Nu Good Kahirupan Kitab

Salaku loba nyaho, Kuring geus dipake dina buku indit babarengan jeung album newest mah, Nu Good Kahirupan. Nah buku ieu bakal ngaleupaskeun jeung Moody Penerbit dina Oktober 1, 2012. Baca leuwih seueur tentang eta dina pencét release di handap. Jeung indit ka TheGoodLifeTheBook.com bisa dibere beja lamun eta Kaluaran.

Hip hop artis lalampahan Lee rék dipegatkeun perdana BUKU Alus KAHIRUPAN dina tanggal 1, 2012 Ngaliwatan Moody penerbit

proyék upcoming ngawangun dina release album arus jeung redefines "The Good Kahirupan" ku nangtang urang henteu deui hirup di nu caang tina ngampar tapi naek kapal dina lalampahan anyar jeung leuwih glorious.

Los Angeles, Calif. (Mei 17, 2012) -Billboard Chart-topping hip hop artis Trip Lee ieu gearing up for release buku debut, Nu Good Kahirupan (Moody Penerbit). A tuluyan kana album panganyarna na nu dikaluarkeun dina bulan April 10, 2012 ngaliwatan ngahontal Records, Nu Good Kahirupan bakal pencét toko nasional dina Oktober 1, 2012.

"Keur taun, Kuring geus ngalakonan musik nu tantangan pintonan dunya urang jeung nunjuk ka Kristus – tapi aya sok geus watesan musik, sabab aya ngan jadi loba Anjeun bisa komunikasi dina lagu,"Nyebutkeun Trip. "Album The méré listeners snapshots tina kahirupan alus, jeung buku bakal leuwih kawas manual tentang kumaha carana hirup eta. Kaula sholat nu buku ieu bakal mantuan nu maca ngahurungkeun jauh ti ngampar jeung hirup cara urang dijieun hirup. "

Ku ngagunakeun testimonials pribadi hirupna sorangan, Lalampahan explores nu ngampar anu geus ka, jeung cét anyar, gambar Alkitabiah tina kahirupan alus. Ngalanglang sakabéh kahirupan kaasup kabagjaan, sukses, and morality in light of God’s truth nu Good kahirupan redefines the term as not living to please yourself but living by faith in a good God.

"Nu hirup alus teu climbing ka luhur tangga perusahaan, kahirupan alus teu hirup bebas tina tanggung jawab mana wae,"Nyebutkeun Trip. "Nu hirup alus ieu hirup di singkronisasi jeung Allah jeung embracing yen Anjeunna geus nawarkeun urang di Kristus sadaya."

No pendatang ka pamandangan musik Christian, album debut lalampahan sacara, Lamun Maranéhanana Ngan terang, hit stores nationwide a few days after his high school graduation. That same year, manéhna ogé diulas dina Dove Award-bieu, timeless Palasik "Yesus Muzik" jeung label mate Lecrae. album sophomore lalampahan sacara,20/20, dirilis dina 2008 jeung garnered loba kasuksésan: megatkeun kana Billboard Top 200, ngahontal #11 dina albeum chart Billboard Christian jeung badarat di #4 dina chart Injil. Jeung album studio katilu-Na, Antara Dua alam, Trip offered a collection of reflections on life in a fallen world. Those reflections resonated with listeners as B2W debuted at #1 dina grafik Christian jeung Injil Billboard, #5 dina Hip Kurawa / Rap iTunes chart jeung #9 dina Albeum Top iTunes chart. album ogé narima dua nominasi Dove jeung stellar Award pikeun Best Injil Rap / Hip Kurawa Album tina Taun.

release album panganyarna lalampahan sacara, Nu Good Kahirupan debut di #2 boh dina Kurawa iTunes grafik sakabéh jeung Hip bari garnering nu #3 posisi dina chart Hip Kurawa Billboard sacara, badarat di #17 dina Top 200 chart Billboard jeung nyokot #1 slot dina chart Christian jeung Injil Billboard.

Lalampahan geus ngumbara dunya ngajalankeun réwuan listeners. In conjunction with Nu Good Kahirupan, Trip is currently on a promotional nationwide tour and will be a featured artis di rupa-rupa 2012 festival kaasup Roh West Coast, Atlanta Fest jeung Rock Nu Lakes, antara séjén.

Ngeunaan Moody Penerbit

Pikeun leuwih ti 115 taun, Moody Penerbit geus diterbitkeun dipercaya, substantive material that focuses on the most important issues in life. They continue to meet the needs of a growing and changing marketplace with products of the highest quality, ngaliwatan buku tradisional dicitak, ngaliwatan produk audio jeung video, and now through e-books for select electronic readers. Kanggo inpo nu leuwih, please visit http://www.moodypublishers.com/.

Ngeunaan ngahontal Records jeung ReachLife Ministries

Ngahontal Records jeung ReachLife Ministries narékahan pikeun, "Sasak celah antara bebeneran Alkitabiah jeung konteks urban." Ngadeg dina 2003, Jangkauan Records nyaeta label catetan musik Christian dedicated pikeun make musik minangka sarana ngahontal masarakat urban di jalan biblically sora. Sedengkeun ngahontal Records employs musik pikeun nembongkeun kabeneran Alkitabiah, ReachLife Ministries aims to empower ministry leaders with this music in order to grow the urban church.

Kanggo inpo nu salajengna jeung daptar kajadian ngahontal Records jeung ReachLife Ministries upcoming, please visit http://reachrecords.com. For more information about ReachLife please visit http://reachlife.org/.

biasa

2 comments

  1. Sabahspsalm777walon

    Peace brother our WHOLE family appreciates your artistry and how the Lord is using you. No offense but some in the community of believers have heard rumors that you are a amasonand down with the illuminati. I am not trying to spread negativity, just would appreciate if you can address this. At the place we are in life there are so much spiritual adultery going on and false christians misleading people, can you please make a statement so people can know what’s up. Some of your label mates seem to be flashing masonic symbols on there videos. I came to the Lord after years in the occult and KNOW that a lot of what is in the church is from satan. i don’t discern that from you, but we all need to be free of deception. Please take no offense this is coming from a place of love and concern.

    bogoh
    Sister in Christ