New Book Së shpejti

Libri im i ri, ngrihem, vjen nga 27 janar! Ajo do të jetë në dispozicion kudo libra janë shitur. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. Unë lutem që Zoti do të përdorin atë për të inkurajuar brezin e mia për të marrë deri dhe të jetojnë. Watch rimorkio lart dhe të lexoni një përshkrim të shkurtër të librit poshtë:

Shoqëria thotë se rinia është një kohë për të lumtur vetë-shprehje, por Trip Lee thotë se Perëndia i ka thirrur të gjithë të rritet nga gjumi, mbi pritjet e ulëta, dhe për të jetuar për Mbretin ringjallur.

Bota na tregon se vitet tona të hershme janë të jenë të gëzuar në mënyrë të papërgjegjshme në vend të përkushtuar për ndjekjet e kuptimplote. Ne jemi duke thënë se përgjegjësia dhe përkushtimi janë barrë për të vënë jashtë për aq kohë sa të jetë e mundur. Dhe kështu, shumica prej nesh shpenzojnë rininë tonë në një gjendje të trishtuar të gjumë-fjetur në në jetë deri sa ne jemi të detyruar për të marrë deri. Problemi është se jeta ka filluar tashmë. Ajo që po ndodh tani. Dhe Perëndia e ka thirrur për të jetuar atë.

Në këtë libër të fuqishme, Trip Lee thotë se është koha të zgjoheni dhe RISE, për të jetuar mënyrën se si ne janë krijuar për të jetuar. Rinj apo të vjetër, ne kemi qenë të thirrur të jetojmë për Të. tani për tani. Besimtarët e rinj përballen me të njëjtat probleme si të krishterëve të moshuar, por ata ndjehen ato në mënyra unike. RISE adreson këto probleme kryesore në një të angazhohen, i thellë, dhe të ndryshojnë jetën rruga.

Mos rrimë atje: RISE!

AKSIONET

2 comments

  1. Burtonpërgjigje

    So hyped up ’bout this book! After reading The Good Life (which helped so much in my spiritual growth), I can tell that this book will be even better!
    Shout out to Trip Lee and all the wonderful work that’s going down at Reach!