Хто я? Pt. 2: прийнято

Це відео з конференції Disciple Зараз в Batesville, Міссісіпі. Будь ласка, вибачте якість відео і аудіо

введення

Останній раз ми заклали певну базу в нашій дискусії про особу. Ми говорили про те, що робить особистість важливим; головним чином, що, якщо ми не знаємо, хто ми, ми не будемо знати, як ми повинні жити. А потім ми говорили про те, як ми красиво зроблено, але зламані. І через нашу розбитості ми відділені від Бога і потребує Спасителя.

Цього ранку ми збираємося обговорити один з прекрасних істин про спасіння Богом, що прийняття. У цей момент, хоча, обговорення ідентичності зміщується трохи. Всі речі, про які ми говорили в минулому НІЧ, що ми зробили Богом, відомий Богом, зламаний, і потребує-істинні для всіх на Землі. Те, що ми будемо говорити про зараз речі, які є істинними з тих, хто у Христі. Ми зараз говоримо про те, як змінюється наша ідентичність, коли ми стаємо християнами

Нещодавно я прочитав біографію Стіва Джобса, засновник і далекоглядний позаду компанії Apple, найбільша компанія в світі. Це було дійсно цікаво читати, бо він був генієм і божевільна людина в той же час. Його життя було дійсно цікаво від початку до кінця.

Його життя почалося, коли чоловік і жінка зустрілися, мав дитину, перш ніж вони одружилися, і дав йому для прийняття. Це дійсно сильно вплинули на нього, тому що він завжди відчували себе покинутими, і пізніше він відмовився від одного зі своїх дітей.

Але найцікавіша частина цієї історії є те, що добра і любляча сім'я з Каліфорнії прийняла його. І вони дійсно взяли його і ставилися до нього як їх власного сина. Його батько був інженером, і дав йому високу оцінку добре продуманих речей. І його батьки зробили великі жертви, щоб дати йому всі шанси на успіх.

Тепер величезна частина його успіху повинен був зробити з людьми, які прийняли його. Вони в формі його. Навіть те, як вони розміщені за кожним його капризом сприяло його ставлення і переконання, що він може зробити що-небудь трапиться.

Красива річ про прийняття в тому, що люди, які не мають ніякої відповідальності ні перед ким-то вирішили взяти на себе відповідальність. Вони бачать, дитина не має нічого запропонувати, і вони пропонують йому все, що у них є. Дитина має потребу і вони погоджуються задовольнити ці потреби. Вони не зобов'язані це робити, але вони роблять це з доброти.

Ухвалення Бога людей, як ви і я подібний до у багатьох відношеннях. Бог не повинен прийняти нас. Бог не зобов'язаний. У нас немає нічого, щоб запропонувати йому. Ми відчайдушно потребують, і Бог обіцяв задовольнити ці потреби.

Але велика різниця в тому, що Бог не приймаючи випадкових дітей він зустрічає. Бог переймає повстанців, які образили його. Бог переймає злочинців. Бог приймаючи красиві, але зламані грішників. Там немає, як прийняття Бога, бо немає ніякої любові, як і його.

Давайте подивимося на Джона 1:10 щоб почати наш час разом.

"Він був у світі, і світ був створений через нього, але світ не знав його. Він прийшов до своїх, і його власний народ не отримав його. Але всі, хто не прийняв його, хто вірив в його імені, він дав право стати дітьми Бога, які народилися, немає від крові, ані з пожадливости тіла, ні від волі людини, але від Бога ". (Джон 1:10-13)

Я. Народився в свою сім'ю

Одним з найбільш поширених припущень в такій країні, як наша, в тому, що кожна дитина Бога. Але це не те, чого вчить Біблія. Біблія вчить, що, коли ми народилися, ми не діти Божі, але вороги Бога. І Біблія вчить, що щось ще більш страхітливим, що ми народилися діти диявола. Це не означає, що у нас є роги, але що ми слідуємо дияволові, то й що наші дії більше схожі на його, ніж, як Бог.

Зараз багато людей сьогодні сказали б, що звучить смішно і нетерпимим. "Звичайно, ми всі діти Божі,"Вони могли б сказати,. Добре, так, ми все зробили Богом, і в цьому сенсі ми його нащадки, але Біблія так багато значить більше, коли він говорить про те, діти Божі. Це схоже на різниця між біологічним батьком дитини, але насправді не будучи в їхньому житті, в порівнянні з будучи чиїмось тато, люблячи їх, граючи з ними, і піклуватися про свої потреби.

Це не так, як народжується у вашій родині, яка зазвичай відбувається автоматично. Там повинно бути зміна, нове народження, перетворення. Ти не син або дочка Бога, тому що ваші батьки, або тому, що ваші друзі, або тому, що ви хочете бути.

Якщо ми збираємося стати сином або дочкою Бога, ми повинні бути прийняті в його родині. Але як це відбувається?

Якщо ви вважаєте себе християнином, Я хочу, щоб запитати себе, чому. Кожен зараз і потім я буду на літаку, і я буду просити людей поруч зі мною чи ні у них відносини з Богом. І вони, як правило, говорять, та, і я запитаю їх, чому. Я питаю їх, що вони будують, що на? Чи є він йшов вгору по проходу, або повторюючи молитву, або читати вірші?

Вірш ми тільки що прочитав досить ясно говорить, "Всім, хто зробив його прийняти, хто вірив в його імені, він дав право стати дітьми Бога…«Стати дитя Бога відбувається, коли ви отримуєте Ісуса. І як ви прийняти Ісуса? Повіривши в його імені.

Отже, уявіть, як Бог цього багатого філантропа, який пропонує прийняти кожна людина на Землі, як свою дитину. І єдине, що він питає, що ви отримаєте його сина по вірі. І ти в родині.

Що це означає?

Тепер ми помічаємо, що він не просто говорить "вірячи в його вченні." Він каже "вірячи в його імені.” There is a very big difference between believing in someone’s teaching and trusting in an actual individual. Іоанн говорить, що отримання Ісус сподіваючись на фізичну особу, вірячи в його імені, і все, що він показав себе.

так друзів, Я хочу, щоб ви знали, що це не досить для того, щоб сказати,, "Я вірю в деякі вчення Ісуса, Я вважаю, що ми повинні любити один одного, Я вважаю, що ми повинні йти до церкви ». Іоанн говорить йому прийом значить вірити в його ім'я! Введення вашу довіру в Ісусі. все Ісуса.

В кінці, Є два типи людей, коли справа доходить до Ісуса: Ті, хто відкидає його, тому що вони люблять темряву, і ті, хто вірить в його імені.

“Я прийшов у світ як світло, щоб кожен, хто вірує в Мене не залишався у темряві.” (Джон 12:46)

Що таке Справжня віра?

Іноді ми думаємо, що віра погоджується з деякими фактами про Ісуса. Я знаю, що це те, що я думав. Але віра насправді довіряти йому. Це знання фактів про те, хто він і що він зробив, погодившись з цими фактами, і довіряти їм-бет своє життя на них.

Ви ставите своє життя на цьому? Ви були готові викинути все, щоб знати Христа?

відродження

Ви помітили, що він говорить нам трохи про те, що значить бути дитиною Бога, describing them as those “who were born, немає від крові, ані з пожадливости тіла, ні від волі людини, але від Бога ".

Він каже, що якщо ми збираємося бути діти Божі, ми повинні відродитися. Це означає, що ми зробили новий. Наше старе я вмирає. Перший раз, коли ми народилися, ми були не праві, тому нам потрібно народитися заново.

Джон хоче, щоб ми знали, що це народження відрізняється від нашого першого. Він дає кілька класифікаторів, щоб переконатися, ми розуміємо, що. "Не від крові" -Він хоче, щоб ми знали, що це не має нічого спільного з натуральним походження або походження. "Не плоть" -Він хоче, щоб ми знали його не беруть початок з сексуальним бажанням людини. "Ні волі людини" -Він хоче, щоб ми знали, що це народження не було ініційовано людиною. Це нове народження від Бога!

Народився знову це не просто фраза, що люди придумали. Це реальність для тих, хто вже вірив у Христа. І це реальність, яка змінює все. Бог дає вам нове серце, а також очі, щоб бачити його, і його дух перебуває в вас. Ви абсолютно нова істота.

Припущення про те, що ви ніколи не будете мати можливість пройти цей гріх є помилковим припущенням. Ви нове творіння переродитися в сім'ї Бога.

Щось нове сталося. Ви не такий, як все більше, так перестати намагатися бути схожими на них. Ви приєдналися до нової команди з новими цілями. Ми також повинні розуміти, що з новим народженням, ми були прийняті в сім'ю. Таким чином, у вас є члени сім'ї, брати і сестри по вірі. Люблю їх. Заохочуйте їх. Ми тут, щоб допомогти один одному слідувати за Ісусом.

II. Лікували як і його син

Коли сім'я приймає когось, вони йдуть на великі довжини, щоб переконатися, що прийомна дитина не відчуває, як вони приймак. Вони не хочуть, щоб вони відчували себе різні і незручно або як вони не належать. Замість цього вони хочуть, щоб ставитися до них, як і їх інші діти. Таким же чином,, коли Бог приймає нас як своїх синів і дочок, він ставиться до нас, як і його єдинородного сина, Ісус.

Ви коли-небудь чули, хтось говорити про цільовий фонд дитини? Це хтось, чиї батьки багаті, і тільки тим, що вони народилися, вони тепер багаті теж. Таким чином, люди обурюються їх, тому що всі інші повинні були працювати для речей, які вони мають. Може бути, вони насолоджуються своїм будинком і їх зручності, але вони повинні були працювати все своє життя. З іншого боку, Цей багатий дитина ніколи не доводилося працювати день у його житті, але він робить краще, ніж всі інші. Він має всі переваги, не роблячи роботи.

духовно кажучи, ми довіру дітей фонд. Просто за своєю природою на те, що ми відродилися в Божу сім'ю, ми отримуємо духовне багатство. Ми жили всупереч своїм законом, і ми не послухалися його, але коли ми поміщаємо нашу віру в Христа ми отримуємо всі переваги Ісус отримав. Всі роботи Ісуса здійснюється передається нам.

Давайте поговоримо про деякі з цих речей.

1. справедливість

"Заради нашого він зробив його гріхом, який не знав гріха, так що ми в Ньому стали праведними перед Богом ". (2 кор 5:21)

Ісус помінялися місцями з нами. Лікувався, як і ми, і ми отримуємо лікування, як він. Хіба це не дивно? Коли ви прийняті Богом, ви бачили, як праведник в ньому, а не тільки, як брудна, грішник марний, але, як праведник.

Це як хтось погасив результати випробувань. Ми отримуємо А +, хоча ми не змогли, і Ісус страждає покарання за невдачу.

Я знаю, що іноді, коли я не був в Слові, як я повинен бути, або коли я не ділитися Євангелієм з іншими людьми, як я повинен бути, Я починаю відчувати, як Бог злиться на мене. А потім, що утримує мене від молитви, тому що я відчуваю, що він не хоче чути від мене. У ті часи це корисно пам'ятати, що, коли він прийняв мене, він дав мені праведність Ісуса.

Так що він не сердиться на мене більше; він задоволений мною у Христі. Мій гріх засмучує його, але моє місце в його родині ніколи не змінюється. Я не робив те, що потрібно, щоб потрапити, і немає нічого, що я можу зробити, що видалить мене. Мені просто потрібно тримати довірливі і каючись.

Це також звільняє мене від рабства, намагаючись сподобатися іншим людям весь час. Я дійсно боротися з бажанням, щоб все високо думати про мене. І те, що допомагає мені найбільше пам'ятати, що мені не потрібні їхні схвалення, тому що у мене вже є Бог. Я вже в хорошому положенні з ним. У мене є всі твердження я буду коли-небудь знадобиться

Це в'язниця, щоб прожити своє життя, засновану на тому, що інші люди думають. Бог високо цінує вас у Христі, так нехай це буде досить. У вас є все схвалення вам коли-небудь знадобиться.

2. Вічне життя

Ми заслужили вічну смерть, але у Христі ми отримуємо вічно жити з Богом. Ми отримуємо багатий життєвий життя, як вона повинна була прожити. Ми отримуємо, щоб жити в скоєному поклонінні короля назавжди.

Це життя не все, що ми маємо. Чому ми так жити? Ми ігноруємо ті речі, які важливі для вічності і погоні за речами, які є приємним в даний час. Але чому? Це не найкраще, що ми отримуємо. Це час, у нас є на цій землі, щоб прославляти Бога, поки ми з ним на небесах.

Коли ми думаємо, що це все, що ми отримуємо, ми повинні зробити все можливе, щоб просто насолоджуватися себе. Але коли ми знаємо, що це тільки попередній перегляд, ми можемо витрачати наш час інвестиції в нашій вічності.

3. батьківська любов & догляд

Я люблю свого сина дуже дорого. І я хотів би зробити що-небудь для нього. Бог любить нас і дасть нам абсолютно все, що добре для нас. Так що пам'ятайте, якщо є щось ви не маєте прямо зараз, це не тому, що Бог не в змозі дати його. Це тому, що це не добре для вас.

Ще один доказ того факту, що ми розглядаються як справжні сини Бога є той факт, що ми ніколи не може бути відділена від Його любові. Ми були єдині з Ісусом, і Ісус привів нас до Отця. Тому що ми не в Ісуса ми можемо ніколи не бути відокремлені від Бога.

питання: Так хто ж може відокремити дітей Божих від Нього? відповідь: Ніхто не може відокремити дітей Божих від Його любові.

"Бо я впевнений, що ні смерть, ні життя, ні ангели, ні правителі, ні Сили, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні висота, ні глибина, ані інше яке створіння, буде в змозі відокремити нас від любові Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім ". (римляни 8:38-39)

Там немає нічого в усьому творінні, що може відокремити нас від любові Божої у Христі. Ми його сини і дочки.

Коли ви були дитиною,, ви коли-небудь хтось дати вам щось, потім спробувати взяти його назад? Моя сестра мав звичай робити це для мене. Вона буде мати те, що вона не дуже подобається, а потім вона дала б мені його. Це було сміття до неї. Так що я б отримати його, написати своє ім'я на ньому, задоволення-це моє. Ну ось, що у мене є це я дійсно насолоджуюся цим, і тепер вона дивиться на мене, насолоджуючись його, і вона хоче його назад. хм? Ну тоді як раніше у мене не було будь-яких особливу прихильність до нього, Тепер я роблю. Це моє. Я написав моє ім'я на нього і зрозумів, кумедні способи, щоб грати з ним. Це схоже з Богом. Тепер, коли ми його, він стверджує, що нас. Він каже, "Шахта!"Ніхто не може викрасти нас від нього і його любов.

Ми повинні пам'ятати про це, коли ми проходимо через важкі часи. Жоден з наших важкі часи не зможе нас відлучити від Божої любови. насправді, іноді ці важкі часи свідчить про те, що ми діти Божі.

відносини

Бог не тільки дає нам матеріал, але він дає нам себе. Коли ми залишимо його йти після сексуального задоволення, ми залишаємо реальні речі в пошуках підробки. Ви можете зустрітися з Богом і почути від нього кожен день у своєму слові. Він буде слухати ваші молитви і відповідати на них. Якщо підійдеш до нього, він наблизиться до вас.

III. ВІДПОВІДНІСТЬ Його Сина

Він не залишає нас, де ми знаходимося. Він робить нас більш схожими на Нього. Так що він не тільки ставитися до нас, як Ісус, але він робить нас схожими на Ісуса.

Ми говорили про те, створені за образом Божим і бути зламаним. Ну Ісус є досконалий образ Бога, і Бог відповідає нам свій образ, роблячи нас схожими на Ісуса. Ми починаємо дивитися, як ми в родині.

Ми говорили про те, якої віри, що готовий залишити все і ставити все на Ісуса. Коли Бог приймає нас, він не залишає нас, де ми знаходимося.

Я розмовляв з деякими студентами днями про віру в Ісуса, і один чоловік сказав,, "Я вірю, але я все одно хочу отримувати задоволення, іноді. Ось чому я не завжди подобається бути поруч з християнами. "Там можуть бути деякі речі, які людина вважає, але така віра, Біблія закликає до все з вас. Це змінює спосіб, яким Ви дивіться на свій гріх. Ви повертаєтеся від нього.

Послухайте, що говорить Пол:

"Хіба ви не знаєте, що неправедні не успадкують Царства Божого? Не обманюйте себе; ні розпусники, ні ідолопоклонники, ні перелюбники, ні люди, які практикують гомосексуалізм, ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні шахраї будуть Божого Царства. І такими були дехто з вас. Але ви були промиті, ви були освячені, ви були виправдані в ім'я Господа нашого Ісуса Христа і Духом Бога нашого ". (1 кор 6:9-11)

ці речі Минулий час. Ми не визначені цими речами більше.

Що б ви зробили, якщо ви бачили дитину, кажучи її батьків, що робити? Обхід навколо будинку замовивши її батьків навколо? Можна було б подумати, що вона божевільна! чому? Тому що вони є батьками, але вони діють як дитина. Ви можете зробити сумно, коли люди мають певні повноваження і привілеї, але відмовляються ходити в них. Це навіть безумніше для християнина жити в гріху. У вас є влада над гріхом і ви отримали привілей ходити в свободі. Чому ви ігноруєте цю владу і ходити в рабстві?

як християни, Бог вже зробив нас святими. Зараз ми намагаємося зробити наше життя, щоб відобразити, хто ми у Христі кожен день. Якщо ви у Христі ви не брехун. Ви не гомосексуаліст. Ви не злодій. ви святий. Цей матеріал не має ніякої влади над вами більше.

Я не знаю, що люди борються з тут сьогодні, але важливо розуміти, що зміна статусу відбулося, якщо ви у Христі. Я пам'ятаю сезон в моїй християнського життя, коли я був спійманий в жахливому циклі гріха. І я відчував, що я був поневолений мій гріх. І велика частина мого зросту схоплював цю істину: що у мене немає гріха. Я звільнився від рабства минулого

Те, що Бог піклується Найбільше Про

Головне, що робить Бог у вашому житті робить вас святими. Більше, ніж він турбується про ваш комфорт, він стурбований вашої святості. У Посланні до Євреїв 12, письменник говорить про дисципліну в нашому житті. Іноді життя буде боляче. Але абсолютно ясно, що, коли ми проходимо через важкі часи, це не означає, що Бог не любить нас. Насправді він любить нас, даючи нам важкі часи. Це слово дисципліна, яка використовується в основному означає навчання. Бог навчає нас і робить нас більш схожими на Ісуса. Він робить нас святими.

Було б Хто не любить Бога, щоб не навчати нас і робить нас більш святими. Це означало б, що ми не його сини. Іноді він навіть кидає дисциплінувати наш шлях через гріх. Коли ви грішите, і є жахливі наслідки, не брати до уваги, що, як простий збіг. Ви повинні враховувати, що Бог дисциплінувати вас. Він показує вам, що приносить гріх, і він формує вас, щоб зробити вас більш схожими на Христа. Це як ми худі, і випробування роблять нас позитивний ефект. Ісус є досконалим духовним buffness, і Бог хоче зробити нас, як він.

В кінцевому рахунку, це Божа робота. Він робить це через наші зусилля, але якщо ви в Христі, він може і буде робити це. Так що не дуже бентежити себе. Ви можете відчути, як ви не можете змінити себе, і це правда. Ідіть до місць, де Бог обіцяв, що він змінить вас.

висновок

Якщо ви християнин, це важливо знати, хто ви і що Божі обіцянки для вас. Ви були прийняті. Ви є сином або дочкою Бога.

Мій син отримує багато переваг від бути моїм сином. Я дбаю про нього, забезпечити для нього, і переконайтеся, що він ситий. Ті ж пільги не надаються тільки будь-якій дитині навколо. Але це не означає, що ви не можете бути прийняті.

Євангеліє є ексклюзивним і всеосяжним повідомлення в світі. Ці благословення тільки піти на деякі, але доступні всім. Довіра у Христі. Бог прийме вас. Він дасть вам речі, які ви ніколи не освоєного в першу чергу, відносини з ним.

Питання для обговорення

1. Яка різниця, якщо ми діти Божі?

2. Які відмінності повинні люди навколо мене помітить, якщо я в сім'ї Бога?

3. Що більш за все вдячні за про те, дитя Бога?

4. Як той факт, що ви звільнилися від гріха змінити спосіб боротьби з нею?

5. Яку роль відіграє Боже Слово стати більш схожим на Ісуса?

6. Що ж робити, якщо ви не ростуть, як ви повинні бути?