Përkrahjet rritje

"Trip të shkruar një libër që unë mendoj se çdo person i ri ka nevojë për të lexuar. Pasioni i tij për Jezusin dhe ky brez vjen me zë të lartë dhe të qartë në çdo faqe. Unë nuk mund të presim për të parë ndikimin ky mesazh ka në një brez që është i uritur për qëllim. "

- Lecrae, Grammy dhënien- fituar @lecrae artist

"Rise është një libër i jashtëzakonshëm që kap zemrën e kulturës sonë. Sapo kam kap atë unë nuk mund të vënë atë poshtë. Trip sfida që ju të jetë REAL, dhe tregon se si të jetojnë jetën tuaj si një i rritur i ri në botën e sotme. lexuar e madhe. "

- Sam I, NFL linebacker, @thesamacho humanitare

"Trip ka shkruar një libër unë uroj unë do të kam lexuar kur isha i ri. pasioni i tij, urtësi, dhe dëshira për të sfiduar e brezit të ri është një testament për punën e Perëndisë bërë përmes Trip dhe punën që ai mund të bëjë me të gjithë ne. "

- Kirk Franklin, çmimin Grammy- fituese dhe multi-platinum incizim artist @kirkfranklin

"I dashur lexuar Ngritja. Shumë herë në këtë libër kam gjetur veten MEDI- Tating mbi faqet, pasi kam lexuar ato. Unë kam qenë i inkurajuar, i frymezuar, dhe të sfiduar të gjithë rrugën nëpër. Kultura pret që ne të humbim kohë, por Perëndia dëshiron që ne të përdorim kohën për ndikim pa marrë parasysh moshën tonë. Kjo është një lexuar e mrekullueshme për ata që duan të përdorin kohën e tyre me mençuri dhe të bëjë një ndryshim për Mbretërinë. "

- Rezolutat e Justin, NFL duke kthyer @JForsett

"Pra, shpesh ne flasim për të dashur për të bërë një ndryshim, por ne fakt nuk ngrihet dhe të bëjë asgjë. buddy mia, Trip Lee, ka shkruar një libër që do të ndizet një zjarr nën një brez që është mësuar të marrë rrugën e lehtë jashtë. Ai na ka sfiduar për 'rritje' dhe të jetojnë në histori që Perëndia e krijoi për ne. Unë e di unë do të rekomandojë këtë libër për të gjithë unë e di. "

- Stephen Curry, NBA player @ stephencurry30

Ju mund të blejnë libër të ri udhëtimit të, ngrihem, kudo libra janë shitur. Gjej më shumë në Risebook.tv

AKSIONET

6 comments

 1. Kemi iDREAMpërgjigje

  Hello Hearts,
  I felt impelled to purchase, Rise in order to support a fellow young person spread the zeal of God. After putting it off, I yet again felt the tug to purchase the book. This morning after the purchase, I was able to read the FORWARD and was very much convicted! I am so very excited to read the text and grateful to have listened to the Lord tugging me to support the cause.

  I was nervous that the book was geared toward a younger person but I believe that anyone can get something out of this book. I was moved from simply reading the first few pages.

  Thanks Trip for who you are and what you are doing for the Kingdom!

  #përshëndetje