track 11: Lazarus

ayat 1:
Boy Aku hopped metu kuburan sugeng enjang
Aku wis turu dawa banget aku Yawning
Everybody ngomong nyoba kanggo ndeleng kula, kaanan ora percaya
Kaya carane wong AMBEGAN? Panjenenganipun enem kaki jero
Boy apa sing matur? Terus munggah mati cangkeme
wong mati ora bisa Holla, apa sing ngomongké bab?
'Awit yen liwat sing lawang iku ora mlaku-mlaku metu
Nanging mugi kula njupuk sampeyan bali ing wektu kanggo coffin saiki
Ooh ngerti mambu ing udhara
Sabab aku wis ing kuburan kanggo dawa banget aku sumpah
Wong nangis aku ilang, warta matine wis ditulis
pasuryan bulak, padha ora bisa ngomong lanang bab bakal wungu
Nutup coffin, nelpon preacher, kang supaya musna
Iku liwat bisa ora oleh tekan wong, ngomong dadi dawa
Nanging terus, sadurunge sampeyan nangis lan mbukak metu
Aku krungu piyantun teka, matur bab yelling, “metu”

Pre-pancing:
Hopped munggah metu kuburan, Sugeng enjang
Aku wis turu dawa banget aku Yawning
Padha kakubur kula ing setelan ireng, dasi ireng
Aku urip lan aku tangi munggah looking fly
Dadi saiki

pancing:
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Mantan wong mati lumampah Lazarus (baleni)

ayat 2: (This'l)
Padha tak a ilang wong laporan lan padha ora bisa nemokake awak
Ayo wong marang crita aku iki dijupuk munggah ing pihak
Utawa aku nyepetke dhuwur ing mancal
Lowongan dhateng trek dhuwur nyepetke liwat lampu
Sampeyan bisa ngomong iku tho sing kaya
crita pungkasan homie Aku wus kawungokaké dening Kristus
wong mati lumampah, mil ijo
Go lan mriksa kuburan, iku wis di resiki metu
Saiki lan katon menyang mata bruh sandi
Sampeyan bisa ndeleng geni Go lan marang em aku bruh urip
Kebak daya kaya kabel bruh
Gusti Allah disambungake kanggo kula kaya sawetara kabel lan aku murub munggah
wong mati ora diajak, goroh utawa bebener
wong mati ora lumaku
Supaya apa sing tegese kanggo kula iku padha mlebu mati
On warrant mati, nanging aku iki wungu saderengipun pepe mati

Pre-pancing
pancing

ayat 3:
Hopped munggah metu kuburan, gaya thriller
Padha ora mikir Panjenenganipun saged nindakaken, nanging iya iku saiki
Maksudku Kapten, moho kuwoso Gusti
Setelan tawanan free, kabeh ing dhuwur pesawat, kabeh ing dhuwur pesawat
ora bisa mungkasi wong nalika piyambakipun tak atine arupi
Kang ora kaya kuburan sing? Sayonara, ndeleng sampeyan mengko
Dhèwèké weruh wuta lan tak pincang munggah
Dadi ora surprise kang bisa nangekake
Tangi mau saiki
Pracaya nalika urip looking angel saiki
Nalika sampeyan ing kabeh wektu kurang
Aja lali sing daya kang wis nuduhake

Pre-pancing
pancing

Enggo bareng

1 comment