Усе мы маем патрэбу ў Богу

Вось аўдыё з апошняй пропаведзі я прапаведаваў на псальма 142. Усе мы прайсці праз цяжкія часы, але псальма паказвае нам, што нават у самыя горшыя часы мы можам знайсці ўсё, што нам трэба ў Богу. чатыры кропкі:

Я. Бог Наш Сябар у бядзе

II. Бог Наша абарона ў Смуты

III. Бог ёсць наш скарб у цяжкія часы

IV. Бог наш Збаўца ў цяжкія часы

АКЦЫІ

5 каментары

  1. Angieадказаць

    Мабыць гэтая пропаведзь была з даволі некаторы час таму. Я проста слухаў яго, і я ведаю, што Бог прывёў мяне да гэтага. Мне трэба было пачуць гэта паведамленне. Дзякую Табе, Гасподзь. Дабраславі вы і ваша жонка і дзіця Trip! Я малюся, каб Гасподзь працягвае дэманстраваць Сваю ласку да вас і вашай сям'і, вы застаяцеся вернымі Яму і Яго пакліканне на вашу жыццё.

  2. Shakinah Смітадказаць

    Дзякуй Богу! Ён усё, што трэба. Гэта паведамленне сапраўды прымушае мяне думаць аб дабрыні Бога, і колькі разоў ён атрымаў мяне з сітуацыі і цяжкіх часоў. Ён заўсёды са мной і для мяне. Мая малітва ў цяперашні час з'яўляецца тое, што Бог проста даць мне сілы, каб прайсці праз усе, што я павінен, таму што я ведаю, хто ён мне.

  3. Энтані Chatmonадказаць

    Мне спадабалася гэтае паведамленне, Дзякуй. Калі ласка, працягвайце, каб дазволіць Богу выкарыстоўваць вас. Бог дабраславіць вас і вашыя.

  4. Kenitra Brockingtonадказаць

    Я думаю, што гэта прыгожа, як Бог паказвае нам уяўленне аб Яго любові праз нашу любоў да нашых дзяцей. Мне вельмі спадабаўся аналогія паездка, зробленая ў пачатку са сваім сынам.

  5. josephwalkerадказаць

    брат паездкі, што пропаведзь была дабраслаўлю! тыя словы, дзе права на час. Гэта як мы забываем, што лёгка ў часы высокага напружання і праблем. Гэта было тое, што напамін.