песна 8: Убав живот 2 (рудникот)

Вовед:
О, Те сакам, Да
Како ниедна друга, Да
Кога ќе видам насмевка ќе блесне како на летото, Да

стих 1:
Вие знаете дека чувството кога ги зборовите не успеваат
Тешко е да се каже како што јас сакам да кажам
Да ми мини, моето мало човек
Се зборува бебе разговор, Јас не знам што да се рече
Но, тоа е музика за моите уши иако
Бум БАП на вашиот татко, кога сум во близина иако
Мама се стави во нив polos и skinnies
Кадрава натам диви, ќе биде флаер од тегне иако
Имаш мешани дете грабеж на нив
Гледајќи како мајка ти и татко ти на нив
Директно од утробата ви беше вистински свеж
Плачев толку тешко додека не не му останат солзи
Од тогаш се задржи насмевката на моето лице
Борење и танцување, диви во место
Еве, јас знам дека добив името
Но јас сакам да носат за живот за неговата слава, Те сакам

кука:
О, Те сакам
Како ниедна друга
Кога ќе видам насмевка ќе блесне како на летото
Мојата визија не може да биде појасна не не не
Причина ти си убава, Не е ни чудо што те сакам

Не можам да верувам дека сте мои, Не можам да верувам дека сте мои
Ти си секогаш во мојот ум, Не можам да верувам дека сте сите мои (2X)

пост кука:
Не можам да верувам, Не можам да верувам, вие ќе бидете сите мои (2X)

стих 2:
Вториот стих на моето бебе девојка
Вие и вашите мама y'all моите омилени девојки
Според моите драги Села Симон
Таа зеде засекогаш, сега ние ви донесат дома, вие ќе бидете сите мои
Ти си cutest на сите времиња
И покрај тоа што не држи цела ноќ плачење
И мислам дека твојот брат во љубов
А малку груба, но тој е ви даваат прегратки
Плус, ти знаеш дека јас не можам да дочекам да се види y'all расте
Не можам да дочекам да се види тоа шоу (што покажуваат?)
Божјата благодат во вашиот живот и да знаеш
Не е важно како тоа оди дека вашиот тато престојуваат во близина
И јас ќе бидете сигурни да ви кажам секој ден
Ти се направени според својот лик, Бебе Вие не мора да чекаат
Да се ​​слушне неафирмирањето од нив пичове на улиците
Веќе знаете дека сте убава за мене

кука

други:
Што е одличен подарок од великиот Бог
Што е одличен подарок од великиот Бог
Вие припаѓаат на него, но тој ти дал за мене
Вие припаѓаат на него, но тој ти дал за мене (2X)

АКЦИИ

1 коментар

  1. BrandonОдговори

    Убав живот 1 всушност, помогна мене и мојата девојка (во тоа време, сега таа е жена ми) донесе одлука да ги одржуваме нашите нашата прва ќерка. Јас го купил албум и кога слушнав песната Јас само плачев, бидејќи знаев дека Бог зборува преку вас да ме. Благодарение брат вашата послушност спаси животот. # keepthefight