udhë 11: Lazarus

varg 1:
Boy I hopped jashtë në mëngjes varri mirë
I fjetur për një kohë të gjatë unë jam yawning
Të gjithë flasin duke u përpjekur për të parë mua, mosbesim
Ashtu si ai frymëmarrjes? Ai ishte gjashtë këmbë i thellë
Boy ajo që thua? Hold up mbyllur gojën
njerëzit e vdekur nuk mund të Holla, ajo flet bout?
"Shkak një herë nëpër atë derë nuk ecën jashtë
Por më lejoni të ju kthejnë në kohë për arkivol time tani
Ooh dini ju erë atë në ajër
Shkak I qenë në varr për një kohë të gjatë betohem
Njerëzit qarë unë jam i humbur, nekrologji shkruar
Fytyra ime zbehtë, ata nuk mund të them djalë tuaj për të rritur
Mbylle arkivolin, telefononi predikues, ai shkuar aq
Është e gjatë nuk mund askush të arrijnë atë, thonë se për aq kohë
Por, të mbajë në, para se të qaj dhe të drejtuar nga
Kam dëgjuar dikë duke ardhur, duke thënë diçka yelling, “dal”

Pre-Hook:
Hopped deri nga varri, Miremengjes
I fjetur për një kohë të gjatë unë jam yawning
E varrosën më në kostum të zi, kravatë e zezë
Unë jam i gjallë dhe u zgjova duke kërkuar mizë
Pra, nga tani e tutje

fiksohem:
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Ish njeri i vdekur në këmbë Llazarin (përsëritje)

varg 2: (This'l)
Ata u a personat e zhdukur të raportojnë dhe ata nuk mund të gjejnë trupin
Le të tregojë historinë Unë u qëllua në një parti
Apo ishte I shpejtimin e lartë në një biçikletë
Shef mbi një kamion të lartë shpejtimin nëpër një dritë
Ju mund të thoni atë gjithsesi ju pëlqen
Historia End homie I u ngrit nga Krishti
njeri i vdekur në këmbë, mile green
Shkoni dhe shikoni varrin tim ajo është pastruar
Tani vijnë dhe të kërkoni në sytë e mi Bruh
Ju mund të shihni shkojnë zjarrit dhe tregoni em jam Bruh gjallë
E plotë të pushtetit si një Bruh tel
Perëndia i lidhur me mua si disa kabllo dhe unë jam shkarkuar deri
të vdekurit nuk flasin, thoni gënjeshtra apo të vërtetën
të vdekurit nuk ecin
Pra, çfarë do të thotë kjo për mua është se ata nënshkruan off
Me urdhër tim me vdekje, por u ngrit përpara se të tharë off

Pre-Hook
fiksohem

varg 3:
Hopped deri nga varri, style thriller
Ata nuk mendojnë se ai mund të bëjë atë, por ai e bëri atë tani
Unë do të thotë kapiteni, Zoti i plotfuqishëm
Vendosja robër pa pagesë, të gjithë në bord, të gjithë në bord
Nuk mund ta ndalojë atë, kur ai mori mendjen e tij e përbërë
Ai nuk e pëlqen atë varr? Sayonara, Shihemi me vone
Ai e bëri Selinë e verbër dhe mori çalë up
Pra, nuk është çudi që ai mund të na ringjallë
Zgjoheni ato tani
Besimtarët kur jeta juaj është në kërkim të vështira tani
Kur ju jeni në të gjithë kohën tuaj të ulët
Mos harroni këtë pushtet që ai tashmë tregoi

Pre-Hook
fiksohem

AKSIONET

1 koment