jalan satapak 3: Shweet

cantol:
Meunangkeun eta leungeun dina hawa
Nyieun noise saeutik dina lapak lamun aya
Ngabohong dina Godman lamun wani, ngan lamun wani
Nu kukituna bisa shweet
Kumaha lamun lamun ngabohong ieu teu 'bout baju jeung tag?
Nu kukituna bisa shweet
Kumaha lamun lamun ngabohong ieu bout manéhna anu teh kahiji jeung pamungkas?
Nu kukituna bisa shweet

Post Hook:
Kuring ngadéngé eta ngawangkong kawas maranehna man panas
Si meunang eta gassed up, dina octane nu
Tingali hate ngabejaan eta maranehna teu hade
Leuwih alus meunang payung a, reigns Allah

ayat 1:
Hayu urang balik dina jangka waktu ka eighties ahir
D kota tahan kuring turun, nu mana maranéhanana dijieun kuring
Lamun Aku deui aya, Kuring mah teu vaca-Waluya (vacationing)
Karasaeun kawas Aku imah, pamikiran ngeunaan tinggal, Kuring teu tinggal sanajan
Ooh geus geus
state béntang lone jawa, kumaha bisa poho
Tapi kuring teu pop up kaluar blue
Ieu ngapung kumaha manéhna knit kuring, Kuring teu ngawangkong bout sapatu nu, nembak
Kuring meunang loba masalah tapi Kaula lempeng, éta shweet
Kuring teu apal Allah mah bakal Tos eta di tasik, éta shweet
Sabaraha kali mah gotta ngabejaan ka maneh manéhna boss jeung manéhna nanaon hiji sapotong cake?

cantol
Post Hook

ayat 2:
Kuring geus di A loba taun ieu
Perfecting lagu ieu mah nyiduh dieu
Jeung kungsi saprak 2010 ayeuna teh geus jelas
Everybody ngawangkong bout anjeun gotta hirup di dieu, Jigana maranehna meunang ayeuna mah
Ooh, geus geus
state béntang lone jawa, kumaha bisa poho?
sakola tengah we ieu bumpin imah swisha sanajan
Geus freestyles urang sounding kawas maranehna swisha imah ngalir
paribasa, "Man tahan nepi, I dipigawé datang turun
batang pop, gripping sisikian, orok tinggal turun "
Teu ngawangkong bout nganggur, tapi ngimpi pipe
Siga, “man pigeulang mah froze kawas és krim”
Tapi manéhna dibuka panon mah, bruh
Sadaya urang mah reuwas, bruh
Ngabalukarkeun I dipaké rap bout tunai, nu kungsi bener geus
Saterusna kuring datang hirup, bruh

cantol
Post Hook

ayat 3:
Maranéhanana ngomong sakitu eta kajadian
Tapi maranehna bener ngan coba
Allah mah kaptén nu, manéhna bener bisa nyieun eta kajadian
Manéhna geus reigning di langit
Maranéhanana ngomong sakitu eta hujan
Maranéhanana bener ngan buang duit tunai
Tapi Gusti mah dijalankeun di jalur sorangan
Ngajadikeun hujan ragrag jeung kacilakaan guludug
Urang mikir we ngabejaan waktu
Tapi urang bener ngan maca jam urang
Allah mah aya saméméh waktu
Jeung manéhna ka eta lamun pikeun ngamimitian, teundeun sungut
Urang ngomong urang meunang dina kontrol
Tapi éta bener mirage a
Ya Allah, manéhna bisa ngajaga dunya ngajalankeun
Sedengkeun ngarahkeun kabéh planét jeung béntang, shweet

nu lain:
Everybody indit jeung ngabohong éta shweet (malikan 4X)