Çfarë është Libri im Rreth?

Libri del Tetor 1, por ju mund të shkarkoni një kapitull mostër në TheGoodLifeTheBook.com, dhe ju mund të para-qëllim libri këtu.

AKSIONET

2 comments

 1. BrendanMicikpërgjigje

  udhëtim: I love your music and your teachings from our Lord Jesus. I want to ask why you chose to put a Phoenix on the album cover?

  I read that its symbol has occult ties?

  having an answer would bring some relief.

  Faleminderit,
  Brendan J. Micik