udhë 2: Lights On

Intro / mostër
oh oh, dritë
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë (përsëritje)

varg 1:
Shikoj kjo është e gjitha e errët, të gjitha çdo gjë e zezë
Ashtu si million njeri mars, por unë jam duke folur bout çdo gjë
zemrat e errëta, shpirtra të errët
Mendjet e errëta shkrim flukset e errët
A mund të marrë një dritë të vogël edhe pse?
A është kjo diçka që unë mund të luftojë për?
Hey ne në mënyrë të verbër nuk e dimë
Në atë autostradë të shkojmë
Shko shpejtësi të plotë përpara, fluturues por ne e ulët
Por ne nuk e dimë vetëm atë që ai mori në dyqan, më bie për Doke okie
Jo, ai mund të na japë në harresë për gjëra që ne kurrë nuk panë më parë
"Deri asaj drite të marrë në ngjyra të ndezura, ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
Por kjo nuk ka hartë google për jetën, dhe kjo është si fenerët tanë janë thyer
provë: ne ndezje, duke kaluar në një thesar që është artë
Për disa nikel dhe bakër, duke u përpjekur për të marrë lavdinë që është e vjedhur
Dhe korr atë që mbjell
Hey të gjithë u ëndrrat, kjo eshte e imja
Unë jam duke u lutur që ai do të rrokullisje që kaloni dhe të shkëlqejë, fëmijët janë të verbër
Ne e dimë që ju mori atë, Zot ne e dimë se ju mori atë
Vetëm ju mund të na marrë më të larta, ju pilot
Lights ju lutem

fiksohem
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
Ne deri më tani nga shtëpia jonë
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
errësim i plotë, në asnjë fuqi e
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
My Homies shkuar, ata kanë nevojë për ju për të treguar ato në mënyrë të kthehet ato dritat në
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
Ne deri më tani nga shtëpia jonë
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
errësim i plotë, në asnjë fuqi e
Ne nuk e dimë se ku do të shkojmë
Deri sa ne do të shkojmë ku uji të gjallë është i rrjedh në mënyrë të kthehet ato dritat në

varg 2:
Unë kam qenë duke ecur i vetëm nëpër një dëshirë të errët rrugicë I coulda njohur
I ishte mbyllur në një kuti me pafta bllokimin sytë e mi nga froni
Po kurdiste të tjerët në vend të duke u mbështetur në Zotin isha zhdukur
Por mendja ime u hodh, kur Ai shkëlqeu se drita në shtëpinë time
Duke marrë off maskë gjumë, me shpejtësi të plotë me vendet e pasme
Tani unë mund të përzënë kokë dritat në, që shkëmb pjerrta shoh se
mënyrë e tërthortë, Gotta të kthehet rreth, ri Gotta lady kthehet e saj poshtë
180, nuk është i përsosur tani, por unë shtypni mbi dhe për të marrë më të fortë
Dear Lord, populli ynë humbi shihni të shtënat, vrasje
Kush e le të lirshme lucifer? Ne të gjithë jemi të duped dhe të gatshëm
Dhe ai nuk është me fshehjen, lavdi nga njerëzit
Ne destinuar të jetë në atë varr dhe në këmbë për ekzekutimin tonë
Man, ju falënderoj për zvarritje mua se dhomë të errët
e vërteta jote shpuar nëpër zemrën time si shigjeta, nuk cartoon
Kjo është një ndërprerje, nuk ka dritë vetëm nga black
Ju lutem jepni atyre hirin, Unë e di se ju mori më shumë dritë për të kaluar nga

fiksohem

tjetër:
A mund të kthehet dritat në?
A mund të kthehet dritat për mua?

AKSIONET

2 comments

    • Kiannapërgjigje

      Jesus is the way to turn around. Jesus Christ came down to earth to save sinners like you and me. He lived a perfect life and died a sinners death. It is the love of Jesus that gives us the ability to turn around. Try Jesus! I assure you that you will not be disappointed.