Што е Мој книгата за?

Книгата излегува октомври 1, но може да го симнете поглавје примерок на TheGoodLifeTheBook.com, и може да се пред-цел на книгата овде.

АКЦИИ

2 коментари

 1. BrendanMicikОдговори

  патување: I love your music and your teachings from our Lord Jesus. I want to ask why you chose to put a Phoenix on the album cover?

  I read that its symbol has occult ties?

  having an answer would bring some relief.

  Ти благодарам,
  Brendan J. Micik