jalan satapak 13: Aku Isro

ayat 1:
Ieu hal dina pikiran mah maneh meunang moment a?
Soapbox swag, Kuring kakara meunang kana eta
Kuring geus di ranté ieu jeung aku bosen eta
(noise Car) Kuring teu apal anjeun ngadangu ban ieu rubbing
Screeching turun jalan, gotta meunangkeun jauh
I tina citakan gambar ngewa mah, Jigana ieu poé
'Cukang lantaranana mah geus di tindakan ngajadikeun babu teu ngampar jujur-Na
Usaha jang ngosongkeun sorangan tapi teu mumpuni
Meunangkeun em luhur, meunangkeun em luhur, meunangkeun em luhur
Novacane dina awak mah, no mah teu ngarasa ngampar
Maranéhanana ngomong tangka simkuring ngaraos asin jeung maranéhanana bisa nyempad
Tapi Kaula solat pikeun slaying, teu bisa ngadagoan demise-Na
Saméméh anjeun humarurung, jeung nyaritakeun jalma Aku Isro
Kaula ngawangkong bout nu pecundang Lucifer, nyaho manéhna salah
Kuring nyaho anjeun teu ngawarah pikeun megatkeun up dina telepon
Nya eta salah lamun kuring megatkeun nepi di lagu?

cantol:
Kuring ngadéngé naon nyebutkeun, tapi kuring teu percaya anjeun
'Cukang lantaranana Anjeun ngan bisa bohong, jeung teu kudu anjeun
Kuring meunang Gusti anyar, Kuring teu apal kuring teu nempo anjeun
Tapi kuring nempo katuhu ngaliwatan anjeun, jadi kuring gotta ninggalkeun anjeun
(malikan 2X)

ayat 2:
Sabaraha kali maneh mah gotta
Ngabejaan y'all mah nolak nuturkeun
Nu deal bad, ngabalukarkeun nu maéhan master heubeul
Nelepon kuring Harriet Kaula nyoba pikeun meunangkeun anjeun kaluar lapangan
Kaula ngawangkong bout Iblis, manéhna mikir manéhna manusa
Bertindak kawas manéhna ngajalankeun hal, Kuring mah malah teu maen
Tapi nyaritakeun manéhna mah teu kudu ngampar-Na sadaya dina kuring
Sanajan kuring apal manéhna dapatkan panon-Na sadaya dina kuring
Manéhna nyaéta bapa ngampar
Manéhna meunang kids nyatu nu teu reuwas
Di handap ieu sanggeus dad leumpang ka maranehna demise
Maranéhanana teu bakal leumpang off tina tina gawir lamun manéhna kukituna uncover panon maranéhanana, urang gotta naékna
Sabaraha lila manéhna geus di eta, saur anjeun bener kuat?
Bertindak kawas anjeun zona, manéhna geus bohong sadaya sapanjang
Urang kudu Champ ka sambel manehna kaluar jeung niup a
Manéhna teu eta loba years ago, janten

cantol (2X)

biasa

1 komentar

  1. Joseph adu henakuwalon

    The lyrics is massive!!!
    I pray God gives u more strength to keep up the good works….God bless u