prit, Trip - A nuk ju tërhiqet?

Një çift muaj më parë I befasoi të gjithë duke njoftuar një album krejt të re, “ngrihem.” Ju nuk e kuptoni se sa e vështirë ishte për të mbajtur të qetë në lidhje me atë para etiketë tim dhe unë shkova publik. Albumi ka qenë në proces për mbi një vit, dhe unë nuk mund të presim për të treguar të gjithë - sidomos ata që e mbajti duke i kërkuar, kur unë isha në rënie diçka të re.

Përgjigja deri më tani ka qenë shumë inkurajuese. Unë jam i habitur se njerëzit kanë vazhduar të mbështesin mua, edhe pse unë kam qenë mjaft i qetë për dy vitet e fundit. Dashuria jote dhe eksitim është rritur vetëm e imja.

Daljes në pension në fillim

Një nga përgjigjet nuk u papritur nga ishte kjo: "Prisni, Mendova se në pension?"Kjo është pyetja që më ndjek nga mbrapa si hije. Unë e kam drejtuar atë në intervista, tweets, dhe blog posts, por unë e di se është ende e paqartë për disa. Më lejoni të vazhdojnë të përpiqen për të vendosur rekord të drejtë: Unë kurrë në pension.

Në 2012, I bëri të ditur se unë do të jetë "shkelën larg nga muzika." Po, Unë e di që tingëllon pensionimit-ish, por unë qëllimisht nuk e përdorin atë fjalë. I mbajtur atë qëllimisht të paqarta, sepse unë nuk ishte 100% i sigurt se çfarë ajo do të duket si.

E dija se ishte e mundur që "Jeta e mirë" ishte albumi im i fundit, por unë nuk ishte i sigurt. Këtu është ajo që unë e di: nuk do të jetë një ndryshim prioritet të madh që do të ndryshojë në mënyrë drastike si kam lidhur me muzikën. Unë nuk do të jetë jashtë në rrugë me Emcees e mi sa më shumë. Unë nuk do të jetë në gjendje të fiksime nga një bandë e muzikës së re. Unë nuk do të ishte një rapper kohë të plotë. Unë e dinte kam kërkuar për të ndihmuar kishën Pastor Perëndisë.

Që nga ajo kohë, Unë kam qenë duke shërbyer në kishën time në Washington D.C. në role të ndryshme baritore. Unë e kam bërë një punë admin, Predikimi dhe mësimi, Ministria rinjtë, këshillim martesor, etj. Shkova muaj pa bërë ndonjë shfaqje apo shkruar një bar të vetme të një kënge për shkak të përgjegjësive të kishës. Unë edhe u ul jashtë 2013 paturp Tour. Dhe pse unë humbura duke krijuar muzikë të re, Unë dua atë që unë kam qenë duke bërë. Çështjet e shëndetit kanë bërë të vështirë në kohë, por kjo është një sezon të dobishme për familjen time dhe mua.

Album i ri

Pas këtij viti të parë të me kohë të plotë baritor, I vendosur për të filluar ngadalë të punuar në një rekord të ri. lëngjet e mia krijuese ishin në shishe deri, dhe unë kam qenë gati për të shkuar. Por në vend të një hov pesë ose gjashtë muaj e shkrimit non-stop dhe regjistrimi, ky album ishte i ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që muzika nuk ishte puna ime me kohë të plotë. Kjo ka punuar jashtë të mëdha, sepse unë mund të ngadalë të Artizanatit çdo këngë, dhe për të marrë atë si të afërta me përsosmëri të jetë e mundur.

I vendosur për të punuar me një producent këtë kohë, në vend të pranuar aplikimet e pista nga një bandë e guys të ndryshme. Kur i solli idenë për Gawvi ai e donte atë, dhe ne shtyrë njëri-tjetrin për të bërë diçka të pabesueshme. Çdo udhëtim i bërë në Atlanta ishte e rëndësishme, sepse ajo ishte aq e vështirë për të marrë larg nga detyrimet e familjes dhe të kishës. Por këtu ne jemi më shumë se një vit më vonë, dhe kjo është pothuajse jashtë!

Unë e di disa njerëz janë të hutuar ende se çfarë të presin nga unë në të ardhmen. Ka shumë të panjohura për mua, por unë do t'ju them atë që unë e di:

– Unë ende dua të jetë një pastor.
– Unë ende dua të bëj muzikë.
– Unë ende dua të udhëtojë për në rap dhe flasin.
– Unë ende dua të shkruaj libra.

Dhe unë jam duke u përpjekur për të gjetur se si ose në qoftë se unë mund të bëj të gjitha këto gjëra në një mënyrë që nderon Perëndinë, ndërsa ende duke qenë besnik ndaj familjes sime dhe kishën e Perëndisë.

do të “ngrihem” të jetë albumi im i fundit? Mund te jete, por unë nuk shpresoj. Për tani, Unë dua për të shijuar këtë moment dhe të ndajnë me ju të gjithë atë që unë mendoj se është puna ime më e mirë akoma. Një shumë ka ndryshuar që nga 2012, por një gjë mbetet e njëjtë: Jezusi është Zot, dhe unë dua për të nderuar atë me muzikën time.

AKSIONET

38 comments

 1. Tonypërgjigje

  Good Day my good brother? Its an awesome thing that your passion and desire for music is still flowing through your veins as well as your desire to spread God’s word through sermons. I can imagine how time consuming things are with family, muzikë, ministerial duties etc. Born from D.C and raised in Ft. Worth, its a great thing to see a brother from my neck of the woods doing God’s work in every area.

  Thanks for the music brother.

  me respekt,
  Tony

 2. MrAveryBrownpërgjigje

  Trip has always been intentionally consistent in his approach to teaching, preaching, and music, which has encouraged me and continues to encourage me, daily. When the initial announcement was made in 2012, I knew it wasn’t an officialretirement”, just a strategic shift to focus on other things. Even now, he’s delicately balancing preaching, mësim, muzikë, and family in an awesome way. That’s why I’ll continue to support him in his endeavors, and as he mentioned “Jezusi është Zot, and I want to honor Him…” unë them, keep going Trip, your life, music and ministry speaks volumes, beyond a stage, a mic, or a sound bite, your life and the way you intentionally carry yourself, speaks volumes.

 3. DavidQuinonespërgjigje

  Trip leeyour life and passion for Jesus amazes me!! You really bless my heart. i am someone who loves authentic people and though i do not have a close relationship to you, that authenticity comes out through your music and your messages. i met you in Philadelphia at Carin University two years ago and it was a life-changing experiencemy dream is to one day work with you in ministry and in music…. keep the faith my friend!!!

 4. MattShaferpërgjigje

  I’m glad you’re back making music but, more than that, I’m glad that you’re following the way the Lord wants you to go. Your music, books, and messages have been a great uplift to me over the past couple of years. Thank you so much for those. You’re in my prayers.

 5. VICTORKHIZpërgjigje

  PO! THANK YOU FOR THIS BLOG POST TRIP! IT’S ENCOURAGING TO SEE THAT YOU ARE STILL OPEN TO MAKING MUSIC BUT AT THE SAME TIME ARE STAYING FAITHFUL TO THE MINISTRY IN THE CHURCH. YOU ARE ONE TALENTED DUDE. I LOOK FORWARD TO HEARING YOU LIVE ONCE AGAIN. PRAYING FOR YOU.

 6. dopërgjigje

  udhëtim, I am do glad you decided to allow God to use you in music once again. I love his work, and I am happy that soon I will have more relevant tunes to praise God to. udhëtim, you have been such an encouragement, not only to the young, but to the young at heart, and those across the world. I hope my son turns out to be a man after God’s own heart, such as yourself, and that he will allow God to use him in everyway possible. It is important that our young men have a Godly example before them. Keep doing the will of God. I believe that by staying obedient, God will show himself and bring healing to you. të jenë të bekuara!
  T. Holmes

 7. Andrewpërgjigje

  I love how Trip Lee is doing what the Lord has called him to do. He is following the Lord and honoring him with his music. Keep doing what the Lord has called you to do.

 8. Robert Maypërgjigje

  I am very excited to see that you are disciplined enough to slowly do music and be fully committed to your family and God’s Church. Can’t wait to hear your album though.

 9. Kudzpërgjigje

  Woow this is awesome Trip.I cannot wait for Rise to come out soon.I definetly think this album is going to touch a lot of people.Your music inspires me.Continue to honour the Lord as you do.
  Blessings all the way from New Zealand!

 10. RommelAlonzopërgjigje

  hey Trip,

  I really look up to you bro! As someone who is a PhD student in engineering, a youth pastor and a worship leader amongst other things, you’re struggle to find a way to use the talents God has given you has inspired me not to give up in finding the Good life. As soon as I heard the title of your new album, I knew this was God’s way of tellin me it’s time to wake up and to not give up on finding the Good life in him. Even if I fail, your music reminds me that he won’t. Thanks for your music and for the struggle you put yourself through to simply get the message out.

  Shume dashuri

 11. Sarahpërgjigje

  Much respect for you, Trip Lee. You’re a man of God. You’ve always been one of my favourite rappers and I couldn’t be happier that you’re releasing new music whilst fulfilling your duties to your family and church.

  I have so much gratitude to God for that fact that artists like you exist. ju, through God, have provided me so much inspiration in the midst of both my struggles and triumphs, and for that I’d like to show my sincere appreciation. It’s one of my dreams to see you in concert, either by you visiting New Zealand or by me travelling to the US for one of your shows! God bless and much love to you and your beautiful family.

 12. Brandonpërgjigje

  I am always stirred up and encouraged by Trip’s artistry. I praise God for that brother. I hope he moves to Atlanta so we can build.

 13. ErickCorralpërgjigje

  I can’t wait for this new album. I Started listening to Christian hip hop in 2013. First artist I heard was Lecrae. I was hooked since I first heard Church Clothes. Time went by and I started to find out about Andy Mineo, KB, Trip Lee, Tedashii and so on. All of these guysmusic has changed my life. Totally changed my taste in music and also encouraged me to get more involved with my faith. Thank you Trip and the rest of 116. I hope I get to see you in concert soon. Zoti bekofte.

 14. CBpërgjigje

  udhëtim, as you were out of music, I noticed an extreme difference in your approach to your faith & career from other 116 artists. I have been able to see & feel through your journey that being pliable in the hands of the Father has been your number one priority (not saying that isn’t true for the other artists). I admire you for the way that you’ve gone about your pursuit of your goals. I’m proud to be a fan of yours & SO EXCITED that there’s new music from you. I am praying Isaiah 60:1-2 over you & your family, as I feel that RISING to the glory of God that’s shining into your life, is what you’ve been doing over the last years. Salute!
  #Unashamed

 15. JoshuaDenimpërgjigje

  I’m happy for you bro. I know you’ll do whatever God is asking of you. But for you to say this is your best work yet..I’m really excited to hear what God has been laying on your heart through the music. God bless you man and thanks for teaching me all the things you have through you music.

  PS – 20/20 was BOSS!! lol

  -JoshuaDenim

 16. AustinRobertspërgjigje

  udhëtim, I’m happy to know you have created a new album. I’m more happy as to the fact you stepped side from music for a while to focus on things in your personal life, that you felt were far more important in which the were. For years I have looked up to you as well as a few of your fellow emcees because if I hadn’t began listening to, what most would call mere lyrics, I would much rather call your words, or songs rather, lyrical testimonies and preachings. Before hearing your music, I was in a dark place. I had fallen far from the arms of God. Your music, as well as other artists, brought me closer to God and motivated me to better myself. I thank you as well as other emcees in your category for inspiring me and motivating me to come closer to God. I support you and what you do because you don’t do the things you do for yourself. jo. You do them in the name of the Lord and I respect that so much. Keep on doing the things you do. God isn’t done working with you yet. Zoti bekofte.

 17. LIllianpërgjigje

  Took the words right out of my mouth. I’m proud of you, udhëtim, and excited for everything you’re doin. :) Keep it up!

 18. DrowningInGracepërgjigje

  I praise God for your diligence and dedication to His word. The time spent on your album is evident in the tracks that have been released so far. I love your work and ministry and look forward to what God has in store for the Body of Christ through you.
  Grace dhe Paqe.

 19. julia rubbedpërgjigje

  udhëtim–

  I recently (4 days ago) just saw you in concert in Salt Lake City, UT. I absolutely loved the way you were so transparent in your songs. You preached the gospel so clearly, thank you. Thanks so much for bringing hope to the world in the name of Jesus. Love you!

  –julia

 20. tamsynpërgjigje

  Hi Trip Lee. I love your song sweet victory. I love the authenticity of your lyrics. Its really helped me feel like there are people who can sincerely relate with my struggles as a Christian. Cause its not easy. Witnessing how Gods used you due to obedience, ie remaining faithful despite the pain- both encourages and challenges me not to tap out, but to keep pressing on.Christ is soo proud of U. Zoti bekofte! Tamsyn, South Africa

 21. JesiliaLeaupepepërgjigje

  My husband and I are excited for this new album and have listened to every song that has been released so far from Rise. You got great stuff on it bro. We’re glad to be supporting you by buying your new album. (Meqe ra fjala, you’re a HUGE inspiration to my husband. He’s a big fan of yours-from rapping, to buying your book, and to admiring your love for your wife and kids and how you display it all the time in interviews).

  Zoti e bekoftë ju bro. May God continue to grant you the strength you need to deal with all your responsibilities. Supporting you all the way from the Bay in California.

  -the Leaupepe’s.

 22. Përmendja: Jezu Krishti Empire | Christian Rapper Trip Lee Tells Fans ‘I Never RetiredFrom the Hip Hop Game

 23. Përmendja: Trip Lee Says He Never Retired from Music | BCNN1 WP

 24. shkoppërgjigje

  Bro I just downloaded your album and maaaannnn certain songs almost brought tears to my eyes. Thank you for reppin the Lord man you all have been a huge blessing in my life and brought me closer to Jesus with your music. #116