Video of Lecrae, Eric Mason, lan Trip

Punika video saka Lecrae, Eric Mason, lan kula ngrembakaken hip hop lan Injil

Enggo bareng

1 komentar

  1. PamelaReply

    Tresna iki. ora bisa ngenteni kanggo ndeleng lan liyane mau. Padha-bener tekan wong liwat music sing. Utawa Aku bakal matur padha nggunakake pengalaman spiritual sing kanggo ngirim liwat rap.