песна 4: Маноло

кука:
Јас го направи тоа за возврат до
Разбра муниција заклучен и натоварени
Јас не се зборува за не режач
Флип страница, Ќе експлодира

Доби кабина во Маноло (nolo)
Маноло (nolo) Маноло (nolo) Маноло (Повторете 2X)

стих 1 (патување):
Обидувајќи се да им каже момчиња јас никогаш не ја напушти креветчето сам
Причина јас се задржи еден во мојот автомобил и добив две дома
Тие се различни видови, но тие го прават истото
двојно работ, двојно барел, Бенг Бенг
Јас сум овде со кои се соочува змејови, Не е надвор мојот ум
Тие доаѓаат за мојата душа, па тоа е рунда тоа време
Нив лежи тие се обидуваат да ме убие, Ако не ми верувате
Не ми е гајле, Не ми е гајле, Не можам да го земам
Јас сум нервира страница, Јас сум активирањето-среќен клип и мерач
кликнување на него, притискање на сцената
ви удри со вистината, својата во секоја фраза
Тој се намали мене длабоко сум нуркање, Јас сум нуркање во
Кога ќе се вози добив дека оган оган, Јас сум повторно жив

кука

стих 2 (Lecrae):
Маноло Маноло, Јас сум овде ќе поштенските
Моите партнери дека сум ја изгубил, мајка ми дека сум loco
Си ја задржам мојата стрелец во близина иако, знаете дека е целосно автоматски
ќе пука директно, човек што вистината ќе ве направи многу штета
Добив непријатели Не можам да ги видиме сите, но тие демнат
Јас флип страница на нив ми показалецот престој работа
Добив многу муниција, доби стари и нови двајцата сведочи
И не е дека никој не си игра со вас, оди на збрка околу и да се тестираат на пожар
И јас не мора да се каже повеќе, Јас сум кликнете клик експлозија и нешто гон удар
Црвени букви како црвена точка на вашиот купола
Не го правам го правам, сите yall нема
Со цртичка на задното седиште, тоа сум јас со клип полн со црно мастило
Јас сум y'all удри со него додека не y'all подели со него
Клупата клупата имаше лоша недела

кука

стих 3 (патување):
Да бидам овца, Јас сум кукла
Понекогаш не е дури и смешно
Ги лаги се поболни од нив отров, а вистината е послатко од мед
И ние знаеме дека тој не доби
Тој е со нас не може да не блокира, Ibaka
Кога ги лаги се обиде да ни го заклучите неговиот збор е моето оружје тоа се случува "baracka!"

кука

АКЦИИ

2 коментари