, Aku iku urip nganti panas. Aku ora ngerti akeh ing wektu, nanging aku sumurup aku ora bisa mung njagong ngubengi lan ngenteni. Aku tangi lan manggon.

Logika gagal kita

Tangi iku paling favorit sandi bagean saben dina. Iku ora aku ora appreciate dina anyar karo kesempatan anyar, nanging njupuk metu saka amben mung tau misale jek narik kawigaten. tau. Nalika iku sewelas ing wengi, njupuk ing amben namung part biasa saka dina. Nanging nalika iku pitu ing esuk, tetep ing amben kaya menang lotre.

Yen katon ing iPhone, sampeyan bakal weruh sing, susah, Aku wis babagan nembelas weker nyetel tambahan limalas menit miwiti sadurungé 7:00 a.m. Apa? Amarga ana cantik akeh kasempatan aku bakal tangi sawise weker telulas. Sing telung nomer sabanjuré patbelas, limalas, lan nembelas mung kasempatan kanggo bener duwe dina.

Kadang aku mikir aku gawe uwong yakin aku barang sing pisanan menit drowsy saben esuk. Iki ana ing sawijining paling awon sak taun College, nalika climbing metu saka amben ing esuk felt kaya climbing Gunung Everest tanpa sikil. Aku marang aku kabeh jinis kawulo, seneng, "Ya, sampeyan kudu pindhah menyang kelas, nanging bakal tenan prakara?"Utawa" Aku ngerti kowe wis wis almarhum saben dina kanggo telung minggu, nanging apa dina liyane?"Utawa" Mungkin kancaku bakal njupuk test kanggo kula. Iku worth resiko. "Sad, aku ngerti. Sing apa aku nelpon 7:00 a.m. logika.

Ngapusi aku marang aku ana sing tetep ing amben bakal dadi apik kanggo kula. Piye wae ekstra limang menit utawa jam ekstra bakal nambah urip. Nalika aku wide awake misale jek bodho, nanging sing moments pisanan saben dina misale jek sampurna logis.

Bisa mbayangno apa donya bakal kaya yen ora tak munggah nganti padha felt kaya iku? Bisnis bakal melu, sekolah bakal nandhang sangsara, pamaréntah bakal malah luwih semrawut saka iku wis iku. Ora bakal cukup wektu kanggo nindakake Proyek uga; dening wektu everyone tangi munggah, setengah dina bakal musna. Bebener iku, ana prakara apa sampeyan arep kanggo munggah saka slumber Panjenengan, sampeyan mung duwe patlikur jam digarap. Ngengingi tombol tundha ora bener tuku sembarang wektu ekstra. karya mung ora njaluk rampung.

Sayange, akeh kita wis diadopsi 7:00 a.m. logika minangka cara gesang. We kadhangkala nyebataken procrastination. Aku ora aran kaya mengkono soko ing wayahe, supaya kita arep kanggo nyelehake iku mati nganti mengko. Kadhangkala kita nindakaken karo cilik iku, kaya njupuk metu Trash, sinau kanggo test, njawab karya e-layang, utawa bali telpon ibu.

Nanging procrastination ora bener ngatasi tindakan, supaya iku idea ala kanggo wektu tundha tugas dina nganti menit pungkasan. Iku idea malah Samsaya Awon kanggo wektu tundha urip dhewe.

Apa aja nyana?

Ayo dadi jujur. Budaya kita ora biasane nyana akeh saka wong nganti padha lagi. (Aku bakal supaya offending sopo wae lan supaya sampeyan netepake lawas.) Miturut akeh, muda ora wektu kanggo tanggung jawab gedhe utawa pengarepan. padha ngomong, "Sampeyan bakal metokake momotan saka tanggung jawab kanggo ngaso ing gesang, supaya seneng muda nalika sampeyan bisa!"Wong koyone nyana kita njupuk kabeh urip entheng nganti kita tekan sing gaib, umur kasepakatan saka tanggung jawab. Apa wolulas? Apa selikur? Apa telung puluh? guess iku apik minangka mine.

Aku padha pacelathon karo pelayan in Phoenix siji wengi ora dawa banget ago. Panjenengané ora akeh luwih enom saka aku, mbokmenawa ing twenties kang awal. Panjenenganipun saestu loropaken saka wayahe aku lungguh mudhun, lan kita rampung munggah gadhah obrolan apik. Aku takon marang kabeh pitakonan cilik-Dhiskusi biasanipun: Kowe sạkạ ngendi? Suwene duwe sampeyan makarya kene? Bakal ngidoni pangan?

Minangka kaanggep pitakonan, iku cetha sing 'd tuku menyang 7:00 a.m. logika. Panjenenganipun dhateng kula sing padha wis mung urip ing Phoenix kanggo sawetara sasi. Sadurunge kang ana ing Nevada, sadurunge sing California, lan sadurunge kang urip ing Coast East. Ing jalur iki aku wiwit takon dhewe carane aku njlèntrèhaké marang artis gambar polisi, mung ing kasus kang ana buronan saka sawetara Urut.

Nanging nalika aku takon marang apa kang dipindhah watara dadi luwih, kene apa marang kula: "Mung amarga. Aku ora pengin tetep ing sak panggonan lan njupuk ing Bunch saka tanggung jawab. Aku enom, wong. Nanging wektu kanggo mung njelajah, ora bakal bogged mudhun karo Bunch saka kesepakatan. Sopo ngerti, Mungkin aku bakal golek dhewe. "

Aku sedih nanging ora kaget nanggepi kang. Mesthi ana apa-apa salah karo obah akèh utawa poto-panemon, nanging ana mangsa ing twenties-utawa awal kita malah kita teens-nalika urip ora nemen prakara? Apa kita terus mati ing kabeh kapercayan, kesepakatan, Garwane ngantos?

Sampeyan bisa dipercaya IT?

Aku krungu lagu dina liyane sing dijupuk perspektif becik. lyric tindak, "We lagi seneng, free, bingung, lan sepi ing wektu sing padha. "

Aku ngerti njupuk ing Taylor Swift wis ora musna uga kanggo wong ing past (aku kudu ngelingake kowe bab Kanye?). Nanging aku gelem njupuk resiko lan nliti apa kang ngandika ing lagu "22" Aku ngerti iku mung song fun, aku ora pengin overanalyze iku. Aku dheweke wis ditangkep raos pendengar lan semangat umur. Nanging perspektif kabeh salah.

Iki artine apa, minangka dheweke ngandika ing lagu, kanggo "aran puluh loro"? Lagu mengeti jenis seneng, cahya, lan gampang diwasa enom sing akeh kita ngimpi bab. Sayange, iku tabet menawa rasa seneng lan kebebasan ditemokake ing bingung, wanderings kadhangkala seneng. Boten wonten arah, ora tanggung jawab-mung semrawut fun. Iku sing 7:00 a.m. logika maneh. Sing wis wektu kanggo urip nalika aran puluh loro? Swift ora nggawe perspektif munggah; kita wis didol logika iki liwat lan liwat maneh. Nanging bisa dadi bisa dipercaya?

Ora perduli iki 7:00 a.m. logika iku dipercoyo gumantung sing sampeyan lan apa sing padha digawe kanggo. Yen padha gawe kanggo poto-kepuasan lan rasa seneng, banjur panggolekan mati urip nyata nganti mengko bisa dadi pilihan paling. Yen sampeyan lagi apa luwih saka wong liya looking metu dhewe, banjur logika sing waiter enom kang uga koyone swara cantik. Sampeyan bisa ngenteni nganti mengko tangi yen pengin. Nanging apa yen padha digawe kanggo soko liyane?

*Iki ora aneh saka bab pisanan saka buku anyar Trip kang, munggah. Aja lali, nalika pemandangan-urutan Rise dening Januari 26, sampeyan bakal njaluk Bunch saka peparingé for free, kalebu trek bonus sing ora wis ing album. Kene kabeh rincian kanggo ngluwari peparingé Panjenengan: http://risebook.tv/preorder

Enggo bareng

18 komentar

  1. tombolReply

    thanks woow banget Pak Trip Lee iki… Aku digawe résolusi iki kanggo 2015 sing saben wengi Aku bakal tangi ing 3 lan bener aku tansah tangi nanging iki ora yakin aku ndedonga aku biasane nglipur aku mangkene taun isih enom tegese wong sing isih ngirim seneng Greetings taun anyar banjur aku iki mung 20 mugi kula ngenteni nalika am 30 lan duwe kulawarga, Anak, proyek lan bojomu banjur aku bakal duwe banget kanggo ndedonga kanggo… nanging thanks kanggo iki Piece Aku pengin aku bisa kabèh buku banget muni banget informatif. .. tho Gusti Allah mberkahi kowé !! :-)

  2. Yolanda DelacerdaReply

    Iki pancen sing aku Saiki! susah, nanging ora perlu kanggo ndhelikake. Aku ibu siji, mahasiswa full time, duwe bisnis cilik, saiki pimpinan Staff kanggo pasamuwan kita nandur ing September 2014 (Staff dibayar), lan part karya wektu ing ngarep aman kanggo bocah-bocah wadon cilek sing korban trafficking jinis lan ya malah sawise maca apa aku Aku manawa sampeyan wis kesel! Aku wani aku saben wengi sadurunge amben kanggo tangi ing paling 5:00 a.m. lan nyetel kabeh weker sandi ..(ya ALL tegese lima ing telpon banjur kang wis sambungan)tansah 5:45, 6:00, 6:15, 6:30, lan 6:45…apa wektu kowe mikir aku tangi munggah dina iki?!? 7:00!!! Ya, Aku ngerti Aku dadi keset… Nanging tenan aku kesel…Mungkin kakehan ing piring sandi, supaya Aku arep kanggo Cut sawetara iku mudhun saiki, nanging wekasanipun kirim supaya bener. Aku bakal dadi cara liyane produktif ing kabeh aku melu, paling Jahwéh Aku menehi wektu kanggo Gusti Allah. Carane boten sae tenan iku sampah wektu larang regane kuwi. Minangka 25 taun( kula 25) utawa malah minangka 30 utawa 40 lawas taun kita kudu urip saben karo waé amarga kita duwe siji, kanggo manggon saben dina ora boroske lan kanggo nuduhake tembung lan ngisin saben wayahe bisa tuwuh ing Panjenengane liwat saben dina urip. Thanks kanggo nuduhake lan looking nerusake kanggo konser ing Orlando!!!

  3. mindyReply

    Iki kirim teka ing wektu kang sampurna, minangka résolusi taun anyar kang ana dadi luwih disiplin, liyane khusus kanggo tangi awal lan ing Sabda saben dina supaya urip terus rubah dening iku. Matur nuwun kanggo dukungan ing!

  4. bakalReply

    Gusti Allah iku becik. Ing minggu kepungkur sadurunge sekolah diwiwiti maneh kanggo sandi 5 taun lawas putra lan mulih saka kang karo ibu kang kanggo preian (malah panas) saben esuk sawijining 'Aku bakal tangi ing 20 mins,’ utawa apa wae alesan uga lan mencet tombol tundha. Man sadurunge aku tak munggah kanggo karya aku wis ngrancang dina kabeh metu lan nggawe percoyo aku minangka kanggo ngapa turu luwih iki bakal bantuan nanging saben-saben siji iku babras kula nginep ing amben tinimbang bantuan. A akèh wis kedaden ing 2014 lan aku kenek rock ngisor ala! Aku mung matur nuwun Gusti Allah wis ditampilake kula sih lan sih-rahmat kang kanggo mbangun urip lan miwiti liwat lan nemokake waé kang wis kanggo kula ing bumi iki amarga aku ora pantes iku. Kang liyane lan liyane konsisten ing maca tembung lan pangertosan kita Gusti lan Pamarta kita Gusti Yesus punika tembung urip ngandhani kita kesed sing, turu, etc. kabeh bakal mimpin kanggo mlarat, pertjoyo, lan malah pati. A akèh dosa ingkang kita raosaken ing gesang kawula lan kang puguh, njupuk sing turu ekstra sethitik wis dianakaké kula bali saka urip Allah wis kanggo kula. Saiki aku tangi 20 utawa 30 mins sadurunge weker lan krungu swara sing mulangi aku 'tangi miwiti awal', utawa malah ing karya 'ora sijine iki mati apa saiki, sijine gaweyan liyane menyang apa mengkono sampeyan bisa nindakake luwih.’ Aku nganti tarung Gusti kanggo dawa banget lan Aku weruh mengkono iku cara arep kanggo nyelehake kula ing sawijining kuburan sing awal. Aku isih ora ngendi aku kepenginan dadi nanging wis sinau kanggo menehi ing roh lan mung ngrungokake ana prakara apa aku kang steered apa aku manungsa lan aku duwe nggusah kanggo bali menyang cara sandi. Aku wedi ngeculke Allah mudhun, Aku ora mikir aku bisa nepaki waé kang kanggo nggawe sandi, iyo aku mengkono luwih dina utawa sapunika, nanging bisa aku konsisten saben dinten kabeh Gusti Allah-gelem lan apa part minangka Kristen. Sawijining macem kanggo maca lan mangerteni nanging kula wis medeni kanggo mikir aku bisa apa Gusti Allah kepengin terus-terusan lan aku bali menyang aku bakal njaluk karo ya Allah amarga sesuk aku ngaco munggah dina. Wong kancaku di-push kula dangu ago kanggo ngganti apa aku ngrungokake lan aku janji aku mung miwiti ngrungokake sampeyan Trip kanggo minggu saiki lan sing wis wis pengaruh ing wong urip. Aku appreciate lan apologize kanggo kirim dawa mung kudu ngomong ya matur nuwun kanggo musik lan Kutipan ndhuwur iku kabeh ngembangaken paseksenKu bilih Gusti Allah punika nyata lan sanadyan Aku aran sepi kang bapa siji kene ing negara iki amba saka Georgia karo supaya akeh wong, Gusti Allah bakal bisa liwat wong apa lagi tekan tangan utawa sampeyan tau ketemu em kemudi kula ing bener.

  5. Leonel ArceReply

    Panjenengan artis bakat kakangku aku katon nganti sampeyan I'm25 arep dadi 26 iki May aku pengen Allah migunakake kula kanthi kuwat kanggo GLORY lan kasugihaning plus aku kaya kanggo apa lan artis liyané apa martakake kabar ing cara sing ora muni supaya agama lan Folks nguripake watara lan lumaku adoh nanging bisa gawe anyar lan rubah lan diowahi kanggo luwih apik amarga sing swara utama sing ngandika ing kita sing nuduhake sing metu ana, ana sing kaya kita seeking saka tujuan apa kepengin Allah lan perlu saka us. Thanks kanggo nggawe buku iki ora bisa ngenteni kanggo njaluk iku aku miwiti kanggo seneng iku wis!

  6. JoelReply

    “Yen katon ing iPhone, sampeyan bakal weruh sing, susah, Aku wis babagan nembelas weker nyetel tambahan limalas menit miwiti sadurungé 7:00 a.m. Apa? Amarga ana cantik akeh kasempatan aku bakal tangi sawise weker telulas. Sing telung nomer sabanjuré patbelas, limalas, lan nembelas iku mung kasempatan kanggo bener duwe dina.”

    haha. Bener banget. Aku duwe masalah padha. kuwi apik. Aku looking nerusake kanggo maca buku!

  7. JohnReply

    diwanti-wanti. Aku mencet tombol tundha bisa kakehan. Aku pengin urip sing nilai kanggo Gusti Allah apik. Aku kudu ndedonga lan njaluk rencana rauh. Matur nuwun, TL.

  8. JoannaReply

    iki dadi bener lan penting. Wis berjuang karo 7:00 a.m logika utamané wiwit miwiti universitas iku wis dadi malah luwih angel kanggo tangi ing wektu.

  9. MelyssaReply

    IM ora Bobodoran, Aku perlu kanggo maca iki supaya kanti awon sapunika. Aku njupuk siap menyang negara liyane kanggo taun kanggo apa misi lan marang wong-wong bab Gusti Yesus, nanging ing dina anjog nganti ninggalake sandi (kang saiki mung 9,) wis kebak kula ing 7:00am logika. Ing bab punika, sanadyan, sing saben esuk nalika aku ora tangi lan mungkasi munggah turu tanggung kasep, Aku lewih ing dhewe! Aku duwe iki 7:00am logika, nanging Aku ora oke karo. Aku ora ngerti apa apa kanggo ngganti. Iku misale jek kaya sanajan aku saestu aja nyoba, Aku isih gagal. Thanks kanggo nulis iki, trip. Aku tantangan.

  10. Brian AnthonyReply

    Pinujia Gusti! ora bisa ngenteni kanggo maca buku anyar… Aku bubar wis transplantasi jantung ing 9/29/14, lan aku ndedonga nyuwun berkah, saben dinten berkah Kang, titik, kaya buku pungkasan ing “Good Life” kita kathah sijine utawa iman lan dateng ing bab salah.. Gusti mberkahi! #unashamed #116 #DontQuit #CantwaittoreadRise

  11. DomeanicaReply

    Matur nuwun kanggo saéngga kula kanggo nyilem menyang Kutipan saka buku anyar. Aku pracaya iki bakal enlighten budaya kita lan malah miwiti pacelathon. Aku ngerti sawetara Kristen enom sing mesthi bakal appreciate perspektif jujur ​​iki uga. Gusti Allah mberkahi lan ndedonga boten, nanging pangestune ing usaha tenanan iki.

  12. BurtonReply

    hmmm, 7:00 am logika… Aku ora bisa ngomong aku ora kaya iki! Maca iki digawe kula mikir maneh kanggo kabeh kaping Aku tangi, katon ing wektu, lan ngomong, “6:00? Aku kaputusan pisanan saka dina bakal… kanggo bali menyang turu.” Aku turu! ora ketagihan, nanging ora disturb kula. Aku tinimbang kudu ngomong, “6:00? Aku kaputusan pisanan saka dina bakal kanggo maca Sabdanipun Allah lan ndedonga.” Matur nuwun Trip kanggo nuduhake iki. Dadi bungah kanggo buku, Aku wis wis wis dhawuh!

  13. JoshReply

    Kuat kuwi Trip. Thanks kanggo nuduhake apa wis Gusti sijine ing atimu ing gati. pelayanan iku berkah kanggo akeh, Gusti mberkahi.

  14. Emmanuella JamesReply

    Such a lovely post. I am such a big fan of your music. It inspired me soo much. Finding out that you are both a blogger and writer was mind-blowing, since I’m both and have been looking for someone to look up to. I really wish I could get a copy of your book.