Hatur nuhun

Kuring kakara rek ngomong hatur nuhun ka dulur anu ngado'a pikeun urang bari urang éta dina tour di buana gede Afrika. Gusti graciously dijawab loba jalma solat, jeung dipaké anjeun babarengan jeung urang nyieun hiji dampak di genep nagara beda. tour ayeuna geus datang ka ahir jeung urang dipingpin imah peuting.

Urang kukituna ngahargaan solat anjeun terus keur perjalanan aman jeung kaséhatan. Sababaraha urang tacan ngarasa teuing oge jeung urang hayang make imah cageur. Kuring kasampak maju ka ngeposkeun blog ka ngabejaan ka maneh sadaya ngeunaan lalampahan urang. Nepi mangka urang ngahargaan solat Anjeun

biasa

11 comments

  1. Njerucathywalon

    It is such a challenge to see and witness how you live your lives poured out to Christ. Rich is your rewardmay He bless you and your families with abundant health, amen.

    Cathy. Nairobi kenya

  2. Kristy Cothranwalon

    Still praying. Thanks for your boldness. It’s an encouragement to all. Video blog and tell us how things were in Africa.

  3. Cera Ngunjiriwalon

    i pray that you make it safe to your home:)i also thank God for you for the word that you’ve spread acros africa.u left a great impact here in Kenya u hav no idea.stay blessed Triplee n th 116clique

  4. Josiahwalon

    Pray that you guys continue to be strengthened as you serve Him, even us Paul was strengthened by the Lord (2 Tim 4:17). Really blessed by you guys in KE!