Po ngarkohet
svg
Hapur

mësim

 • prill 2, 2014Nga Trip Lee

  Kjo video është nga një konferencë Disciple Now në Batesville, ZNJ. Please forgive the video and audio quality Intro Last time we laid some foundations in our discussion about identity. Ne biseduam në lidhje me atë që bën identitetin e rëndësishme; kryesisht se në qoftë se ne nuk e dimë kush jemi, ne nuk do të dinë se si ne jemi duke menduar për të jetuar. dhe

 • marsh 4, 2014Nga Trip Lee

  Kjo video është nga një konferencë Disciple Now në Batesville, ZNJ. Please forgive the video and audio quality This weekend we’re going to talk about identity. Kjo është ajo që udhëheqësit tuaj më pyeti për të folur për, but what they didn’t know is that this was already something that’s been on my heart and that I’ve been

 • tetor 24, 2013Nga Trip Lee

  A u bërë një i krishterë do të thotë fundin e fun tim? Kjo është një pyetje interesante dhe unë mendoj se një të drejtë për të kërkuar. Ka një pamje të caktuar të krishterimit që është pikturuar shpesh. Kur njerëzit të mendojnë për krishterimit ata mendojnë për gjëra të ndryshme. Disa mendojnë ulëritës TV predikues, others think white guy in a suit or old

 • shtator 10, 2013Nga Trip Lee

  Introduction I love kids. Një nga arsyet që unë dua fëmijët, sepse ata na tregojnë veten. Ata janë si pasqyra të vogla. Më lejoni t'ju them se çfarë dua të them. Fëmijët kanë shumë e shumë të gjitha të njëjtat probleme ne kemi, por këto probleme janë vetëm një shumë më e dukshme për shkak se ata nuk e dinë se si për të fshehur ato ende.

 • gusht 21, 2013Nga Trip Lee

  This video and manuscript is from Trip’s General Session at the Legacy Conference 2013. Introduction The theme of this conference is Soli Deo Gloria, ose lavdi të Perëndisë vetëm. Kjo është një temë e madhe. Dhe ne duam se perspektivë - që të gjithë lavdinë në Univers i përket vetëm Zotit, to inform every single thing we

 • prill 22, 2013Nga Trip Lee

  Nëse ka ndonjë zhanër të muzikës që është gjithmonë duke folur rreth dhe përpjekje për të kapur pas jetë të mirë, kjo është hip-hop. Unë e dua hip-hop. I kam dashur hip-hop për të gjithë jetën time. Nuk është vetëm diçka në lidhje me bateri, dhe Rhymes, dhe energjia që ka tërhequr gjithmonë mua në. Kur isha adoleshent, when I wasn’t in

 • janar 10, 2013Nga buburreci

  Si disa nga ju e dini, Unë jam një baba i ri. Djali im, Q, është pesë muajsh. Dhe ai është pothuajse gjithmonë i lumtur, përveç kur ne kemi vënë atë në grazhd e tij për të fjetur. Ai menjëherë e humb mendjen e tij. Ai seriozisht mendon se ne kemi braktisur atë të qëndroj për veten e tij kundër të gjitha vështirësitë rreth tij, such as

 • dhjetor 7, 2012Nga buburreci

  Fjalët janë të rëndësishme. Ne përdorim fjalë të komunikuar me miqtë tanë dhe familjen. Ne përdorim fjalët tona për të bërë biznes. I përdorur fjalë për të vënë këngë së bashku dhe të bëjë një jetë. Ne përdorim fjalë për të disiplinuar fëmijët tanë. Politikanët përdorin fjalë për të bindur se ata janë kandidati më i mirë për punë. Words are a huge

 • shtator 25, 2012Nga buburreci

  Unë bëj muzikë për të jetuar. Dhe sa më shumë nga ju të dini, lloji i muzikës që bëj është pak më ndryshe se këngët që mund të dëgjojnë në një shërbim CHBC. Ka shumë gjëra në lidhje me hip hop që e bëjnë të ndryshme se zhanre të tjera të muzikës. One thing that’s not unique

 • shtator 10, 2012Nga buburreci

  Unë dua të fillojë duke lexuar disa citate. Pra, vetëm dëgjuar nga afër dhe mendoni se nëse nuk je dakord me atë që tha. “Anger dwells only in the bosom of fools.” – Albert Einstein “Anger is a short madness.” – Horace “Whatever is begun in anger ends in shame.” – Benjamin Franklin “Never do anything

 • korrik 27, 2012Nga buburreci

  Dua të filloj duke menduar në lidhje me tregime. Që nga fillimi i kohës ka pasur disa tema të përbashkëta që të kandidojë përmes tregimeve tona. Ne kemi histori dashurie, komeditë, dhe tragjedi - ose përzierja e të gjithë ata që në një të njohur si komedi romantike. Por të gjithë të gjitha ato llojet e filmave, there are two themes

 • janar 4, 2012Nga Trip Lee

  Ka disa gjëra që të nxisë ndjenjat në zemrën time për Jezusin si dëgjimi krishterët të reja - ose ndonjë të krishterë - të profesioneve publike të besimit të tyre nëpërmjet pagëzimit. Unë mendoj se për disa nga miqtë e mi, megjithëse, që ishin krejt të krishterë të reja dhe ishin hutuar pak për atë që do të thotë. They hear the

 • nëntor 9, 2011Nga buburreci

  Ka disa njerëz të cilët janë të mirë në gjëra të caktuara. Ka Basketbollistët që luajnë në ligën për vite e vite dhe ata përfundojnë karrierën e tyre të pasur dhe të lumtur. Ata donin për të luajtur lojë në ata të dashur dhe të kërkuar për të bërë një karrierë duke bërë atë. Ata e bënë atë dhe ata janë të mirë. pastaj

svg