Jeta Good Libri

Si shumë nga ju e dini, Unë kam qenë duke punuar në një libër për të shkuar së bashku me albumin tim të ri, Jeta e mire. Edhe ky libër do të jetë lëshimi me Moody Botuesve në tetor 1, 2012. Lexoni më shumë për këtë në deklaratën për shtyp poshtë. Dhe të shkojnë në TheGoodLifeTheBook.com që të njoftohet kur ajo lëshon.

HIP HOP ARTIST Trip Lee për lirimin debutimin LIBRI JETA E MIRE Në tetor 1, 2012 PËRMES Moody BOTUESVE

projektit të ardhshëm të bazohet në lirimin e tanishme album dhe ridefinon "jetë të mirë", duke sfiduar njerëzit që të jetojnë më në dritën e gënjeshtra but nisë për një udhëtim të re dhe më të lavdishme.

LOS ANGELES, kalif. (Mund 17, 2012) -Billboard Chart-klasës së parë hip hop artist Trip Lee është duke u përgatitur për lirimin e tij të librit debutues, Jeta e mire (Moody Publishers). Një vazhdim në albumin e tij të fundit e cila lëshuar në prill 10, 2012 me të arritur Records, Jeta e mire do të goditur dyqane në mbarë vendin në tetor 1, 2012.

"Për vite, Unë kam qenë duke bërë muzikë që sfidojnë pikëpamjet tona botërore dhe pika për Krishtin – por nuk kanë qenë gjithmonë kufizime në muzikë, sepse nuk ka vetëm kaq shumë ju mund të komunikojnë në një këngë,"Thotë Trip. "Albumi i dha dëgjues fotografive të jetës së mirë, dhe libri do të jetë më shumë si një manual se si të jetohet. Unë jam duke u lutur që ky libër do të ndihmojë lexuesit të kthehet larg nga gënjeshtra dhe të jetojnë në mënyrën që janë krijuar për të jetuar. "

Duke përdorur Testimonials personale të jetës së tij, Trip zbulon gënjeshtrat që janë thënë për, dhe ngjyra një të ri, foto biblik i jetës së mirë. Eksplorimi gjithë jetës, duke përfshirë lumturisë, sukses, and morality in light of God’s truth mirë jetë redefines the term as not living to please yourself but living by faith in a good God.

"Jetë të mirë nuk është ngjitur në krye të shkallë të korporatave, jeta e mirë nuk është një jetë e lirë nga çdo përgjegjësi,"Thotë Trip. "Jeta e mirë është duke jetuar në sync me Zotin dhe duke pranuar të gjitha ato që Ai ka për të na ofrojnë në Krishtin."

Asnjë njeri i panjohur në skenën muzikore të krishterë, Albumi debutues udhëtim të, Në qoftë se ata e dinin Only, hit stores nationwide a few days after his high school graduation. That same year, ai u shfaqën edhe në Dove Award-nominuar, përjetshëm klasik "Jezusi Muzik" me shokun e label Lecrae. Albumi i paedukuar mjaft udhëtim të,20/20, u lirua në 2008 dhe mblodhi shumë sukses: thyer në Billboard Top 200, duke arritur #11 në tabelë Billboard albumeve krishterë dhe ulje në #4 në tabelë Ungjillit. Me albumin e tij të tretë në studio, Midis dy botëve, Trip offered a collection of reflections on life in a fallen world. Those reflections resonated with listeners as B2W debuted at #1 në Listat e krishterë dhe Ungjilli Billboard, #5 në Hip Hop / Rap tabelë iTunes dhe #9 në Albums Top chart iTunes. Albumi gjithashtu ka marrë dy nominime Dove dhe një Award Stellar për mirë Gospel Rap / Hip Hop Album i Vitit.

publikimin e fundit udhëtim e album, Jeta e mire debutuar në #2 si në Hop Listat e përgjithshme dhe Hip iTunes duke mbledhur #3 pozicioni në tabelë Billboard Hip Hop-it, ulje në #17 në krye 200 tabelë Billboard dhe duke marrë #1 slot në tabelë krishterë dhe Gospel Billboard.

Trip ka udhëtuar në botë kryerjen mijëra dëgjuesve. In conjunction with Jeta e mire, Trip is currently on a promotional nationwide tour and will be a featured artist të ndryshme 2012 festivale përfshirë Spirit West Coast, Atlanta Fest dhe Rock The Lakes, ndër të tjera.

Rreth Moody Botuesit

Për më shumë se 115 vjet, Moody Publishers ka publikuar besueshëm, substantive material that focuses on the most important issues in life. They continue to meet the needs of a growing and changing marketplace with products of the highest quality, me anë të librave të shtypura tradicionalisht, nëpërmjet produkteve audio dhe video, and now through e-books for select electronic readers. Për më shumë informacion, please visit http://www.moodypublishers.com/.

Rreth arritur Records dhe ReachLife Ministrive

Arrijnë Records dhe ReachLife Ministritë të përpiqen për të, "Ngushtuar hendekun mes të vërtetën biblike dhe kontekstin urban." E themeluar në 2003, Reach Records është një etiketë rekord krishterë muzikë të përkushtuar për të përdorur muzikën si një mjet për arritjen e bashkësisë urbane në mënyrë të biblikisht shëndoshë. Ndërsa Reach Records punëson muzikë për të zbuluar të vërtetën biblike, ReachLife Ministries aims to empower ministry leaders with this music in order to grow the urban church.

Për më shumë informacion dhe një listë të ngjarjeve të ardhshme Reach Records dhe ReachLife Ministritë, please visit http://reachrecords.com. For more information about ReachLife please visit http://reachlife.org/.

AKSIONET

2 comments

  1. Sabahspsalm777përgjigje

    Peace brother our WHOLE family appreciates your artistry and how the Lord is using you. No offense but some in the community of believers have heard rumors that you are a amasonand down with the illuminati. I am not trying to spread negativity, just would appreciate if you can address this. At the place we are in life there are so much spiritual adultery going on and false christians misleading people, can you please make a statement so people can know what’s up. Some of your label mates seem to be flashing masonic symbols on there videos. I came to the Lord after years in the occult and KNOW that a lot of what is in the church is from satan. i don’t discern that from you, but we all need to be free of deception. Please take no offense this is coming from a place of love and concern.

    dashuri
    Sister in Christ