ilove Lyrics

Këto janë Lyrics nga këngën time ilove në albumin tim të ri "jetë të mirë.” Dikush tjetër vuajnë nga ilove?

varg 1:

Emri dashurën tim fillon me një I

Shkëlqen yje të ndritshme si në qiell

Qëndron nga ana ime, kur e errët e saj ajo është drita

Ajo miqësohet shumë, dhe ne të humbur në sytë e saj

Ndezur në e saj në vend të shikuar hapat tona

Run të saj, kur ne zgjohemi pa kapjen frymën tonë

Ajo është addicting, e vërteta: ne jemi fiends

Por ne nuk është nuhatës zam, ne jemi vetëm ngjitur në ekranet

Ajo na sundon, shih provë kur ajo unaza

Ne ndoshta do të marrë dy të saj gjatë dy qenieve njerëzore

motrat e saj? Disa madhe disa më të vogla

Ne sync atë me em përditshme për të mbajtur atë në mënyrë

Ne kemi marrë atë kur ajo bie edhe në qoftë se ne nuk mund të përballojë atë

Më pyesni nëse unë me të vërtetë nevojë për atë? I pëlqen të jetë, "dicka e tille”

Por, kur kam parë atë në qendër kisha në gjykatë saj

I mbajtur atë në pajisje, ya boy bëjë plaçkitësit e saj

Unë dua atë në jetën time, Unë do të bëjë asgjë për të,

Harrojeni për një djalë Dime, ajo është më shumë si një e katërta

Unë jam me të gjithë kohës, ajo nuk është askush freskët

Ajo është një njeri lil xheloz dhe unë nuk dua të humbasë e saj

Pra, në vend të kaluar kohë me të tjerët

Ajo vetëm lejon mua të flas, kur flas me atë

fiksohem

Kjo është ilove

Unë e dua atë aq shumë sa unë nuk kam nevojë askush tjetër

Unë të përpiqet për të vënë atë poshtë, por nuk mund të ndihmojë veten

varg 2:

Ajo është me të vërtetë ndikon se si jeta ime shkon

Ajo kontrollon mua, Unë mund të shkoj psiko

Unë nuk mund të mendoj tani, lipo mendore

Mendimet e pjekur janë të shtyrë nga shfaqjet e saj të lehta

Gotta komunitetit të marrë një backseat

Unë të përpiqet për të folur me të tjerët, por unë jam ndjenjë çmendur dobët

Ka gjithmonë diçka që unë qesh me, diçka që unë mund të kërkoni

Ajo mban mua argëtuan, deri sa unë mezi ndonjëherë look up

Dhe kur unë të përpiqet për të marrë deri në tekst

Ajo është përgjimi mbi shpatullat e mia për të lexuar një tekst

Ja, unë mendoi se do të vërtetë të jetë më e mirë

I tha ajo asaj një top të rëndë dhe zinxhir rreth qafës time

Ajo mori çmendur si, "Ju mori një datë më të mirë?”

Unë kisha për të njeriut deri, koha për të rregulluar

I thashë, nëse ajo nuk është gon më lejoni të medituar

Pastaj për shkakun tim, ne Gotta veçantë

A nuk duan të lënduar e saj, Unë nuk dua të abuzimit të saj

Por ajo është vetëm atje për mua që të përdorni atë

fiksohem

AKSIONET

7 comments

 1. andy_awadpërgjigje

  this song is about phones/smartphones and how they take us away from reality, our problems by distracting us. Phones and text messaging have become a priority over social engagement in person, and can be a huge distraction even spiritually. (for anyone who wanted an explanation, that was my understanding if the song)

 2. @ProphetLinkpërgjigje

  lol, Lavdëroni Perëndinë…not sure if you got my tweet, @ProphetLink, but praise God I believe I got it right before you posted thisiLove her toohad to seriously fast and pray to break the bondage I had to hershe was hurting my marriage early oncrazyfire track on a blazing album. May the Lord continue to use you and may He keep you close so that you may allow Him to work through you. God bless your obedience.

 3. Kayla Monroepërgjigje

  Would be great if you got on Tumblr more often to continue to share the gopel and it would be great if you could provide an explanation for this song too but I know your busy. Zoti ju bekoftë.

 4. Thembapërgjigje

  Trip man i really wanna say God is using you big time bro!!! well about the song i ask myself what trip is he talking aboutilovethe first line “Emri dashurën tim fillon me një I” but now i understand iPhone. God bless you man. Themba from South Africa.

  • TIAWANAMCSHANpërgjigje

   AMEN YES HE IS TRIP IS AN AMAZING RAPPER DO YOU HAVE THE GOOD LIFE BOOK IF NOT THEN YOU SHOULD GO GET IT BEACUSE IT REALLY DID OPEN MY EYES AND CHANGE MY LIFE FOR THE BETTER AND IT SHOW YOU WHAT IS AND HOW GOOD IT FEEL TOO HAVE THE GOOD LIFE IN JESUS CHRIST

 5. TIAWANAMCSHANpërgjigje

  HI TRIP LEE ,

  MY NAME IS TIAWANA MCSHAN FROM HOUSTON TX AND IM YOUR #1 FAN I LOVE THE GOOD LIFE BOOK SO MUCH AND I LOVE ALL YOUR SONG’S IM 29 YEARS OLD AND I BEEN ON FIRE FOR THE LORD FROM THE TIME I WAS 12 YEARS OLD ………..??? TRIP LEE FROM THE TIME YOU WAS YOUNG YOU HAVE ALL WAYS HAD AN AMAZING GIFT …………. I WANNA FIND TRUE LOVE SOME DAY BUT SOMETIMES I FEEL LIKE I GO ABOUT IT THE WORGN WAY BEECAUSE SOMETIMES I FEEL OUGHT TOO BE LOVED I HAVE TOO SHOW MY BODY TOO MEN THROUGH PHOTOS BUT AFTER I DO I FEEL SO BAD …. I HAD THIS GUY I WAS TALKING I MEET HIM THROUGH A FRIEND BUT WE NEVER MEET FACE TO FACE AND HE ASK ME FOR PHOTOS OF MY BODY SO I SEND THEM TOO HIM AND RIGHT AFTER I WAS FEELING BAD BECAUSE I KNOW WHO I AM IN GOD AND I KNOW THAT’S NOT KIND OF WOMAN MY MOM THOUGH ME TOO BE …….. THEN HE SHOW ME SOME OTHER WOMEN PHOTOS TOO TRY TOO MAKE ME FEEL LOW THIS GUY IS NOT MY HUSBAND AND THAT’S WHY I FEEL SO BAD SOMETIMES I WISH I COULD THINK BEFORE I DO THING’S …………. TRIP I ASK THAT YOU WOULD PRAY FOR METOO MAKE IT TROUGH AND THAT HOLY SPIRIT WOULD COME UP ON ME IN POWER ……… LORD JESUS IM SO SORRY FORGIVE…. TRIP LEE IM YOUR # FAN OVER ALL …. AND I MISS YOU RAPING BUT I KNOW GOD HAVE OTHER THINGS, IN STORY FOR YOU ….. WHEN I LOOK AT YOUR LIFE AND I READ THE BIBLE AND YOUR BOOK I SAY I WANT THE GOOD LIFE ……. SO IM GOING TO KEEP FOLLOWING GOD AND WAIT ON HIM TOO SEND ME A GOOD CHRISTAN MAN WHO WILL LOVE ME FOR ME AND NOT LOVE ME FOR MY BODY BUT FOR MY HEART AND A MAN WHO CAN MAKE ME IS GOOD THING………. AND WHEN WE GET MARRIDE GOOD THING WILL BE MY SONG ON MY WEDDING DAY !!!! LOVER YOUR # 1 FAN TIAWANA