песна 13: Јас си заминувам

стих 1:
Тоа е нешто на мојот ум Дали ќе морате еден момент?
импровизирана трибуна рушвет, Јас само што влегов на него
Сум бил во овие синџири и јас сум уморен од тоа
(бучава автомобил) Знам дека ќе го слушнете овие гуми триење
Чкрипи по патот, Мора да се извлечеш
Јас заговор моето бегство, Мислам дека ова на денот
Оти ​​сум бил во ропство се нечесни неговите лаги
Обидував да се ослободи, но не бил квалификуван
Земете em висок, се em висок, се em висок
Novacane во моето тело, не јас не се чувствува лаги
Тие велат дека сум солено и тие можат да ја критикуваат
Но, јас сум се моли за убиството, не можат да чекаат за неговата смрт
Пред да стон, и кажувам на луѓето јас си заминувам
Зборувам рунда губитник Луцифер, знаеш дека во ред
Знам дека не се поставени за да се растури на телефон
Дали е погрешно ако се скрши во песна?

кука:
Го слушам она што сакаш да кажеш, но јас не ти верувам
Оти ​​само да се лаже, и јас не ви треба
Добив нов Господ, Знам дека не те гледам
Но, јас ќе се види преку правото, па морам да ја напушти
(Повторете 2X)

стих 2:
Колку пати Морам
Кажете сите вие ​​што одбиваат да го следат
Тоа лош договор, причина што стариот мајстор убива
Јави ми Хариет Се обидувам да ви излезе на терен
Зборувам рунда сатаната, тој мисли дека човекот
Дејствуваат како тој работи работи, Јас дури и не игра
Но му кажам дека не треба неговите лаги сите на мене
Иако знам дека тој доби неговите очи сите на мене
Тој е татко на лагата
Тој доби многу деца кои не е изненадување
По по татко одење до тие смрт
Тие нема да одиме надвор од на карпа ако тој би се открие нивните очи, ние Мора да се зголеми
Колку долго би биле во него, дали мислите дека навистина силна?
Постапувајќи како тебе во зоната, тој лаже сите заедно
Ние треба шампион да го нокаутирам со удар
Тој го стори тоа пред многу години, така

кука (2X)

АКЦИИ

1 коментар