Ju nuk jeni i drejtë Enough

Çdo tani dhe pastaj unë do të flas me dikë që thotë se ata duan të bëhet një i krishterë, por ata duket se mendojnë se koha nuk është mjaft e drejtë. Kur i pyet ata pse, ata më thoni për të gjitha mëkatet e tyre, të gjitha të metat e tyre, dhe të gjitha messed up gjërat e ata kanë bërë në të kaluarën. Unë kurrë nuk e argumentojnë me ta në lidhje me mëkatet e tyre, por unë të shtyjë përsëri në supozimet e tyre.

Ata janë duke supozuar se mëkati disi ju skualifikon nga vijnë te Krishti, kur e kundërta e saktë është e vërtetë. Duke qenë një mëkatar nuk do të na ruajë nga Krishti; kjo është arsyeja që ne kemi nevojë për Atë. Nëse ne presim derisa të duken të përsosur për të përqafuar atë që ne do të jetë duke pritur përgjithmonë.

Në një nga kuotat e mi të preferuar, Charles Spurgeon na nxit për të ndaluar në kërkim për veten, dhe të fillojmë të shikojmë për Jezusin. Ai thote:

"! Ti thua, "Unë nuk pendohem mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk besoj se e mjaftueshme." Kjo është në kërkim për veten. "Unë jam shumë i padenjë." Kjo është në kërkim për veten. "Unë nuk mund të gjeni,"Thotë një tjetër, "Se unë kam ndonjë drejtësinë." Është shumë e drejtë të thotë se ju nuk keni ndonjë drejtësinë; por kjo është mjaft e gabuar për të kërkuar ndonjë. Eshte, ‘Look unto me.’ God will have you turn your eye off yourself and look unto him.”

Drejtësia nuk është ajo që ne kemi nevojë për të ardhur tek Krishti; kjo është ajo që ne kemi marrë kur kemi ardhur te Krishti. Në kryq, Jezusi e mori dënimin që ne meritonim për jetën mëkatare që kemi jetuar. Dhe kur ne kemi vënë besimin tonë tek Ai, po marrim ndëshkimin për jetën e përsosur Jezusi jetoi. A nuk është kjo e mahnitshme?

Është e vërtetë se ne nuk jemi mjaft të drejtë, por drejtësia duhet të gjendet në të. jo, ne nuk mund të falë veten, por falja duhet të gjendet në të. Ne nuk mund të fillojë jetën tonë gjatë, por jeta e re ne kemi nevojë është gjetur në të. Çdo gjë që ne kemi nevojë është gjetur në Krishtin! Pra, çfarë jeni duke pritur për të? Shikoni Atij tani.

AKSIONET

12 comments

 1. Përmendja: Morning Mashup 9/13 | Çështjet Theology

 2. Rupert_langepërgjigje

  Unë nuk mund të pajtohem më shumë. This is a problem people have when they first get to know Christ, but I tell them of the perfect example for this: Paul. A man who was doing one of the worst things on this earth, and he turned into one of the greatest disciples ever. This should show you how powerful God is, and that you don’t need to be perfect to be a Chrsitian.

 3. Asongpërgjigje

  i’m happy i’m found but i was once lost but now i’m found God bless u my supper star and keep on strenghening u and ur staff ur DG and all those that are contributing for the growth of Gospel hip hop for which i’m one love u

 4. Kassypërgjigje

  Am all the way in Zambia,Africa and your blogs really minister to me I thank God for the good work He is doing through you. For some time this was me till I understood that even in all my sin and brokeness God still saw me as His child and could still love me

 5. AHLpërgjigje

  For he hath made him to be sin for us, who knew no sin, that we might be made the righteousness of God in him. 2 Cor 5:21

  I believe that Jesus is the Son of God and that he became Man so that he could receive our sins, sickness, diseases, sorrows, weaknesses and pain by faith. As a spirit of God, he could not have taken this curse upon himself because he was sinless. God poured out his wrath upon him when he had forsaken him at the cross. He took it all and died and went to hell for us! This is the LOVE of God! He paid our debt! And by his faith, he was raised up! THEREFORE, because He delivered me from the curse, because God so loved me, I declare that I AM the RIGHTEOUSNESS OF GOD! No devil in hell will ever confuse me and tell me that I’m not good enough. No way! God SO LOVED THE WORLD that he GAVE his ONLY begotten SON, that WHOSOEVER BELIEVES IN HIM SHALL NOT PERISH, but have EVERLASTING LIFE!

 6. ELIASpërgjigje

  I praise the Lord for this website .Its so sound in doctrine,hir,love and speech. Keep Braggin on Jesus .. I loved your message from 1John Saturday morn at the UAC13 .. Keep the solid resources coming brother
  O the Good Life book rock my life brother .. keep writting, the Lord really used that mug in my life . If you ever looking to church plant let me know
  i would love to help out in any way I can .

  Grace n Peace
  Hebrews13:1

 7. ndonjëherëpërgjigje

  Dios usandote, gracias por esas palabrasSer pecador no nos aleja de Cristo; Es la razón por la que lo necesitamos.De ver que nunca vamos a poder ser dignOs ante él, pero el es bueno y misericordioso.
  #builttobrag.