Добар живот на книгата

Како и многумина од вас знаат, Сум бил работи на книга за да одат заедно со својот најнов албум, Добар живот. Па оваа книга ќе биде ослободување со Мудис издавачи во октомври 1, 2012. Прочитајте повеќе за тоа во соопштението подолу. И да одат TheGoodLifeTheBook.com to be notified when it releases.

HIP HOP ARTIST TRIP LEE TO RELEASE DEBUT BOOK Добар живот ON OCTOBER 1, 2012 ПРЕКУ MOODY ОБЈАВИТЕЛИ

Претстојниот проект се базира на тековната порака албум и редефинира "добар живот", предизвикувајќи луѓето да веќе не живеат во светлината на лаги, но се качат на нови и пославна патување.

ЛОС АНЏЕЛЕС, Калифорнија. (мај 17, 2012) -Billboard Шема врвот хип хоп артист Пат Ли се подготвува за негово ослободување дебитантска книга, Добар живот (Мудис издавачи). Продолжување на неговиот последен албум што ги објави во април 10, 2012 преку домет рекорди, Добар живот will hit stores nationwide on October 1, 2012.

"Со години, Сум бил прават музика која предизвикува нашите погледи на светот и укажува на Христос – но секогаш имало ограничувања музика, бидејќи има само толку ќе може да комуницира со песна,", Вели Пат. "Албумот даде слушатели сликите на добар живот, а книгата ќе биде повеќе како прирачник за тоа како да го живеат. Јас сум молејќи се дека оваа книга ќе им помогне на читателот да се свртиме од лаги и живее на начин сме создадени за да живеат. "

Со користење на личните сведоштва на својот живот, Патување истражува лагите што им кажале, и дава една нова, библиска слика на добар живот. Истражување на сите на животот, вклучувајќи среќа, успех, and morality in light of God’s truth Доброто живот redefines the term as not living to please yourself but living by faith in a good God.

"Добрата животот не се качува на врвот на корпоративните скалила, добриот живот не е живот ослободен од каква било одговорност,", Вели Пат. "Добрата живот живее во склад со Бога и прифаќање на сите дека треба да ни понудат во Христа."

Не дојденец на христијанската музичка сцена, Деби албумот на патувањето е, Ако тие само знаеше, hit stores nationwide a few days after his high school graduation. That same year, тој, исто така, беше прикажана на Dove награда номиниран, безвременски класичен "Исус Muzik" со етикета Мате Lecrae. сафомор албум ТРИП,20/20, беше издаден во 2008 и освои многу успех: кршење на Билборд Топ 200, достигнувајќи #11 на Билборд Кристијан албуми шема и слетување на #4 на табелата Евангелието. Со својот трет студиски албум, Меѓу два света, Trip offered a collection of reflections on life in a fallen world. Those reflections resonated with listeners as B2W debuted at #1 на топ листите на христијанската и Евангелието Билборд, #5 хип хоп / рап iTunes шема и #9 на врвот Албуми iTunes шема. Албумот, исто така, доби две номинации и Dove награда за најдобар Ѕвездената Евангелието рап / хип-хоп албум на годината.

Најновото издание албум ТРИП, Добар живот дебитираше на #2 и на сите конкуренции и хип-хоп iTunes топ листите, а освојувајќи #3 позицијата на хип-хоп билбордите, слетување на #17 на врвот 200 Билборд шема и преземање на #1 место на табелата на христијански и Евангелието Билборд.

Патување патувал во светот настапувајќи за илјадници слушатели. In conjunction with Добар живот, Trip is currently on a promotional nationwide tour and will be a featured уметник на различни 2012 фестивали, вклучувајќи Дух Западниот брег, Атланта Фест Рок езера, меѓу другите.

За Мудис издавачи

За повеќе од 115 години, Мудис издавачи објави доверливи, substantive material that focuses on the most important issues in life. They continue to meet the needs of a growing and changing marketplace with products of the highest quality, преку традиционално печатени книги, преку аудио и видео производи, and now through e-books for select electronic readers. За повеќе информации, please visit http://www.moodypublishers.com/.

За REACH Records и ReachLife министерствата

Домет на евиденција и ReachLife министерствата се стремиме да се, "Премости јазот помеѓу библиската вистина и урбана контекст." Основана во 2003, Дофат на рекорди е Христијанска музика издавачката куќа посветена на користење музика како средство за постигнување на урбаната заедница во библиски прифатлив начин. Додека домет рекорди вработува музика да се открие библиската вистина, ReachLife Ministries aims to empower ministry leaders with this music in order to grow the urban church.

За повеќе информации, како и листа на претстојните настани домет Records и ReachLife министерствата, please visit http://reachrecords.com. For more information about ReachLife please visit http://reachlife.org/.

АКЦИИ

2 коментари

  1. Sabahspsalm777Одговори

    Peace brother our WHOLE family appreciates your artistry and how the Lord is using you. No offense but some in the community of believers have heard rumors that you are a amasonand down with the illuminati. I am not trying to spread negativity, just would appreciate if you can address this. At the place we are in life there are so much spiritual adultery going on and false christians misleading people, can you please make a statement so people can know what’s up. Some of your label mates seem to be flashing masonic symbols on there videos. I came to the Lord after years in the occult and KNOW that a lot of what is in the church is from satan. i don’t discern that from you, but we all need to be free of deception. Please take no offense this is coming from a place of love and concern.

    Љубовта
    Sister in Christ