Nu Good Kahirupan Kitab

Salaku loba nyaho, Kuring geus dipake dina buku indit babarengan jeung album newest mah, Nu Good Kahirupan. Nah buku ieu bakal ngaleupaskeun jeung Moody Penerbit dina Oktober 1, 2012. Baca leuwih seueur tentang eta dina pencét release di handap. Jeung indit ka TheGoodLifeTheBook.com bisa dibere beja lamun eta Kaluaran.

Hip hop artis lalampahan Lee rék dipegatkeun perdana BUKU Alus KAHIRUPAN dina tanggal 1, 2012 Ngaliwatan Moody penerbit

proyék upcoming ngawangun dina release album arus jeung redefines "The Good Kahirupan" ku nangtang urang henteu deui hirup di nu caang tina ngampar tapi naek kapal dina lalampahan anyar jeung leuwih glorious.

Los Angeles, Calif. (Mei 17, 2012) -Billboard Chart-topping hip hop artis Trip Lee ieu gearing up for release buku debut, Nu Good Kahirupan (Moody Penerbit). A tuluyan kana album panganyarna na nu dikaluarkeun dina bulan April 10, 2012 ngaliwatan ngahontal Records, Nu Good Kahirupan bakal pencét toko nasional dina Oktober 1, 2012.

"Keur taun, Kuring geus ngalakonan musik nu tantangan pintonan dunya urang jeung nunjuk ka Kristus – tapi aya sok geus watesan musik, sabab aya ngan jadi loba Anjeun bisa komunikasi dina lagu,"Nyebutkeun Trip. "Album The méré listeners snapshots tina kahirupan alus, jeung buku bakal leuwih kawas manual tentang kumaha carana hirup eta. Kaula sholat nu buku ieu bakal mantuan nu maca ngahurungkeun jauh ti ngampar jeung hirup cara urang dijieun hirup. "

Ku ngagunakeun testimonials pribadi hirupna sorangan, Lalampahan explores nu ngampar anu geus ka, jeung cét anyar, gambar Alkitabiah tina kahirupan alus. Ngalanglang sakabéh kahirupan kaasup kabagjaan, sukses, tur akhlaq di lampu bebeneran Allah nu Good kahirupan redefines istilah salaku teu hirup mangga diri tapi hirup ku iman dina Gusti alus.

"Nu hirup alus teu climbing ka luhur tangga perusahaan, kahirupan alus teu hirup bebas tina tanggung jawab mana wae,"Nyebutkeun Trip. "Nu hirup alus ieu hirup di singkronisasi jeung Allah jeung embracing yen Anjeunna geus nawarkeun urang di Kristus sadaya."

No pendatang ka pamandangan musik Christian, album debut lalampahan sacara, Lamun Maranéhanana Ngan terang, pencét toko nasional sababaraha poé sanggeus kalulusan SMA na. Nu taun anu sarua, manéhna ogé diulas dina Dove Award-bieu, timeless Palasik "Yesus Muzik" jeung label mate Lecrae. album sophomore lalampahan sacara,20/20, dirilis dina 2008 jeung garnered loba kasuksésan: megatkeun kana Billboard Top 200, ngahontal #11 dina albeum chart Billboard Christian jeung badarat di #4 dina chart Injil. Jeung album studio katilu-Na, Antara Dua alam, Lalampahan ditawarkeun kumpulan reflections on hirup dina dunya fallen. Maranéhanana reflections resonated kalawan listeners sakumaha B2W debut di #1 dina grafik Christian jeung Injil Billboard, #5 dina Hip Kurawa / Rap iTunes chart jeung #9 dina Albeum Top iTunes chart. album ogé narima dua nominasi Dove jeung stellar Award pikeun Best Injil Rap / Hip Kurawa Album tina Taun.

release album panganyarna lalampahan sacara, Nu Good Kahirupan debut di #2 boh dina Kurawa iTunes grafik sakabéh jeung Hip bari garnering nu #3 posisi dina chart Hip Kurawa Billboard sacara, badarat di #17 dina Top 200 chart Billboard jeung nyokot #1 slot dina chart Christian jeung Injil Billboard.

Lalampahan geus ngumbara dunya ngajalankeun réwuan listeners. Ditéang jeung Nu Good Kahirupan, Lalampahan ayeuna dina wisata nasional promosi jeung bakal a diulas artis di rupa-rupa 2012 festival kaasup Roh West Coast, Atlanta Fest jeung Rock Nu Lakes, antara séjén.

Ngeunaan Moody Penerbit

Pikeun leuwih ti 115 taun, Moody Penerbit geus diterbitkeun dipercaya, bahan substantive nu museurkeun kana isu pangpentingna dina kahirupan. Aranjeunna neruskeun minuhan kaperluan a pasaran tumuwuh sarta ngarobah jeung produk ti kualitas pangluhurna, ngaliwatan buku tradisional dicitak, ngaliwatan produk audio jeung video, tur ayeuna ngaliwatan e-buku pikeun pamiarsa éléktronik pilih. Kanggo inpo nu leuwih, mangga buka http://www.moodypublishers.com/.

Ngeunaan ngahontal Records jeung ReachLife Ministries

Ngahontal Records jeung ReachLife Ministries narékahan pikeun, "Sasak celah antara bebeneran Alkitabiah jeung konteks urban." Ngadeg dina 2003, Jangkauan Records nyaeta label catetan musik Christian dedicated pikeun make musik minangka sarana ngahontal masarakat urban di jalan biblically sora. Sedengkeun ngahontal Records employs musik pikeun nembongkeun kabeneran Alkitabiah, ReachLife Ministries boga tujuan pikeun empower pamingpin mentri mibanda musik ieu dina urutan tumuwuh di garéja urban.

Kanggo inpo nu salajengna jeung daptar kajadian ngahontal Records jeung ReachLife Ministries upcoming, mangga buka http://reachrecords.com. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang ReachLife mangga buka http://reachlife.org/.

biasa

2 comments

  1. Sabahspsalm777walon

    adi karapihan kulawarga sakabeh urang appreciates artistry anjeun sarta kumaha Gusti anu ngagunakeun Anjeun. Taya ngalanggar tapi sabagian di komunitas mukmin tos uninga rumor yén anjeun hiji hiji “Mason” jeung handap kalayan Illuminati nu. Kuring keur teu nyoba nyebarkeun negativity, ngan bakal ngahargaan lamun tiasa alamat ieu. Di tempat kami dina kahirupan aya pisan zinah spiritual jalan na Kristen palsu nyasabkeun jalma, tiasa mangga nyieun hiji pernyataan jadi jalma bisa nyaho naon nepi. Sababaraha mates labél Anjeun sigana jadi kedip-kedip lambang masonic on aya video. Kuring sumping ka PANGERAN sanggeus taun di gaib jeung nyaho yén loba naon di gareja nyaeta ti Iblis. abdi henteu discern yén ti anjeun, tapi urang sakabeh kudu bisa bébas tina tipu daya. Mangga nyandak henteu ngalanggar ieu datang ti tempat cinta jeung perhatian.

    bogoh
    Adina Kristus