песна 5: Не сте знаеле

Intro / примерок:
Некои денови се чувствувам толку блиску
А некои денови се чини дека досега
Навистина добрина и милост секогаш треба да ги следи
И никогаш не се врати празнина, ох
Алелуја е највисок пофалби
Јас ќе го даде за вас со задоволство сите мои денови
Јас само се надевам дека целиот мој живот го пренесува тоа мислам на секој збор, ooh
Дури и со лоши со мене
Исус, О Исус, мојот Исус, тоа е зошто јас те сакам толку

стих 1:
Момче се чувствувам како да сум плови
Работи да се направи мојата изборна сигурни, Обама Бајден (го добие?)
Секој ден сум homiciding
Тепање кои негативец во мене, понекогаш тоа е трауматизирачкото (не е тоа?)
Но, братче тоа не е изненадувачки
Дека тоа ми носи радост кога ќе се држат до својот збор
Јас сум ветување коњи
Ветувам дека се тоа жали кога не сум го почитуваат
Сум бил изложен, но јас сум во него
синоним: Јас сум во бегство
Се чувствувам како да доби дупка во една
Тие фрлаат сенка, но јас сум насмеан и свеж причина знам Синот
Се чувствувам како да сум сонување со отворени очи, умови ми лебдат
Плови со зголемувањето на небото, облак 9 тоа е мојот океанот
Пливање во кои озонската обвивка слој
Еј јас сум жива
Но, тој запали тој оган под позади сум пушењето
не може да го поткопа, тој е повисоко од нас глупо момче
Еве, јас само да кажам сето тоа да се каже човек сум чувство радост

кука:
Начинот на кој ќе ме однесе до толку висока што не ме види како слегува
Ако само го знае низ што поминав, но јас сум уште стои сега
А ти знаеш дека јас не се грижат за без омраза
Овие облаци во моето лице
Јас се добие повисока, повисоки, повисоки

Ти не знаеш она што го стори за мене
Ти не знаеш (5X)
Плови високо и се чувствувам слободен
Ти не знаеш (5X)
Ти не знаеш она што го стори за мене
Ти не знаеш (5X)
Плови високо и се чувствувам слободен
Ти не знаеш (5X)

стих 2:
Ме натера да се чувствувам како Кливленд кога рекоа дека Леброн назад
Сакам да фрли паради со streamers и сето тоа, Се чувствувам добро
И ако се прочита дека Кралот Џејмс
Може да се каже јас feeleth добра, forgetteth рунда дожд
Заборавете на облаци над мојата глава
Bruh не можам да се чувствуваат на земјата, без сидро на моите нозе
Јас сум лебдат надвор денес без без кревет
Нозете виси како некои dreads, но не пресврт што реков
Кога велам јас сум лебдат високо како некогаш
Јас не мислам дека Денвер Миле Висока зуи, Јас може да го направи подобро
Јас не се диви во нив гласно ноќни клубови, Добив засекогаш
Со Севишниот ќе се погоди Джакпот без никакви рачката
Да се ​​разбереме, на единствениот Бог се плашам
Живее во високо и свето место и братче Тој ми дојдеш
Мојата душа доби купени и мојот грев доби започна
Тоа нема да биде не се враќа, се подготват за полета

кука

АКЦИИ

2 коментари

  1. JimmyОдговори

    Just wonderingdoes the part about “Обама Бајден” mean that you voted for and/or support Obama’s presidency? Како христијанин, I would love to support an African-American presidentbut isn’t it clear that Obama supports some ungodly things? I imagine you’re very busy, but thanks in advance for your consideration.