endorsements Rise

"Trip kang ditulis buku sing aku saben wong enom perlu maca. passion kanggo Gusti Yésus lan generasi iki isa liwat banter lan langit ing saben kaca. Aku ora bisa ngenteni kanggo weruh impact pesen iki wis ing generasi sing luwe kanggo maksud. "

- Lecrae, Grammy awarding- menang artis @lecrae

"Rise buku fenomena sing nelukaké jantung saka budaya kita. Sanalika aku ngangkat munggah aku ora bisa sijine iku mudhun. Trip tantangan sampeyan dadi REAL, lan nuduhake sampeyan carane gesang minangka diwasa enom ing donya iki. gedhe. "

- Sam I, NFL linebacker, @thesamacho kamanungsan

"Trip wis ditulis buku aku pengin aku wis maca nalika aku luwih enom. passion, kawicaksanan, lan kepinginan kanggo tantangan generasi enom iku prajanjian kanggo ing karya Allah mengkono liwat Trip lan karya kang bisa nindakake liwat kita kabeh. "

- Kirk Franklin, penghargaan Grammy- menang lan multi-platinum artis @kirkfranklin

"Aku tresna marang maca Rise. Kakehan ing buku iki aku ketemu aku Medi- tating liwat kaca sawise aku maca wong. Aku iki diwanti-wanti, inspirasi, lan tantangan kabeh cara liwat. budaya ngarepake us sampah wektu nanging Gusti Allah ngersakaken kita nggunakake wektu kita kanggo impact ora ketompo umur kita. Iki diwaca sange sing pengin nggunakake wektu sing wisely lan nggawe prabédan kanggo Inggris. "

- Resolutions Justin kang, NFL mlaku bali @JForsett

"Supaya kerep kita pirembagan babagan kepingin nggawe prabédan, nanging aku ora bener njaluk munggah lan nindakake apa-apa. konco Kula, trip Lee, wis ditulis buku sing bakal cahya geni ing generasi sing mulang kanggo njupuk cara gampang metu. Kang tantangan kita 'munggah' lan manggon ing crita sing Gusti Allah digawe kanggo kita. Aku bakal ngusulake buku iki kanggo saben aku ngerti. "

- Stephen Curry, NBA pamuter @ stephencurry30

Sampeyan bisa tuku buku anyar Trip kang, munggah, ngendi buku sing didol. Ngerteni luwih ing Risebook.tv

Enggo bareng

6 komentar

  1. Kemi iDREAMReply

    Hello Hearts,
    I felt impelled to purchase, Rise in order to support a fellow young person spread the zeal of God. After putting it off, I yet again felt the tug to purchase the book. This morning after the purchase, I was able to read the FORWARD and was very much convicted! I am so very excited to read the text and grateful to have listened to the Lord tugging me to support the cause.

    I was nervous that the book was geared toward a younger person but I believe that anyone can get something out of this book. I was moved from simply reading the first few pages.

    Thanks Trip for who you are and what you are doing for the Kingdom!

    #Salute