Coulda geus Me

jantung mah beurat. Kuring teu apal Allah anu alus, jeung nu Anjeunna di kontrol, tapi jantung mah beurat.

Minggu kamari sanggeus kajadian di Ferguson (jeung réspon ka eta dina média sosial), Kuring ngarasa burdened nulis lagu. tujuan ieu mah teu nyieun pernyataan grand atawa declarations, tapi pikeun nganyatakeun jalan nu sagalana dijieun kuring ngarasa. Jadi kuring mimiti nulis, ieu naon datang kaluar. Nu sentimen nu echoed dina pikiran mah: "Bisa geus kuring."

Kuring kungsi sakabeh post siap kumaha Kristen kudu ngabales di jaman kawas ieu, tapi sanggeus warta ngeunaan Eric Garner kamari, Kuring megatkeun pikeun ngadagoan jeung post nu saterusna. Kanggo ayeuna, Kuring kakara rek disebutkeun yen kuring boga jantung beurat. Aku teu kabetot dina debat atawa alesan ayeuna. Kuring kakara hayang kabebasan ka nganyatakeun Hurt mah.

Kaula hurting sabab video Eric Garner téh dahsyat lalajo. Lamun mah jeung pamajikan mah mimiti diawaskeun eta months ago, urang boh ceurik. Hirup kado éndah, jeung éta sobering pikeun lalajo hirup ninggalkeun awak batur urang - utamana lamun keur dibawa ku lalaki séjén. Teu sangka, "Pasti jelema teu bisa meunangkeun jauh jeung nu. Sahanteuna maranehna bakal boga ngajawab pikeun lampah maranéhanana di sidang a. "

Teu sangka salah. Jeung nu hurts.

Kaula hurting sabab éta bahaya jadi manusa hideung di Amérika. Kuring nyaho yén pernyataan sorangan nyaéta karasa ka sababaraha urang, tapi éta obyektif bener.

Kaula hurting sabab masarakat hideung anu hurting, limping sapanjang alatan loba isu kompléks.

Kaula hurting alatan aneh ngajalankeun-in Kuring geus kungsi jeung pulisi dina jaman baheula.

Kaula hurting sabab unggal manusa hideung Kuring teu apal geus miboga sarupa ngajalankeun-in.

Kaula hurting sabab pulisi bad make harder pikeun pulisi nu sae pikeun ngalakukeun pagawean penting maranehna geus disebut.

Kaula hurting alatan kuring geus ngajarkeun putra mah hal anu sarua bapa geus ngajarkeun kuring: "Jalma bakal nganggap anjeun anceman saméméh maranéhanana nyaho nanaon ngeunaan anjeun, jadi Anjeun kudu leuwih ati ti babaturan bodas Anjeun ngalakukeun. "

Kaula hurting sabab sababaraha urang teu paduli. Maranéhanana rada kukituna meunang hiji argumen ti Hurt jeung jalma anu menyakiti.

Kaula hurting sabab otoritas teu imun ka dosa jeung brokenness nu bala sesa urang. Lamun jalma anu disebut dosa polisi nu kaliru eta sorangan, mana ulah we ngahurungkeun? Kuring bingah alatan kuring geus batur gede pikeun ngahurungkeun ka, na kuring boga harepan sabab Allah baris mawa kaadilan di tungtungna. Tapi nu teu mean Kaula teu hurting.

Kaula hurting sabab tragedies nu meunang sinyalna media teu ngan tragedies. Aya loba deui.

For babaturan mah nu teu ngarti, mangga nyokot waktu pikeun ngadengekeun jeung sympathize. Keur "gancang ngadangukeun jeung slow nyarita" mangrupa mark tina humility jeung kematangan. Saméméh anjeun obyék, nyokot momen ka ngadangu ti maranéhanana anu hurting.

Ku kituna loba urang nu hurting sabab kami pikir mun diri, “Bisa geus kuring.”

 

*Maca lirik lagu Ieuh

biasa

95 comments

  1. Yermiawalon

    Kuring geus ngabogaan pikiran sarua, komo deui ngeunaan kumaha hirup bisa dibawa kabur jeung jalma anu bisa maot tanpa nyaho Gusti. Bener scares kuring jeung hurts kuring ogé <3

  2. Marcowalon

    Hurting sareng anjeun, i dont ngartos situasi 100% euweuh cara abdi bisa. Abdi ngartos Yesus jeung saha urang halah cicing kawas. leumpang, berjuang, hurting na striving babarengan.

  3. Samwalon

    Hatur nuhun pikeun babagi haté anjeun, jeung ngagunakeun bakat anjeun nempatkeun ka musik. Ieu sickens na saddens kuring moal ukur éta jalma nu keur ditelasan, tapi ogé yén sangkan loba (kaasup loba Kristen professing) nolak ningali Hurt na ketidakadilan.
    “Kaula hurting sabab sababaraha urang teu paduli. Aranjeunna rada kukituna meunang hiji argumen ti Hurt kalayan maranéhanana anu menyakiti.”
    janten, leres pisan, perjalanan. :(
    dua, neneda ilaing mah & sadulur.

  4. MelissaMcKimwalon

    Kuring rék mésér lagu ieu!
    Hatur nuhun lalampahan
    Anjeun spoke naon kitu loba hate ngarasa
    Ieu ministered ka abdi
    Hatur nuhun pikeun ngagunakeun kado anjeun sarta babagi eta kalawan kami sadayana

  5. Kirkwalon

    i am a Amérika Asalna ti calera, lebeng. I am a choctaw India sarta sanggeus dédéngéan ngeunaan Ferguson sababaraha minggu ka tukang jeung kuring bisa ngarti hate jeung nyeri anu ngabalukarkeun éta teuas keur lomba béda dina umur dinten ieu moal ngan ulah aranjeunna hate unggal warna kulit maranéhna nu nyokot kabebasan urang ngamajukeun Alloh sarta kami leungit ngabalukarkeun jobs kami anu atanapi éta goréng tapi neneda yén dunya ieu bakal meunang hadé tapi sok inget ka Allah boga rencana pikeun sagalana naha éta goréng atawa alus urang ngan butuh iman jeung nu geus hal kami teu boga deui urang gumantung teuing kana pamaréntah tinimbang condong ka arah Alloh !

  6. Joel Benjamin nu nyicingan di pulo Nevewalon

    Kami katuhu didieu di Uganda tapi haté abdi beurat ogé. jadi beurat. Eric Garner, Tamir Rice, Mike Brown. jadi beurat.

  7. DustinSimmonswalon

    Nice upeti ngalambangkeun kahirupan hideung nu masalah na moal overlooked dina panon ti dunya. Hiji sistem anu urang geus relied on mangsa datangna pondok urang di Bumi geus gagal kami, sababaraha kali, ka titik urang jadi sieun pikeun leuwih kami dipikacinta tur silih. Kuring miharep kami sadayana tiasa nyetél panon urang kana Gusti jeung tumuwuh ngadeukeutan salaku hiji jalma, jalma Allah. Cicing kuat dina iman jeung gawé teuas, GAWVI na Trip Lee! Grace jeung perdamaian!

    – @Tandalus

  8. Neal_Spencerwalon

    Hey Trip,

    Kuring ngan hayang ngirim maneh dipilampah. lalaki, pasangan kaliwat minggu geus tangguh pikeun kuring teuing pucukna. Abdi a perwira pulisi na ayeuna teh geus bener tangguh ningali sababaraha urang favorit kuring (rappers, panyanyi, babaturan, jsb) ngobrol ngeunaan pulisi jalan aranjeunna gaduh. Mimitina mah éta ambek, frustasi, tur siap ngajawab jeung dunya ngeunaan kumaha aranjeunna teu ngartos kumaha tangguh pakasaban urang téh, ngeunaan kumaha pikasieuneun eta tiasa di kali… Kuring nebak I ieu hirup di gelembung a, sabab beuki I maca ngeunaan masalah nu, beuki I dikaitkeun kana babaturan kuring, baca statuses y'all urang tentang kumaha anjeun geus kungsi dieureunkeun deui ku pulisi, kagungan mobil anjeun searched langkung, saterusna saterusna… Kuring ngan kapanggih sorangan sia bener depresi ngeunaan sakabeh mata pelajaran.

    Kuring boga cara kuring sorangan tina stopping kandaraan. Kuring ngeureunkeun éta dumasar kana hal pisan literal 80% waktu (pendaptaran kadaluwarsa, asuransi, jsb) sabab éta kuring “colorblind” cara ngahubungan jalma. Mangka séjén 20% waktu téh lamun mobil teu hal pisan curiga jeung noticeable yen Abdi percanten batur tanpa latihan hiji perwira pulisi urang bakal nganggap éta aneh lamun tasked jeung misi anu sarua mah. Titik Kuring nyobian sangkan éta Kuring coba do pangalusna kuring tetep teu kaditu teu kadieu, ku kituna Abdi moal narik mobil nu leuwih sabab Sigana “sketchy” atawa kusabab jalma nu nyetir eta Sigana “kawas preman a”. Hal éta mangrupa, Abdi geulis senang ngeunaan kumaha Kuring geus ngalakukeun pakasaban abdi, jeung muji ka Gusti pikeun nu. Kuring nebak mana Abdi depresi sanajan, éta kuring ngarasa jadi leutik di masalah badag kieu. Beuki I didebat, beuki I listened mun Hideung jeung Arab babaturan abdi ngawartosan ngeunaan carita maranéhanana maluruh sketchy sarta jadi sabab probable jsb. beuki I sadar kuring teu boga pamanggih cara ngabantu masalah ieu.

    Kuring nyaho kuring kudu neneda, sarta kuring geus lantaran kuring nyaho kavling pulisi alus kaluar aya anu coba pangalusna maranéhanana jeung saha cinta proyék ieu pikeun sakabéh alesan nu katuhu… Tapi nebak nu sombong manusa di kuring hayang bisa ngalereskeun masalah ieu teu nangtung dianggurkeun bari masalah ieu terus meuntas Amérika. Ieu ngan lalaki teuas… janten, Kuring nebak kaperluan catetan ieu ngomong, Kuring ngarasa pucukna nyeri Anjeun. Kuring ngarasa nyeri loba babaturan abdi anu geus subjected kana pagawean pulisi sketchy. Jeung naon hartina / nyusun pikeun, Abdi hoyong hapunten sagala situasi uncomfortable anjeun geus nyimpen liwat ku salah sahiji urang. Jeung bagian kadua catetan ieu ngan hiji pamenta doa, tetep sirah kuring nepi na pikeun manggihan cara pikeun hadé komunitas kuring, tempat kuring gawé for everyone. Nya meunang frustrating mun anjeun ningali masalah na anjeun teu nyaho kumaha carana ngalereskeun eta.

    Gancang titik panungtungan, Abdi bogoh ka lagu lalaki. Ieu kuring dibawa ka lawon dina ayat kaopat dimana anjeun masihan ngagorowok hiji kaluar ka pulisi alus. Hatur nuhun lalaki nu!

    Kalawan teuing cinta na hormat,

    Neal

    • Daniellewalon

      Ieu keuna haté abdi. Hatur nuhun pikeun anjeun transparan paruk. Kuring ngajenan nuhun keur lalaki asih Gusti fearing anu milih ngahargaan sumpah nu Anjeun nyandak ngajaga sarta ngalayanan. Kuring neneda anjeun bakal janten pos lampu di profesi anjeun sarta yén Honor humility anjeun sarta rahmat bakal caang dina aparat Kapulisian lianna nu bisa boga kasempetan pikeun ngabagikeun warta alus kalayan aranjeunna. Nu liwat anjeun beuki transformasi discipleship jeung kapamimpinan bakal lumaku. Mungkin alhamdulilah suku leungeun Anjeun jeung sungut babagi bebeneran ieu sakabeh poé hirup anjeun. Ayeuna anjeun terang misi anjeun! #telltheworld #lovehard #overcome

    • Aj_cthingswell_FbAjHowardbentleyCaldwellwalon

      Wah! lagu éta diri éta jero na pisan heartfelt tapi catetan nu bener pencét tempat. Sababaraha minggu deui kuring geus meunang gas dina pompa kaayaan yén pakasaban abdi butuh urang keur meunang gas di na bakal ningali sheriffs meunang gas ogé sarta unggal salah Abdi ningali kuring ngalakukeunana subconsciously tense up moal kaluar sieun baé sanajan sabab kuring teu nyaho aranjeunna janten sieun di antarana tapi ieu ngan jadi rarasaan uncomfortable ieu, sabab tumuwuh nepi di 90 urang janten hiji perwira pulisi Nyaan melong ka aranjeunna salaku pahlawan ti pangalaman kawas lalampahan lees jeung sakabéh éta jejer dina lagu abdi visual sahijina keur pahlawan geus salamina robah. Henteu dina cara négatip sanajan sabab kuring ngan saukur ningali aranjeunna salaku naon sabenerna aranjeunna di ahir poé.. Hiji mahluk manusa.. Jeung Abdi alhamdulillah yén anjeunna diwenangkeun kuring ningali éta stasiun nu sabab teu biasana tingali (ogé kuring teu kantos ningali eta hihi) sipil dina buku komik neneda keur pahlawan. Tur éta naon ieu birthed kaluar tina insiden eta… Kusabab di satengahing tegangan mah sieun éta gaduh dinten goréng atawa malah sieun persepsi maranéhna jalma kuring dina pompa gas kaayaan kalawan hoody a (sanajan éta kaluar tiis), putting gas dina ditandaan sadayana van bodas (teu nyaho yén kuring nyadiakeun angkutan pikeun individu jeung disabilities intelektual digawekeun),sumping karep kieu perasaan goréng pikeun aranjeunna sabab bisa boga sieun kuring keur nu salah baé ka falsely nuduh jeung / atawa ngangsonan aranjeunna meta kaluar tina istilah kaluar sieun pikeun hirup sarta gelar éta dumasar. Na ngan hiji jacked up situasi anu geus jelas hiji trik musuh ngabalukarkeun division sarta tetep urang dipisahkeun sangkan awak Kristus moal aya dina hiji atos Kusabab anjeunna weruh naon bisa lumangsung nalika éta sangkan. Tapi saeutik teu anjeunna nyaho yen lamun manéhna teu yén anjeunna nyiptakeun 23 sataun Galau doa jalu heubeul anu nempel ka nanaon deui atawa nanaon kirang ti Gusti Yesus Kristus dina ieu dinten panungtungan sarta jahat. Neal Mugi sarta neneda nu ngan tetep hina sarta yén unggal kaayaan anjeun asupkeun euweuh urusan atmosfir mana dina kahadean anjeun sakumaha anak tina theMmost Gusti tinggi. jadi rahayu!

  9. Kevinwalon

    Hei lalampahan.. eta moal bakal of geus maneh ngakibatkeun Allah ngagaduhan panangan-Na dina anjeun. Kuring belive yén sagalana kajadian pikeun alesan. Ieu kasempetan Anjeun pikeun nyambung kalayan leuwih jalma lajeng anjeun bakal kantos ngabayangkeun. jalma keur pilari jawaban maranéhna ngan butuh aranjeunna bodo datang sapanjang na spred injil ngaliwatan musik, Ulikan bibel atawa ngan linggih ka handap tur ngabogaan haté ka haté leuwih kopi. Kuring nebak naon Abdi nyobian ngomong sakumaha Andy Mineo nempatkeun “Urang livin dina dunya poék kumaha aranjeunna gonna nyaho lamun urang teu nyimpen kamulyaan-Na dina tampilan pikeun hayu eta nunjukkeun hayu aya jadi lampu”.

  10. ieuwalon

    Hatur nuhun sadaya musik Anjeun. Anjeun tur kuma 116 klik. Allah sabenerna maké Anjeun guys mun nyarita ka kuring jeung sesa generasi muda, tapi ka generasi datang! Kuring miharep ka someday, insyaAllah, kaluar pikeun mantuan Anjeun kaluar dina pamadegan neighborhoods kasar anjeun dijelaskeun dina salah sahiji wawancara Anjeun.

  11. Quentin Hollandwalon

    lagu kuat…. haté abdi beurat ayeuna keur bapa 3 Afrika jalu ngora Amérika. Éta tingali yen aranjeunna gaduh kasempetan pikeun jadi presiden Amerika Serikat tapi ogé sadar maranéhna bisa jadi teu hirup sangkan eta dina kaayaan nu tangtu…
    Ieu ok menyakiti. dunya pinuh tina kokotor….
    caina (sumanget) jeung Putra (Yesus) tiasa ngidinan hal geulis tumuwuh….. harepan abdi Anjeunna

  12. Tjaywalon

    Turun tangan titik dina. lagu ieu jelas meunang titik di sakuliah. Situasi anu undeniably hanjelu tur haté abdi beurat. Abdi a jalu bodas tapi tumuwuh nepi sabudeureun urang tina warna. Malah kulawarga caket nyaeta tina warna. Kuring tumuwuh nepi di salah sahiji neighborhoods tougher di Providence, sisi kidul handap RI sarta Kami ogé sadar tina hal nu teu adil lumangsung sakuliah nagara. ka “ngajaga sarta ngalayanan” kedah on unggal perwira kapikiran naha héjo, biru, hideung atawa bodas. Sajarah ukur repeats sorangan lamun urang teu ngarobah… Kuring miharep ieu datang ka hiji tungtung sarta sakabeh jalma ieu nu geus menyakiti dina prosés bisa manggihan karapihan. #AllLivesMatter

  13. Kenwalon

    Tega kalawan u bro, jus readin pos Anjeun kungsi kuring di lawon. Ima 25 sataun heubeul Méksiko jeung lalaki hate kuring geus jadi burddened saprak éta Mike panggero coklat, abdi Popz hiji barang cop ningali kawas kieu ngajadikeun kuring salempang tapi nyaho saha nyertakeun kami. Lajeng ningali ieu dinten I jus bro cryd sarta neneda bisa buruh tani diangkat nepi keur panen. Ieu kami letz generasi bro tetep mencét Anjeunna! Sunda u bro

  14. melddwalon

    Déwasa, Kuring pernah nempo nanaon lumangsung nu bakal nyieun kuring mikir yén rasisme éta kénéh di sabudeureun. Kuring dipikacinta sakabeh jalma jeung sakabeh kota kuring ngarasa sarua (kapayun mah panginten).
    ayeuna, Kuring ningali kabeh tragedies ieu&outbursts of anger. Kuring teu ngakuan jalma di sabudeureun kuring deui. Kumaha teu kieu sadayana datangna maot? Teu sangka kami kaliwat ieu..
    Abdi lepat.

  15. Lenawalon

    kawasa: lyrically na musically. Kuring teu balik kalawan labél, kami kabeh sinners sarta digolongkeun pondok tina kamulyaan-Na. Tapi Kami gadis bodas. Saloba Abdi resep mun dipikir warna teu penting-eta aya dina tempat di nagara ieu jeung dunya. Salaku jelema nu ngalakukeun dosa a: eta coulda geus atuh. Salaku mojang bodas goréng: tiasa waé, tapi sigana mah moal. Jeung nu kejem sarta hanjelu.
    Abdi bogoh kumaha lagu ieu ends: harepan abdi Anjeunna. Karapihan jeung ditampa sacara asalna nalika harepan urang, kapercayaan, na cinta aya dina Anjeunna.

  16. Miguelperezwalon

    Ieu misalna hiji hal geulis anjeun wrote tur jadi jujur ​​jeung aku bersyukur nu direspon naon ieu timbangan dina haté anjeun ngeunaan isu ieu na ayeuna teh dibuka panon kuring leuwih kana isu kekerasan anu ngurilingan US. nu maksudna pikeun malire atawa disregard sakumaha warta penting. Hatur nuhun lalampahan lee.

  17. Macwalon

    Tripp,

    lalaki, Kuring maca kecap anjeun wengi ayeuna. Aranjeunna pencét kuring teuas. siklus galak ieu nagara ieu aya dina…pulisi jaded targeting lalaki hideung ngora sabab cocog profil hiji…lalaki hideung ngora meunang capé keur sasaran na nangtung sarta diomongkeun up keur diri…

    Anjeun ningali, alam fallen kami brings kalawan eta teh kacenderungan ka compartmentalize pangalaman urang. Batur bitten ku sakumaha anjing sakumaha anak, biasana tumuwuh nepi ka hiji kahoream ka sadaya canines…boh salaku sieun atawa hatred. Nu bisa jadi kitu teuas pikeun nungkulan, sabab kami ngidinan parasaan jelema…kadang piara aranjeunna jeung eupan poto eta sareng rationalizations Bintara.

    Tripp, Abdi bodas. Dugi taun kelas 4 SD abdi, Kuring tumuwuh nepi salaku salah sahiji sakeupeul leutik kids bodas dina lingkungan utamana hideung di Illionis kidul. Kabéh babaturan kuring éta hideung. Saterusna, kami dipindahkeun ka Tennesse. Kuring meunang dikirim ka kantor kapala sakola urang tilu kali sataun nu keur gelut jeung batur anu turun di “N-kecap”…Dina 4 kelas…kids sempet geus diajarkeun ka mengklasifikasikan jeung kasampak handap on batur….kusabab warna kulit. Kecap nu infuriated kuring…ka titik bakal punch anjeun sungut pikeun nyebutkeun eta. Ieu masih infuriates kuring…Kuring ngan neneda tinimbang punch kiwari.

    lalaki, Kuring boga baraya ti unggal warna na sahadé kulit….jeung, Anjeun terang teu? Simkuring ngaraos reueus OF IT. tangkal kulawarga abdi kahayang ngajadikeun America hébat. kulawarga kuring IS pot lebur Amérika. kulawarga abdi endah tur Abdi bogoh kabeh.

    A sababaraha taun ka pengker, Kuring indit ngaliwatan hiji cerai nasty tur ngaliwatan kabodoan abdi sorangan, réngsé nepi belanja sababaraha waktu balik bar jeung kiwari boga catetan felony. Kuring geus katempo mimitina-leungeun efek pulisi goréng. ayeuna, kapan mobil patroli meunang balik kuring atawa cop a walks kaliwat kuring, Kuring keur mikir, “Naon maranéhna gonna ngalakukeun waktos? Naon maranéhna gonna tarik kaluar méré eta hiji alesan adu kuring. Kusabab sakali maranéhna terang anjeun dina sistem…anjeun hiji kriminal pikeun hirup.” Lajeng abdi kudu tobat for kabawa sempit dipikiran tur bigoted. Maranéhanana ngomong salah apal jahat ruruntuhan kebat nu, Tapi Allah teu nyieun urang dina gambar tina apel…Manehna nyieun urang di gambar-Na. Nu bakal meunang ka cacah pikeun hal, bener?

    jujur, bro…sanggeus maca kecap anjeun sarta niis di éta sarta pilari deui dina hirup kuring….nu bisa geus atuh, oge.

    Kuring teu nyebutkeun yén enteng atanapi nyandak jauh ti graviti kecap anjeun. Ieu ngan sabalikna. Aya masalah, tapi masalah hideung bodas teu hideung & masalah bodas. Unggal jalma mah béda jeung draws on pangalaman hirup sorangan pikeun medar persepsi sorangan dunya ieu fallen kami cicing di. masalahna nyaeta dosa. Kami kabeh kaliru eta. Kuring alhamdulillah aya lalaki kaluar aya ayeuna anu taat kana Firman-Na nyobian pikeun mantuan dudung. Kuring saena anjeun jeung jadi loba batur di solat abdi wengi ayeuna. loba sunda.
    ~ Mac

  18. Macwalon

    “Tapi hikmah ti luhur téh mimiti murni, lajeng peaceable, hipu, muka pikeun alesan, pinuh ku rahmat jeung bungbuahan alus, teu kaditu teu kadieu na tulus. Sarta panén tina amal saleh anu sown dina karapihan ku anu nyieun karapihan.”
    James 3:17-18

  19. Stephlandry09walon

    Sanajan kuring teu bisa nyaritakeun ieu pisan saprak Abdi wanoja bodas ngora, ieu dibawa lawon keur panon kuring. haté kuring geus beurat ngaliwatan kaluar sidang Ferguson sakabeh. Hatur nuhun diomongkeun dina ieu sareng ngabagikeun pangalaman Anjeun.

  20. AaronCrimwalon

    Hatur nuhun lalampahan, Kuring kapanggih ieu janten mantuan. Kuring sorangan am Kristen bodas ti Wv, Kuring geus Cut Nyak Dien leuwih kumaha sangkan kajadian ieu. Teu bener yakin naon pikir, (sabab bener teu kapangaruhan kuring langsung) Kuring geus kitu geus kitu heartbroken ningali kitu loba ilaing mah jeung sadulur hurting sarta dibagi. Heartbroken ningali kitu loba countrymen abdi hurting. Nuhun sakali deui tho ieu geus mantuan kuring ngarti saeutik beuki baris nulungan abdi uninga kumaha hadé neneda keur persatuan jeung perdamaian. Berkah Allah

  21. jeanine pinkneywalon

    Hatur nuhun pisan kanggo lagu ieu. adi kuring dikirim atuh link na im sabenerna ngahatur nuhun isuk ieu berkah ieu. Kuring nepi ka Kami hiji mangsa, Kuring leungit putra abdi Rashad Pinkney Désémber 21,2013. Pikeun kekerasan gun boloho. Ieu éra kumaha urang mawa kahirupan urang sorangan. Hideung dina kajahatan Hideung nyaéta cara normal tina kahirupan di masarakat urang. Ku kituna loba pamuda urang boga nilai waktu keur hirup. Kuring menyakiti salawasna sabab kabagjaan abdi geus dicokot, Kuring menyakiti lantaran aya euweuh akuntabilitas, Kuring menyakiti kusabab kuring teu ngarti, Kuring ngan menyakiti!!! Tapi masih hirup sarta cinta abdi Gusti!!!

  22. Terry Gedangwalon

    Anjeun terang, perjalanan, Abdi teu bisa ngomong nanaon salah jalan atawa lianna ngeunaan sakabeh jerona masalah. Abdi saurang lalaki bodas. Kuring teu ningali rasisme salaku lalaki hideung teu. Kuring geus teu cicing ngaliwatan eta. tapi, naon abdi terang nyaeta, lagu ieu téh hit. Sanggup keur hit badag, Émutan abdi, lamun diwanohkeun ngaliwatan saluran ditangtoskeun. kumaha bae age, ya'll sigana geulis on titik kalayan anu, jadi ngan butuh compliment nu, dude. teu, Ku teu sangka batur kedah capitalize dina kaayaan hanjelu. tapi, lamun yakin éta naon tos Anjeun dipikawanoh sarta ditempo, lajeng ngajalankeun kalawan eta. Ieu barang kahirupan nyata nu nuju ngawangkong ngeunaan dieu. Sodara Ngahontal seniman kedah ngaleupaskeun albeum koléktif atanapi kompilasi. Meureun sanajan hiji e.p. Bawa kasadaran productively tanpa sadayana negativity anu seniman sekuler bisa mawa ka tabél. kumaha bae age, Proyék hébat dieu!

  23. Henry Stroziarwalon

    lagu hébat! Hatur nuhun sharing haté anjeun ku kami! Ieu jadi hanjelu! Kuring neneda keur kulawarga korban!

  24. Jacqueline lugowalon

    haté abdi ngarecah pikeun cara di dunya ieu. Teuing ketidakadilan! jantung mah beurat. Kuring ngantosan dina poé nalika Gusti asalna ngaku jalma-Na. Lamun bakal aya euweuh deui nyeri. Taya deui pembunuhan. Taya lawon langkung. haté abdi mana kaluar mun tiap kulawarga nu geus leungit hiji dipikacinta di ieu cara tragis tur telenges. Hatur nuhun lalampahan kecap anjeun sarta haté anjeun

  25. melodiwalon

    Hatur nuhun nyokot waktos nulis ngeunaan ieu. Ieu pandang a I ulah ngadangu sering na sih geus teu kungsi mertimbangkeun saacan anyar.

  26. Mikewalon

    @alasdair titik anjeunna nyieun, nu Anjeun keur nyoba niup kaluar kawas cenah dina lagu, ieu nu pulisi bodas kudu jeung ulah nyieun asumsi ngeunaan lalaki hideung anu henteu sah. Keur bodas tur hirup kalawan hiji sisi kulawarga kuring éta prasangka, jeung samping séjén éta sawaréh Afrika Amérika, Abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen naon Trip ceuk bener. Dina kasus Dillon Mekarwangi, nu kuring kudu ngaku salah sahiji sababaraha kali Kuring geus ngadéngé hal kawas kajadian ieu, eta bisa geus hal anu sarua. Lalampahan anu nyarios yén aya kénéh hiji masalah ku rasisme sarta prasangka di nagara ieu, tur éta alatan dosa. masalah anu teu ngan buka hiji jalan, Tapi lagu ieu dina sorangan anu ngawangkong ngeunaan masalah paling mencet dina leungeun katuhu kiwari, nu wabah ti lalaki hideung ngora anu keur dirawat unjustly sabab cocog stereotype a. Anjeun bakal yakin naon rék, tapi urang tingali masalah, sarta kami bakal nangtung ngalawan eta, sarta menyakiti jeung jalma anu menyakiti.

  27. nyidekelkeunwalon

    Jigana na unsafe na bahaya keur bikangna bodas teu saurang lalaki hideung. Kami moal rasialis tapi lolobana kejahatan éta commited ngalawan kuring, kulawarga abdi, jeung babaturan kuring, éta ku lalaki hideung. Kuring hayang eta wasnt leres tapi mangrupa.

  28. Thebiggerpicturewalon

    Naha ieu anjeunna resisting ditewak? Anjeunna kudu tos maot, Tapi manéhna kudu teu geus resisting perwira boh. teu, eta teu bisa geus maneh lamun keur malire hukum. Kamarana aparat ngalakukeun béda? Hayu urang megatkeun hukum, nolak ditewak tur ngan buka ngeunaan dinten maranéhna? Lamun henteu eta mungkas? Dupi anjeun katempo statistik panganyarna? Tilu kali MORE bule téh tiwas ku aparat kapulisian ti BLACKS. TILU KALI. Hayu nu tilelep dina. Ku teu sangka blacks ayeuna keur sasaran. Jigana karusuhan éta, looting sarta ngaduruk hal handap bade ngadamel barudak bodas rasialis (SM aranjeunna ningali eta kabeh kana tv na bade pikir sagala blacks ngalakukeun nu) sarta ngarasa barudak hideung bade pikir nu éta ok meta kawas nu. Ulah masihan pulisi hiji alesan pikeun “keureutan.” Ngeureunkeun nyieun neighborhoods hideung sésa paling bahaya sadaya kota. sarerea (kabéh kelir) perlu ngeureunkeun pamikiran aranjeunna luhur hukum jeung nanaon moal lumangsung lamun aranjeunna megatkeun eta. (lagu alus, sanajan… anjeun boga kaahlian)

  29. MichellHwalon

    perjalanan, ieu cara pikeun ngajawab masalah, ngawangkong, keu parasaan, muka up na sholat! moal hating…hatur nuhun!
    I am a awéwé bodas yuswa tengah. Kuring boga sudut pandang pisan béda. Kuring ogé harassed salaku bikang bodas ngora (pelecehan seksual konstan) , tur geus ngalaman diskriminasi ku cara nu sejen. Contona keur diliwatan up for gawean kusabab keur kaleuwihan beurat sanajan kuring paling mumpuni. tapi, Kuring pernah ngantep eta meunang atuh ka handap sabab hijina salah kuring kudu ngingetkeun nyaeta ALLAH, jeung nu kumaha atuh coba ngajar kids ngora Kami sabudeureun. Kami kabeh Nyanghareupan diskriminasi, Sakabéh urang, sababaraha cara atanapi sejen. Tapi naon lalaki hideung ngora nyanghareupan endangers kahirupan maranéhanana, Jigana ieu nu disebut titik loba nyoba meunang di sakuliah.

  30. Twicebornwalon

    Menit saméméh kuring nempo tweet anjeun kuring dipasang dina FB
    “Sakapeung mah ngagulung TL abdi & estu kudu neneda.
    Kuring teu lepat nu unchurched tapi sababaraha urang Kristen anu jadi Inconsiderately Nonempathic #ButGod”
    Anjeun katuhu Brother Trip.. Na hanjelu tur Kuring grieved..
    I dont hayang debat atawa ngabantah.. Kuring ngan sholat pikeun katengtreman jeung lalaki kaadilan.. #CrazyWorld

  31. JRwalon

    perjalanan, Abdi jadi punten kanggo nyeri pribadi anjeun sarta ogé pikeun nyeri badag yén sakabéh masarakat Afrika Amérika / Hideung kudu perasaan dina lampu tina hasil sickening kamari.

    Salaku Christian bodas, Kuring ogé hoyong gabung anjeun panggero pikeun kaadilan pikeun minoritas kayaning yourselves. Sarta kuring ogé bakal disebutkeun yen sakumaha kuring diawaskeun yén vidéo ngeunaan Eric Garner keur ditelasan sababaraha bulan kapengker, keur ngan pamadegan sababaraha menit, Kuring bisa nempatkeun sorangan dina sapatu na jeung ngarasa ketidakadilan dina.

    Salaku Kristen anu labors di wewengkon tina ngaronjatna mumusuhan agama, Jigana éta penting pikeun sakabéh urang ngartos yen lamun group urang ogé janten target keur aparat kapulisian henteu patuh hukum, kami bakal manggihan Sunan Gunung Djati dina peran sarupa, oge. Nu ngan alesan sejen naha urang WAJIB mencet pikeun kaadilan.

    Urang kudu mencet pikeun pengobatan sarua jeung adil pikeun sakabéh – pikeun harkat manusa. Kami teu kedah nampa status quo. Mimitina jeung foremost for nadya urang jeung sadulur di Afrika Amérika / Hideung komunitas, tapi ogé pikeun masarakat urang sakabéhna. Kami teu bisa salamet dina tanah tirani. Mungkin urang sadaya diajar loba palajaran ti tragedi rajapati Eric Garner urang. hatur nuhun.

  32. Benwalon

    Hal éta Abdi bogoh paling tentang lagu téh nya éta Angkatan kuring ngarasa masalah dina cara nu kecap mere teu. Hatur nuhun pisan kanggo paruk exposing dosa dina haté kuring ogé panebusan tina hiji Jurusalamet hébat.

    Sholat jeung leungeun kuring leuwih sungut kuring.

  33. Pamelawalon

    Hatur nuhun pikeun kecap anjeun, perjalanan. Kuring admire anjeun salaku manusa, warga hiji, sarta pangagem hiji. kecap anjeun geus salawasna keuna jiwa kuring jeung dijieun kuring pikir. Solat ka sakabéh urang. loba sunda.

  34. RyanHwalon

    Nyaeta stereotype nu leres? Bakal aya jadi stereotype anu lamun aya nganggur ngarojong stereotyping nu? Urang kabeh terang lirik paling lagu rap dinten ieu. Na lempeng tina naraka, sarta ngabalukarkeun jelema nu ngadéngékeun hirup kawas naraka. Lamun ningali budaya urang dengekeun lagu tentang cop pembunuhan, kaayaan ubar, rajapati, maok, keur telenges, keur cucungah, na gampang ngartos yen aranjeunna bisa boga kacenderungan luhur bunuh pamadegan kejahatan aranjeunna dengekeun. Aya bukti statistik keur ngarojong klaim sapertos? nuhun. Tiasa dulur saksi kabiasaan lewd tina budaya rap satanic ieu unggal kota? nuhun. Mangrupa mayoritas jalma hideung budaya ieu? nuhun. Thats alesan keur stereotype teh…Aranjeunna ukur hideung? teu, tapi unggal warna kulit, tapi predominately hideung. Jadi na hiji masalah budaya dieu na NOT A masalah lomba, sarta eta ngan jadi kajadian yén budaya urang ngobrol ngeunaan anu dipake hideung. Naha bener nyangka jalma jeung teu stereotype, lamun realitas zat éta dina loba kasus (euweuh teu kabeh) katuhu na? Ngabejaan yen ka laut di Afghanistan anu nilik naon Sigana mah bodo sarua anu ditelasan pucukna na pangalusna saminggu saméméh. Anjeun ngabejaan manehna pikeun ngeureunkeun stereotyping. Na teu rasis, na musuh Allah urang anu geus wrecked bencana kana generasi ieu blacks ngaliwatan hip-hop jeung média. Tarung deui umat Allah.

    • Thebiggerpicturewalon

      Éta naon tetep kuring nyebutkeun teuing! Ulah ngantep aya jadi stereo-jenis di tempat munggaran. Aranjeunna geus aya pikeun alesan!

      • RyanHwalon

        Urang kudu ngaku yen aya masalah di dieu. Urang kudu ngaku yen budaya hip-hop ieu (lamun kuring nyebutkeun yén, Maksad abdi rap sekuler nu geus sagala ngeunaan hirup vile) geus ravaged komunitas urang. Urang kudu eureun blaming “tindakan maliding ka bangsa nu beda-beda” sakumaha anu ngabalukarkeun ieu incidences tragis. Kabeneran aya nu nyangkokkeun ageung masarakat hideung geus dipangaruhan négatip ku musik. Na teu ukur komunitas hideung, na sakabeh dunya, tapi kusabab lolobana rappers ieu hideung, blacks gampang nangtukeun diri kalayan aranjeunna.

        Salaku urang Kristen URANG kudu jadi leuwih influencing dunya sabudeureun urang, demi dunya. dunya kedah ningali harepan kamulyaan di urang. Ieu hiji-hijina cara urang ngadamel bédana di dunya ieu swayed ku salah jahat.

        Prop ka anjeun lalampahan Lee pikeun influencing masarakat hideung loba batur dina cara nu ngabalukarkeun hirup leres. Mungkin urang pernah leungit cinta ieu keur dunya nu compels kami iklas handap kahirupan urang keur demi maranéhna.

  35. Ngan sejen gadis bodaswalon

    émosi geulis, geulis…abdi resep éta! Ngahutbah dinya tur apal kabebasan nyarita jeung sapertos, cinta ketukan Anjeun, cinta sagala 116 klik musik, ngarasa nyeri keur ya'll, yep I do. Pernah ngalaman hirup kawas anjeun, keur di kamiskinan hehehehe, persecuted salaku yea Christian, dipisahkeun dina sakola euyeub yea, diserang salaku bodas dina sagala lingkungan hideung n rampok ku gun dimuat yea, diserang on beus kota ku blacks yea, ngalaman PTSD tina agresi ieu yea, alkohol nyandak budak leutik mah, nyiksa nyandak Innocence kuring jeung nalungtik smokin kalawan kolot mah éta waktu kualitas urang yea, defending abdi mom-nélépon 911! Moms irung peupeus, dad ditunda cuk nu, gadis heubeul lima YR screaming STOP! getih sakuliah, Devils dina taneuh, Abdi gadis badag ayeuna. Ditarik kuring kaluar, enya Anjeunna tuh! Ti kokotor sarta mire nu! Ti kelamin dina, ubar, tilar dunya, tipu, kagagalan, Anjeunna disimpen kuring, pikeun hal hadé. Urang kabeh ngarasa nyeri, hayu urang tarung pikeun hiji thang! Urang sadayana kudu kasaksian a, naha éta rascism sarcasm sexism(crae),mabok, mikaresep pisan, kasangsaraan, kontradiksi traumatis, tapi ngahutbah nu TRUTH sarta CINTA lanceukna Kristus! Naon tiasa urang ngalakukeun? Ngalakukeun naon eusina! Sunda abdi bogoh ka anjeun! duanana cara, Kristen naek nepi! Cinta cinta cinta dina The Lord!

  36. tagihanwalon

    adi lalampahan, Kuring patepung anjeun di Cedarville sababaraha minggu ka tukang, tur geus salawasna dipikacinta tur diwanohkeun musik Anjeun. Obrolan anjeun dina da'wah éta hébat! Tapi miharep anjeun bakal mertimbangkeun sisi séjén koin. Lamun anjeun nyebutkeun yén 'Ieu coulda geus anjeun'…anjeun kedah ngartos dina cara nu sarua yén éta bisa geus atuh, jeung aku hiji lalaki da'wah bodas heubeul. Leumpang ka handap jalan kota badag atawa kacamatan désa, urang sadayana tiasa korban prasangka jeung hatred…saukur kusabab warna kulit urang…euweuh urusan karakter urang atanapi naon urang ngalakonan wanoh. Téh mangrupa realitas poék tumiba sarta dosa.
    Tapi di sisi séjén….eta 'teu ngalakukeunana’ geus maneh anu ditahan sarta ditelasan di jalan ', sabab bakal direspon jeung patugas salaku Christian, jeung salaku lalaki anu ngahormat tur luyu penguasa yen Allah geus ordained, salaku Rasul Paulus tuh. Lamun nalungtik kaayaan unggal lalaki ieu anjeun disebutkeun, éta atra yén maranéhna dijieun pilihan pikeun nolak, henteu patuh, tarung atawa nyerang Leo anu ngalakonan pakasaban maranéhanana nu sipatna muatan jeung lakukeun satia. Sarta bari patugas bisa geus kaliru tina bias, prasangka atawa hatred, lamun korban sempet cooperated kalawan hukum, aranjeunna tetep bakal hirup jeung bisa ngudag ketidakadilan sagala ngalawan aranjeunna di pangadilan. Sakabéh urang anu poko keur ketidakadilan….na kumaha urang ngabales eta….mindeng nangtukeun hasilna….sakumaha eta naon di unggal ieu kasus tragis.
    Hatur nuhun pikeun tempo ieu, na mangga ngarasa Luncat ka nu bener mah lamun kuring boga eta salah, atawa lamun dipepelingan nyaeta unbiblical atawa sabalikna mun ajaran Yesus Dirina. Alhamdulilah nu adi kuring, na hayu urang gawé bareng pikeun penyembuhan….moal ngabagi.

  37. Stephaniewalon

    Kahirupan geus jadi adi. Ieu saddens kuring ningali kumaha nyawa rahayat di masarakat urang teu diayakeun di hal anu sarua sakumaha ras séjén. salah No pantes jadi gunned handap atanapi choked pati. Sésana assure jalma anu mikir tipe ieu kabiasaan bakal overlooked ku Allah anjeun sedih salah kaprah. Mun lalaki moal nangtung pikeun naon katuhu anjeunna kudu ngajawab ka Maha Agung. lalampahan Lee….nyeri anjeun / nyeri kami nyata tanpa ragu a. Sarta PANGERAN bakal ngadenge urang na ngabales nurutkeun. Urang ngan kudu nangtung teguh ka Anjeunna, tur jadi taat kana ngalakukeun naon Manéhna nyebutkeun. Kuring neneda yén salaku jalma urang bakal datangna babarengan Yesus Ngaran di hikmah, kakuatan jeung kakuatan pikeun robah positif.

  38. Jacobwalon

    perjalanan,
    Anjeun geus inspirasi pikeun kuring saprak Kuring geus mimiti listened ka anjeun. Bari kuring umumna cinta lagu Anjeun, ieu dijieun kuring beuki hanjelu ti nanaon, teu ngan kusabab dina tragedies maot anu lumangsung. Ieu unbelievable ngahurungkeun tv atawa maca warta tur ningali sagalana nu bisa urang ngalakukeun salah di dunya ieu. Kuring henteu weruh nanaon tentang eta kasus husus disebutkeun kumisan ti naon média ngabejaan kuring, najan kuring kudu nyebutkeun kuring gaduh pendapat tangtu dina unggal salah sahiji. Naon paling nyeri mun kuring teh kanyataan yen salah euweuh anu noticing gerak motif ti néangan bebeneran jeung ngadegkeun kaadilan, mun ngarobah on na alienating batur, jalma skinned leuwih husus bodas tur pulisi. Cara abdi ningali eta, hijina hal promosi rasisme nu sajeroning nangtung dina platform mimiti méré lomba maranéhanana sarta ngalanggar maranéhna. Mimitina, Kuring bade masangkeun kebat Tumbu ka carita Kuring geus nembe baca murders ngeunaan pikareueuseun nu geus nyokot tempat anyar tina jalma skinned bodas ku leungeun urang skinned hideung, moal sabab kuring hayang ngomong urang skinned hideung téh uih atanapi kirang ti urang skinned bodas, Tapi disebutkeun yen dulur didieu anu nalangsara sarta kabeh aya korban. Sabaraha jalma skinned bodas gaduh Anjeun ditanya ngeunaan in amprok sketchy kalayan pulisi? Kuring ngajamin anjeun maranéhna geus kungsi aranjeunna, pulisi nyieun kasalahan. Im teu nyobian nyandak samping hiji dieu, titik abdi nu hijina leuwih ngajaga rasisme hirup teu jalma anu konon meta kaluar tina hate ngalawan maranéhanana lomba lian, éta salah polah hate timer ngamotivasi, kaadilan milik Gusti. Tapi lamun sakabeh komunitas atawa grup neruskeun yakin yén kulit maranéhna ngajadikeun éta sagala béda ti batur. Jalma anu iman kulit maranéhna ngamungkinkeun aranjeunna meta atawa berperilaku dina kadali batur atawa méré éta idin husus bisa gelo. ras teu kajahatan. Jeung kulit kami teu saha kami, naha urang tumuwuh nepi di Afrika atanapi Mexico, pigmén kulit urang henteu budaya atawa warisan kami. Kuring teu hayang nyaho maneh sakumaha Trip Lee lalaki hideung, jeung kuring teu hayang jadi katelah Yakub teh lalaki hideung, atanapi Yakub teh lalaki bodas. Abdi Jacob, anjeun Trip. We only advance this growing divide by acknowledging that it’s even there. But there is no divide. All brothers. All sisters. All sons and daughters of the Lord. I’m sorry you’re hurting man, thanks for all you’ve inspired in my life!

  39. Burtonwalon

    Nothing but truth brother, even though I’m white, I want to get into the coffin with ya’ll, and be grieved when you grieve. I’ve been following you for a long time and this track is definately one of my favorites! Love what you’re doing for us through the Lord Trip, keep it up.

  40. Shelbywalon

    hey lalampahan, thanks for sharing your heart. While I am not a young black man, and I might not truly ever understand, I am trying to hurt with you. Hatur nuhun bringing up titik yén aparat kapulisian goréng tur nyieun harder pikeun 90% perwira tina alus tur Abdi bogoh titik anjeun nu kami kabeh patut sami dina gambar Allah sarta éta tempat harepan urang kedah. Grace jeung Peace Brother.

  41. TBrantwalon

    Kuring ngarasa anjeun dina lalaki lirik. Hapunten anu ieu geus lumangsung ka anjeun nu geus kaliwat sarta Kuring keur hurting sareng anjeun sakumaha kalawan sakabeh jalma anu geus afflicted kalawan kekerasan kieu. Hirup cinta jeung leumpang kalawan batur, hartina menyakiti jeung aranjeunna sarta ceurik sareng maranehna, nyaeta naon urang disebut ngalakukeun jeung pamadegan di sangsara. Kuring ménta doa sakumaha Kuring keur ayeuna berjuang jeung hal dina tingkat pribadi tapi ogé bakal tetep maneh na jalma aub dina ieu doa ogé. Cinta anjeun bro. Mungkin pernah pendak sareng anjeun tapi bogoh ka anjeun.

  42. Andrewwalon

    Kuring teu ngarti #couldabeenme ieu. Lalampahan kuring geus a kipas keur rada sababaraha waktu ka teu ngan maneh tapi rappers Kristen lianna anu kiwari geus diucapkeun kaluar ngeunaan naon anu lumangsung dina Ferguson, Tapi Kuring geus jadi frustasi anyar jeung outcry leuwih Ferguson.

    Kuring keur jalan jadi upfront Kami a 25 sataun jalu bodas heubeul. Kuring teu ngarti naon éta kawas janten minoritas di Amérika Serikat. Kuring teu ngarasa kawas Kuring geus kantos geus ditarik leuwih kusabab lomba kuring. Kuring geus kungsi patted handap kusabab lomba kuring. Kuring geus kungsi diayakeun deui kusabab lomba kuring. Di handap ieu mangrupakeun hal anu kuring cant nyebutkeun kuring ngartos.

    Bari urang ngobrol ngeunaan hal I cant ngartos Nyanggakeun ngobrol ngeunaan tag #couldabeenme. bener?!? Bisa geus anjeun?!? Anjeun bakal dicokot ku batur cigars ti toko merenah lajeng moal listened mun cop a? Anjeun bakal nolak ditewak? Anjeun bakal geus pencét atawa fisik disiksa hiji perwira di seragam?!?

    Mangga ngawartosan naha anjeun bakal ngalakukeun eta hal!

    Nu katingali bari Kuring teu ngarti nu kuring moal terang naon éta kawas janten minoritas di AS Kuring geus cicing peuntas laut. Kuring cicing di Éropa pikeun 8 taun. Bari belanja waktos di Éropa I kapanggih kaluar yén unggal nagara mibanda budaya béda. salah sahiji hal kulawarga kuring manggihan yén éta pisan metot ieu iraha urang papanggih hiji jalma hideung di Éropa maranéhanana éta ti UK. Sarerea di antarana spoke Inggris ditangtoskeun jeung éta pisan sopan tur ogé diasah. Taya aranjeunna ngagem calana maranéhna sabudeureun tuur maranéhna.

    Nu katingali aya budaya béda aya kamana nya ieu unacceptable pikeun maranéhna nonoman meta kawas preman. Di dieu di AS aya kantong budaya dimana éta normal, malah Maha Agung meta kawas preman a. Naha ieu hal teh???

    Naon sadayana ieu kudu ngalakukeun jeung Ferguson?? Ogé dulur anu nelepon nak Michael Brown ieu nak alus. Maksad abdi anjeunna bade kuliah! Muhun saprak nalika bade kuliah sarua keur nak alus? Nyanggakeun kasampak di fakta anjeunna lain nak alus. Anjeunna hiji maling sarta maker gangguan. Dina tungtungna anjeunna teu ngadangukeun otoritas ieu pamustunganana ngabalukarkeun maotna.

    Naon atuh teu ngarti Trip éta pikeun ieu lumangsung, keur ka “couldabeenme” Anjeun bakal kedah ngalakukeun hal ieu teuing. Anjeun bakal kedah maok ti toko anu lajeng perang nu cop yen dieureunkeun Anjeun afterwards.

    Tungtungna, naon anu lumangsung nyaéta hanjelu! Sanajan kitu eta teu bisa geus anjeun. Eta teu bisa geus atuh. Nu teu lantaran Kami a 25 jalu heubeul taun. Ieu kusabab teu bakal maok na Abdi teu bakal tarung cop a. Jalma nu isu dieu. teu lomba.

  43. Michaelwalon

    lungguh, katentreman, cinta na rahmat ti Allah sarta Daddy kami

    kahiji, Abdi hoyong muji Gusti pikeun kasalametan sarta hamba tiung adi anjeun. Anjeun ngagambarkeun Rama ogé. Abdi rahayu disebutkeun yen anjeun artis heula yen Allah dipaké pikeun nyata dampak kuring leumpang mimiti di kasalametan abdi. Meunang disimpen dina bulan Désémber tina 2006 sarta kuring geus jadi deeply study di Hip Kurawa / budaya Urban yén ieu hésé transisi ngan ngadengekeun ibadah kontemporer, “I Love Musik”. Ngahargaan wawancara anjeun sarta nasihat ngeunaan kasadaran budaya saperti eta patali jeung ibadah Alkitabiah na kumaha eta beda-beda.

    Mungkin Gusti ngaberkahan anjeun jeung ningkatkeun bungbuahan buruh maneh!

    pendeta Bill, kurnia jeung perdamaian ka anjeun sakumaha ogé…sanajan kuring satuju pinuh ngeunaan resisting ditewak I niatna yakin yén aya standar nu kudu upheld na enforced keur bener prosedur / lampah.

  44. Michaelwalon

    Sagemblengna poho ngeunteung kana lagu. adi kuring tercinta I yakin lagu ieu encompassed naon leres hip hop nyaeta na naon eta GSM dirancang pikeun jadi…

    #CouldaBeenMe
    #Truthmusic
    #naek
    #Unashamed

  45. Zanderwalon

    Kuring pribadi kuring teu satuju sareng lagu ieu. Ieu nembongkeun rasisme nu sabenerna Welas. Sarerea complains yén bule anu rasialis ngan kusabab maranehna aya pakasaban. Lamun éta hiji lalaki hideung anu ditémbak nak nu (saha ngahontal keur gun perwira) dicandak anjeunna nanaon bakal of geus ngadawuh sama sekali. Ngan pendapat abdi jeung mawa kana hate :)

  46. Jasonwalon

    Kuring ngahargaan kahayang anjeun ka gaduh bro dialog. Simkuring boga isu di nagara anu kudu jadi maot kalayan sagala on sisi jeung hijina cara pikeun maneh anu geus liwat Kristus Yesus!

    Urang kudu némbongkeun dulur asih Kristus – jadi kuring nunda babarengan hiji video positif saeutik sunda… https://m.youtube.com/watch?v=7oPOZppRZRk

  47. Whitneywalon

    Ieu persis kumaha kuring ngarasa! Ieu babasan geulis tur murni. Sholat kalayan jeung maneh bro! Abdi bogoh ka anjeun tur ngahargaan sakabéh mentri Anjeun.

  48. Benwalon

    Lalampahan ngan hayang hayu anjeun terang Kuring keur hurting pikeun anjeun sarta ngarasa burdened janten bagian tina solusi. I am a diréktur nonoman dina hiji garéja suburban kalawan kids lolobana bodas, Kuring spent ulikan wengi rebo abdi sareng maranehna panungtungan wengi diving kana kecap Dewata nulungan aranjeunna ngartos naha aya anu ngadek dina dua sisi, kumaha jadi mukmin kami mun ngantep panutup cinta sagala na hayu lampu Kristus caang, kumaha kami ceurik jeung jelema nu ceurik jeung girang jeung jalma anu girang. Lajeng spent wengi @ a acara disebutna Iman Rx nu bisa jadi wawuh jeung, méré éta pesen anu sarua keur sawawa. Kuring nyaho jalan ka penyembuhan nyaéta panjang pikeun sakabéh aub tur bakal ukur dilakukeun nyata lamun urang fokus panon kami on Raja na hirup kawas Kristus. Kami jadi punten keur nyeri dina dua sisi sarta rék terang kuring geus sarta baris neruskeun neneda keur robah haté antara maranéhanana kalayan panon buta. Tetep sirah anjeun nepi, Allah satia tur alus, jeung anjeun neruskeun ngalakukeun naon Gusti parantos rahayu maneh kalawan, you ARE making a difference.

  49. Osakpolowalon

    Thank you so much for this song because this thought has also been going through my mind. salaku 21 year old black male in Boston I appreciate that I can look up to christian men like you.

    nuhun sakali deui.

  50. angeliquewalon

    Could’ve been one of my 4 sons! Hatur nuhun lalampahan. I pray that people will stop trying to win an argument and really hear the heart of our men.

  51. GageGuestwalon

    teip lee my heart saddens also after watching the latest video of the man gettin chocked to death.

    I wrongfully judged you guys on speaking up. I looked at it out of a religious persons view instead of a commandment to love one another. I am sorry to the brothers in Jesus I have judged wrongfully.

    I know that I am not perfect and I need Gods love everyday. He has been graceful to me. Anjeunna luput hirup abdi dinten ti serangan kahariwang dahsyat. Teu sangka abdi bade maot tapi anjeunna henteu ngidinan.

    Kaula bade misahkeun sorangan ti sagala média sosial kuring (ngahapus aranjeunna) jadi ngadeukeutan jeung leumpang kalayan Yesus di Roh na di Kaleresan!

    Mun anjeun kantos hoyong ngobrol atawa ngagaduhan mamatahan angka abdi 580-509-5059

  52. Mauricio arriagawalon

    Dupi anjeun neneda keur kuring bro Nyaan bakal ngahargaan eta kuring ngarasa Iike Abdi peryogi langkung ti Allah kusabab kuring teu boga cukup ngeunaan anjeunna Abdi a 13 sataun budak heubeul ti Kerman California jeung anjeun guys anu panutan abdi Abdi Kristen tapi tetep dina balik deui kalawan dosa jeung aku bosen ngajalankeun kana dosa abdi hoyong ngaganti hirup abdi abdi hoyong janten nyiptakeun anyar bisa anjeun neneda yén allah teu dianggo dina kuring sangkan kuring bisa janten hadé Kristen <3 it coulda been me who got shot we never know when we gonna die we never know when god is gonna call our name and say its time for you to go that's why we should always be ready we need to say every night and every time you go out god if I don't want up or I don't come back home pleaz accept me into your throne of glory and eternal life <3

  53. Denzel Patricks Ny JR.walon

    Kuring geus teu listened lagu tapi lirik ngan nyebutkeun eta kabeh jeung saha atuh éta hiji lagu ngabalukarkeun alus éta naon eusina pangalusna. Alhamdulilah nu leuwih lengkep
    #IPrayForYou
    #LongLiveBlacks
    #We'reAllTheSame

  54. NicholasTracywalon

    Mimitina, lamun kuring nempo tulisan ieu, Kuring teu meunang eta. Kuring lumayan loba ngan panginten ieu bangor, jeung aku moal teuing reueus anu kiwari. Sanggeus ngadengekeun lagu ieu sareng release panganyarna Derek Minor urang, Kuring ieu ngingetkeun yen anugerah mangrupa bagian badag ieu, jeung bagian nu kuring ieu leungit paling. Kuring teu butuh waktu pikeun mikir ngeunaan tina perspéktif béda. Salaku bodo bodas-kelas menengah attending universitas, Kuring kungsi waktos pamahaman hésé yén urang téh melong béda ku batur, Anjeun sareng abdi. Tapi, sakali kuring nyeepkeun waktos ka bet kitu, panon abdi anu dibuka ka tempat béda ti tempat kuring geus dina sadayana hirup abdi. Abdi hoyong tulus hapunten moal ngalakukeun waktos eta ningali hal tina sudut pandang Anjeun, jeung Abdi hoyong ajak dulur kaanggo sakabéh ieu kalayan rahmat dina pikiran. Ieu konci. Kuring hatur nuhun ngeposkeun lagu ieu, Derek Minor pikeun ngaleupaskeun na, jeung sakabéh awak 11Six anu geus diucapkeun ngeunaan masalah ieu sarta dibagikeun hikmah maranéhna.

  55. Kentrelwalon

    Lalampahan Lee teuing cinta kana lagu ieu lalaki teu bohong. Urang diperlukeun tipe ieu lagu narik huluna urang kaluar tina talang anu, tur tingal kumaha Gusti hayang urang keur ngalakukeun. Abdi dina misi ka ngalakukeun lagu a kawas lalaki ieu. Mungkin Gusti ngabantu urang sadaya dina waktos teuas kieu.

  56. Edwardwalon

    I am a pendeta sahiji garéja di hiji kota leutik di Arkansas na I teu meunang dieureunkeun ku pulisi keur euweuh alesan semu……..DEUI. Yén teu salawasna geus kasus. adi kuring sarta kuring anu dieureunkeun sarta ngawartoskeun ka kaluar tina mobil di gunpoint jeung sakabeh urang teu éta drive kana kota di Wisconsin kalér. Urang 19 atawa 20 taun. Five years earlier we were walking home and a police car slowly trailed us for three blocks or so before stopping us. They said we looked like some suspects in a robbery.

    I said it doesn’t happen anymore fully believing that it still can and that things can quickly go terribly wrong.

    I was introduced to Christian Hip Hop through KAA and I listen to the words in your songs all of the time. “naek” is cold, cold, cold.

    Your words speak truth about Christ boldly and 116.

    I appreciate this bold statement which looks at the big picture and does not separate and focus on one incident.

    When you said every black man you know has experienced thisI am one of them.

    Reach out to me anytime.
    Keep preaching brother.

  57. OtiatoMargywalon

    What a friend we have in Jesus; ALL our sins and griefs to bear, all because we do no carry EVERYTHING to God in prayer.. It’s tough BUT God is able to intercept if we render our helplessness entirely to His grace that is more than sufficient. We can ask many questions, question our identity etc., yet miss all the answers God has already provided in His Word if only we search the scriptures. If we have ever needed God, it’s NOW that faith is, as we realize the systems we trust to protect us fail. God is our refuge and strength a very present help in time of needOur hope is in the Lord God of the Bible through Jesus our Lord and Saviour and prince of peace, it’s for these reasons He took our place to die so we are accepted in the beloved and to be set free regardless of our diversity. Kami teu perlu ngadagoan kajadian sejen inevitably dina laju ieu, hayu urang balik deui ka Allah, cinta munggaran urang. Simkuring ditinggalkeun Anjeunna tapi Anjeunna pernah ninggalkeun kami. Anjeunna ngantosan, mun dudung tatu urang jeung pakéan kami di royalti sangkan aya dignified salaku barudak Na teu disgraced salaku budak nu teu boga kaitan hak. Allah ayah kami, kami milik Anjeunna, Anjeunna mangrupakeun Pa jawab urang butuh ka Anjeunna! Anjeunna boga sakabeh urang kudu kaasup HAM!

  58. Sammychris68@gmail.comwalon

    Na mah ukur aya di Amérika, eta kajadian madhab sabudeureun dunya…Kuring saksi mana adi hiji kurban alife lanceukna sasama ku bensin sabab anjeunna téh Kristen bari anjeunna téh Muslim a, di mana 3 murid polos mana set muntab-muntab pikeun kajahatan maranéhna moal bunuh dina portharcourt Nigeria, dimana bom bunuh diri lumangsung, dimana prajurit tiwas warga sakabeh di komunitas pikeun alesan pulitik, Nigeria nyaéta salah sahiji nagara anu hal aneh nu lumangsung di bibble kajadian. Urang kudu solat ur sakuliah dunya…Hirup kalawan muslim teu gampang.

  59. MargureteMensawalon

    Whatev. Di dieu Éta saran: quitcherb * tchin, tumuwuh nepi na nyumbangkeun hal positif pikeun masarakat di sagigireun parasaan dipuseurkeun diri anjeun. Aranjeunna keur jalan ngaliwatan Dihaturkeun.

  60. Marchaunawalon

    Kagungan hak husus dina sahiji dédéngéan Anjeun di WinterJam di Spokane, Washington jeung ieu pisan rahayu ku musik Anjeun. Dipariksa kaluar ramatloka anjeun kiwari sarta nempo pos Anjeun tentang Ferguson. Hatur nuhun pikeun babagi. Alloh wungkul nembe parantos dibuka panon kuring kana realitas rasisme na diskriminasi di AS jeung dina Garéja nu. Anjeunna geus pegat haté abdi, na Kuring keur nyobaan pikeun neuleuman saloba abdi tiasa kitu abdi tiasa boga Alkitabiah, Gusti-honoring dangong. pos Anjeun keuna kuring deeply jeung mere atuh hal babagi kalawan nadya jeung sadulur anu hate na panon teu acan dibuka acan. Sholat pikeun blk a 7 Garéja jeung Roh Suci mawa dmana ka jalma-Na di “Jabar”. Mangga teu tumuwuh weary atawa nyerah acan…Awak Kristus perlu dipilampah Anjeun, tetempoan, sarta markisa.

  61. fundmcwalon

    Cinta pesen positif. Urang kudu tetep iman urang ka Pangeran sarta apal pikeun ngabagikeun Good News di kali nyobian.

  62. Lwalon

    perjalanan, hatur nuhun pisan. Hatur nuhun pikeun asih batur nalika aranjeunna geus hated Anjeun. Hatur nuhun pikeun narima haté Kristus pikeun garéja na – a hiji hasil ngahijikeun Tatar – sarta leumpang kawas Anjeunna, lamun éta teuas sarta nalika éta gampang. Kuring ngahargaan maneh na kulawarga anjeun sarta bojong anjeun geus Isro cinta Yesus ogé. hatur nuhun.

  63. Kathleenwalon

    Kuring ngan stumbled sakuliah ieu sareng wanna disebutkeun yen respon anjeun otentik, ti haté sarta sadar. Kuring saksi Hurt anjeun sarta ngarasa heaviness nu sareng anjeun. Abdi tiasa nyaritakeun loba eta alatan gender kuring. Hayu urang envision poé nalika urang ngaksés jalma dumasar kana naon di jero sarta néangan kageulisan anu geus aya.

  64. Marguretewalon

    OKÉ, jadi kuring ningali kumaha ieu mana. kahiji, Kuring tatarucingan sagala dipasang komentar kudu jadi di ni'mat hanjelu lagu sappy ceurik orok Anjeun atawa maranéhna teu meunang dipasang. Lajeng nembongan teu atawa salah sahiji Anjeun (positip) commenters meunang ironi dina kanyataan yén sacara harfiah rébuan manusa binasa poéan sabudeureun dunya ti jalma on baé kekerasan acan hiji leuwih beurat, lalaki hideung asthmatic mati bari resisting ditewak, eta kajadian meunang bray dina kaméra jeung ayeuna kami geus sainted anjeunna, maén kartu lomba, decried kabeh pulisi nasional sakumaha overly beurat tur disebut pikeun pemberontakan nasional. Ngan salah sual: lamun individu ieu sempet digawé sagampil teuas sangkan hirup pikeun dirina jeung kulawargana dina légal, halal fashion disebutkeun adat tinimbang aktivitas dibeunangkeun terlarang bisa anjeunna masih jadi hirup kiwari? Sahenteuna urang bakal luput karunya diri sappy Anjeun.

  65. WhiteVictimwalon

    I am a lalaki bodas anu gawéna kalayan karang taruna ti sagala rupa ras jeung backgrounds. Dina waktos ayeuna, 80% kelompok nya hideung lagu Anjeun offends kuring. Kuring geus dibeuli loba salinan Anjeun CD urang méré kaluar ka grup tapi teu langkung. The flip sisi lagu Anjeun “Bisa geus atuh” is that you are really saying, “It could have been YOU” (white man) who could have done this to me (black man). You are WHITEwashing the real issue at heart and that is SIN. As a Christian artist you should know better but you are doing what others are doing: you are capitalizing on the deaths of others to sell your music and make money. You are know different from Al Sharpton. Please read the story of the rape & killing of the white couple Channon Christian, 21, and boyfriend Christopher Newsom, 23 at the hands of people who happened to be black. This story never made the headlines because the horrific deaths of whites do not sell papers or rap songs. It could have been you but it definitely happened to them. janten, why don’t you sing about that. Hopefully, you will allow this to be posted and remain posted.

    http://www.knoxnews.com/news/local-news/horror-of-christiannewsom-killings-in-focus

  66. Tomwalon

    Wah. It must be miserable being a victim your whole life. Misery certainly loves company, sanajan.

    Your song almost made me feel sorry for myself too considering every hurtful thing ever done to me. What’s the difference between you and me? I choose to learn from the past, and move on. Maybe I was in the wrong. Maybe I was wronged. Who cares.

    I’m stronger than that.

    p.s. I’m a white male, and I too have had confrontations with law enforcement as a teen never once being charged. I thank God for every one of those situations and how I learned from them.

  67. Thomaswalon

    Trip Lee is so light-skinned, he can pass as white. His wife and kids are also white looking. How can he claim to really be black or have the same experience as black people.

    Sumuhun Abdi bodas sarta malah kuring terang yen hirup téh harder pikeun blacks jeung kulit poék.

    Kita Hayu Gusti Yesus!

  68. Loriwalon

    Dinten, ti pembunuhan tina dua perwira NYPD, Kuring tungtungna ngira yén bakal neangan video tina Eric Garner_I diawaskeun deui, Kuring ukur bisa nanganan ningali eta sakali; Kami kacida di dis-yakin!! Lawon anu ngalir….kumaha fucking wani ka pulisi, kumaha dar aranjeunna !! Kami SO Hampura keur kulawarga Eric urang, jeung babaturan. Kuring teu ngarti nu anjeunna sabenerna lalaki hébat, a geulis, méré jiwa. Alm Eric Garner.

    I am a bikang bodas, di abdi mimiti 50 urang, Kuring geus pernah cicing di kota kawas dimana Eric tuh. Kami bencong ku cara naon baé; Kuring kerja keras, gaduh struggles nyieun tungtung papanggih; I have been wrong in the work place; actually bullied, fired, on more than one occasion; I have no rights, no one cares, the EEOC, is a crock of ….! Sapanjang hirup mah, I have had a run in or two with a cocky police officer; tapi, I have also had experiences with many good police officers. There is NO EXCUSE good enough for the actions taken against ERIC; he was SO violated, and basically killed at the hands of a cocky police officer. I can’t understand the failure in our judicial system; I just shake my head, I don’t know what to do; while watching the news, and listening to the stories_it repulses me! My parents raised me to not see color(s)… we are all one; we do all come from different walks of life; many of us have struggles, many struggles throughout life; but the same blood flows through our veins. Although, Kuring geus pernah geus dina “samping salah hukum;” adi kuring boga, anjeunna keur aya Bodas, tuh sababaraha waktos panjara(10yrs) keur sababaraha kejahatan Bintara nya éta ditiup lengkep kaluar tina proporsi; anjeunna geus kaluar pikeun ngeunaan 15yrs kiwari; anjeunna kapaksa dimana hiji pinggel ankle pikeun awhile(2yrs,) jadi anu hiji alesan pikeun pulisi lokal mun dibere nyaho manehna ogé, sarta repot anjeunna, terus-terusan, dina waktos éta. Hayu urang geus 15yrs, kalawan NO isu, sarta anjeunna masih meunang hassled nepi ka poé ieu, éta pathetic; anjeunna masih Mayar pikeun kajahatan, sanajan anjeunna geus ogé réngsé waktos na. Teu ngan masalah Hideung, éta sakabéh masalah urang. Aya pisan salah sagalana kiwari, sarta dasarna, bener we teu boga hak…sabab lamun urang teu ngalakukeun eta jalan katuhu lajeng kami salah, sarta dihukum sababaraha cara atanapi sejen. Although, there are many bad people in this world, one’s that have little regard for the life of another person, thieves, thugs of all colors; we need police officers to help fight crime; they do risk there lives many days; but their control, their level of force, the lack of listening to people, their sense of cockiness; it is most always the case of you are guilty, until proven innocent, and people all over this nation are being treated like they are less than that of the police officer(“law official.”) IT MUST STOP! Ourgreatnation, is not really so great at this timestarting with the government, trickling down to the local police.

    Back to Eric, deui, I am so sorry, and sad for his family and friends. I very misfortunate eventI hope that through perseverance his family will get some justice, of course it could never replace Eric.

    May peace be with you all.

  69. AJwalon

    I don’t even know where to start. That’s exactly how I feel and I’m not even American but being black, knowing that people are being oppressed and then even murdered by authority is just heart wrenching, and then to know that the same authority is getting away with such makes it so hard to believe in any justice system, nyaan. I sympathise with the families involved and affected, both from the victims or perpetrators side.

  70. Online Terpercaya Di Indonesiawalon

    I enjoy reading an article that will make people think.
    oge, thank you for allowing for me to comment!

  71. music noteswalon

    tapi, he stayed true to his music and lived long enough to write over 800 songs and hear his musics ascend
    from the first row pews to the choir stand, where it previously had
    been banned. With a powerful computer, some mics, a digital audio workstation, and a little know-how,
    anyone can record and distribute music. tapi
    saterusna, the advent of internet, broadband, compressed audio formats and more
    portable media players has led to the revolutionary changes in this industry.