udhë 14: Fitore e embel

fiksohem: (Dmitri)
Ndihem gjemba, ku kurora ime ishte
Unë do të jetë i dobët, por unë jam gjallë
Nga pluhuri deri në agim vërtet
Unë do të mbijetojë shkaku që kam marrë
Fitore e embel
Askush nuk mund të marrë atë nga unë
Fitore e embel
Shkak I kam, Fitorja e ëmbël vërtet

varg 1:
Ju shikoni me çalë , Unë e di që ju shihni mua çalë
Ju nuk mund të them në këto CD, por bro jam gju të thellë në të
Unë jam këmbëgjatë në dobësinë time, Ai më bëri të varur
Unë do të jetë i shtrirë nëpër dhëmbët e mi të thonë se unë nuk e duroj atë
Ashtu si unë shkruaj këto rreshta jam i afërt me lot
Trupi im nuk është duke punuar drejtë për shtatë vjet
Pra, mungesa ime me atë "të mbajtur mjekër tuaj të përpiqen për të buzëqeshur"
Bruh Unë jam njëzet e gjashtë, Unë duhet të ndjehen më mirë nga një milje
Mbani të gjitha anekdota tuaj dhe citate bukur
Unë do të kalojë në klishetë për shpresat e vërtetë, ai është shumë i dope

fiksohem

Post Hook:
Toast të Mbretit, cheers për tavan
Ndjenjë të mirë ne gon 'për ta bërë atë në fund
Fitore e embel
Më dëgjon, Holla qoftë se ju ndiheni më
Ne ende running edhe pse ne i çalë
Fitore e embel
Shkak ne fitues, vërtet ju e dini se ne fitues
Edhe pse ne lodhshëm ne ende në të
Fitore e embel
Shkak ne fitues, vërtet ju e dini se ne fitues, tani ne jetojmë në
Fitore e embel

varg 2:
Ata më shihni në skenë, ata si "djali që njeriu"
Ata goditur luajnë në to këngët, ata duartrokitje në to qëndron
Ata pelqejne, "Vë bast që ju mori një shumë prej tyre oxhaqet në grupe të gomës"
Kështu që kur unë them qenë një hard disa vitet e saj të mendojnë se unë jam duke luajtur
Por ju nuk e dini se djali jetën time, ju nuk e dini djali jetën time
Ju nuk e dini se çfarë e saj është si në gruan time
Nuk e di djalin tim luftën
Qenë në ato llogore të qëndrueshme duke u përpjekur për të luftuar armiqtë e mi
Dhe kur unë nuk mund të luftojnë jo më shumë dhe më nxori të ulët të ulët
Ai solli me e ulët, Unë e di unë nuk mund ta duroj atë peshë

fiksohem
Post Hook

varg 3:
Ata si "Kam dëgjuar duke folur fitore, por unë shoh humbjet tuaja"
"Ju festuar kurora, por unë shoh kalon tua"
Thats paradoksin që nuk përshtaten në kutinë tuaj qejf
Ju nuk mund të kuptoni 'deri sa të ecin në këtë palë çorape
Fituesi nuk është një thats të fituar radhë të shtatë
Trofetë nuk shkojnë me ato që mori një fillim të mirë
Kur them kam fituar unë nuk do të thotë sot unë jam në
Unë do të thotë atë ditë kur qielli gri shuhem atëherë
Unë jam duke fituar 'shkaktojë Unë të mbretërojnë me të

tjetër: (Leah)
Kurora e ferrave deklaron je Mbret
Një mantel të kuq nuk mund të mbuloj madhështinë tuaj
Po ata gozhdohem duart tuaja, ju gozhdohem vdekjen tonë
Nga kryqi që mbretëroi
Mbretëria jote nuk njeh fund
Oh Jesus, keni fituar të gjitha
Oh Jesus, fitimtar (x2)
Oh Jesus

AKSIONET

9 comments

 1. Cameronpërgjigje

  Uau. Pra, shumë faqet e internetit kanë marrë tekstin me këtë këngë gabuar. haha, por thanks for posting ato reale! Gjithmonë e donte këtë këngë dhe I really appreciate zemrën që ju vënë në të. Kjo me të vërtetë inkurajoi mua në kohën e duhur në jetën time dhe tani unë e di unë mund të shikojnë përpara për fitore në Jezusin, pavarësisht nga dobësitë e mia dhe lufton. Faleminderit perseri, udhëtim!

 2. Salvador Gardunopërgjigje

  Unë mund të vërtetë kanë të bëjnë me këtë këngë, duke përfshirë histori mbrapa, si ju ka shkruajtur këtë këngë, ndërsa gawvi ishte duke u përpjekur për të marrë ju për të pushuar, Unë kam qenë edhe mundje me lodhje që kur kam qenë 19 yrs old.I kanë luftuar apnea e gjumit me simptoma të vijës kufitare narcoleptic. Une jam 29 tani, dhe me çdo gjë që unë kam luftuar me këtë këngë është bërë himni tim dhe deklaratat e mia e besimit. Unë e falënderoj Perëndinë për përdorimin ju dhe muzikën tuaj. Zoti ju bekoftë vëlla. Unë lutem që ai vazhdon të rrjedh gjak ju në udhëtimin tuaj.

 3. Gloripërgjigje

  I love duke love this song. Unë kam qenë duke luftuar sëmundje të veshkave për disa viteve të fundit dhe kohët e fundit u vënë në listën e transplantit. Kjo këngë më frymëzon që të vazhdojë luftën. Ajo mund të mos ketë qenë qëllimi apo kuptimi i këngës tuaj, por ajo ka ndihmuar me të vërtetë mua. faleminderit shume!

 4. Jaretpërgjigje

  Kjo është një këngë e mahnitshme. Drejtë si Rise po vinte nga, gruaja ime erdhi ishte duke u diagnostikua me MS. Kënga ende na gëlltitet deri sa ajo jeton fjalët tuaja. Me të vërtetë një bekim, dhe ne mund të dëgjoni atë këngë pa pushim si ne kujtojmë kemi fitore e ëmbël në Zotin tonë. Faleminderit, udhëtim, për të predikuar të vërtetën në të gjitha mënyrat Ai ka për ju. Ju kurrë nuk mund të kuptojnë se çfarë kanë bërë këngët tuaja për kaq shumë, na përfshirë, me kalimin e viteve deri në atë ditë të lavdishme, kur ai do t'ju tregojë. Vazhdo, vëlla!

 5. mikrofonpërgjigje

  Dëgjoi këtë këngë shumë herë,God Bless ju Trip, dhe ju falënderoj për të postuar këtë Lyrics…vetëm një koment të vogla, në pjesën goditje,…Nga pluhuri deri në agim…Unë mendoj se duhet të beFrom në muzg deri në agim. e drejtë?:)