песна 10: Нешто ново

Intro / примерок:
Почекај, почекај
Дозволете ми да добие уште еден (Повторете 4X)

стих:
Момче ти знаеш дека јас ги добив на J, ги карпа на моите нозе
Фатени во лудост, мојот плакар не е завршена
Ти знаеш дека јас ги добив 5 и јас само ги доби 12
Но, вие ги знаете 1 е навистина сакав е на продажба
Значи уште неколку кликања на сајтот, до јас сум чувство само право
Bruh Морам да си ја задржам мојата игра подлец тесни
Ако сите ги доби homie тоа не е она што ми се допаѓа
Сега сите сакаат да бидат како мене, наместо на Мајк
мојата зависност не е жени или алкохол
Sneakerheads анонимни, Јас сум чешање за некои чевли
Стави ја на мојата картичка, Јас не се доби ништо да изгуби
Понекогаш се прашувам што е тоа што сакам да ја докаже
Причина јас wan't нешто ново
Она што јас го зедов тоа нема да го стори
Мислам дека имаме некои kinda грип
Причина јас сум зависник од новите
Тоа ме како

Други / мостра:
Да, тоа ме како
Почекај, почекај
Дозволете ми да добие уште еден (Повторете 4X)

АКЦИИ

2 коментари