песна 9: Insomniac

стих 1:
Одам во денес
Ова само ми шут
Мојот живот би можел да заврши денес
Да моето срце запре
Ако одам вечерва одам на врвот
Јас го даде целиот живот не е за сите добив
Yessir сега чекајте bruh
Гледам y'all лулка со рацете високо
Чекаат за тоа победи за да ги тргнеме, 808Е во режим на подготвеност
Кога сум дишење bangers велам изјави дека стојам
гон тресењето на земјата, кога тој пад победи, лизгање на земјиштето
Ве молам дозволете ми ми поводник
јас го чувствувам, јас го чувствувам, Јас сум чувство премногу добро
Како да сум ѕвер
Како горила што е реално во капакот на моторот
Па јас ќе одам на и
Ќе се одмара кога јас си заминувам
Стани и мелење е она што јас сум на
Bruh тоа е зошто јас ја напиша песната
Вечерва јас ќе одам да се исклучи како
Мојот животен век само трае цела ноќ
Ако јас не се разбудам во утрото, bruh сум гон биде во ред
Фрли претпазливост на ветерот
Ајде да одиме ние рунда да одат во
Не забавување, ние Гон победи
Не забавување, ние го знаеме
Брег

Pre-кука:
Вечерва ќе ризикуваат сето тоа да се следат
И да живеат како мојот живот во текот утре
Го сакаме
Ние одиме напорно цела недела
'Til тоа е повеќе не е нема спиење причина ние добивање на тоа што се добивање на

кука:
Insomniac
Ние се добивање на добивање на
(Повторете)

пост Кука:
Фрли претпазливост на ветерот
Ајде да одиме ние рунда да одат во
Не забавување ние гон’ победа
Не забавување ние гон "победи
Фрли претпазливост на ветерот
Ајде да одиме ние рунда да одат во
Не забавување ние гон "победи
Не забавување ние го знаеме

стих 2: (Енди Mineo)
Океј океј ред јас да го добие
Што е поентата на играње на игра, ако не го победи
Јас не е никогаш не плукаат слатка шеснаесет
Јас го нарекувам тоа подарок, па да знаете Морам да го донесе
Y'all живеат како минути е бесконечна
Ако времето не е пари, тогаш зошто трипал да го потрошат
Конечно се најде девојка која не е во нејзиниот телефон во секое време, па да знаете морав да го ѕвони
О, Боже
Тоа не е честа појава нема девојка што е импресивно
Се обидувам да се борат за каузата
Y'all сакам борба во мојот дел коментар
Јас не го добие Dawg, како мртви победи татковци јас не се вклучени
Тие велат дека никогаш нема да биде ништо друго освен Мислам дека се уште се покажа одличен
Јас не е во зборување Јас само да го направите тоа
Тие сакаат да се добие работа или сакаат да добие пиштол?
Тие сакаат да се тапи и да се изгорени како мене во Сонцето
Леле, Мислам дека за да ни
Не спијам гримаса тоа е несоница
Y'all загрижени рунда кога ги Jordans пад
Но, не е загрижен рунда она што го прави на вашето тело?
Данг

кука

АКЦИИ

3 коментари

 1. xxxОдговори

  ա hoah овој блог іs прекрасен сакам ул ս умираат вашиот poѕts.
  Останете со добрата работа! Сфаќате, многу peгsons се во потрага аround за оваа информација, Ио ᥙ може да им помогне ց г ᥱ atly.

 2. ебамОдговори

  Прилично голем пост. Јас едноставно се тетеравеше врз вашиот блог и сакав да се спомене дека сум навистина уживав сурфање околу вашиот блог постови.

  Во секој случај јас ќе се зачлениш на вашата RSS
  се хранат и јас сум надевајќи се дека ти пишувам повторно наскоро!