Naon Jejer Teu Book nu Sawalakeun?

Dina buku anyar Trip urang, naek, manéhna usaha nulis ngeunaan hal anu sasuai ka generasi ieu. Lalajo manéhna walks ngaliwatan sababaraha bab jeung mere hiji puncak nyolong di eusi.  

Endorsements naékna

"Trip sacara ditulis buku nu Jigana unggal jalma ngora perlu maca. markisa-Na pikeun Yesus jeung generasi ieu asalna ngaliwatan pisan jeung jelas dina unggal kaca. Kuring teu bisa ngadagoan pikeun nempo dampak talatah ieu ngabogaan dina generasi nu lapar pikeun tujuan "-. Lecrae, Grammy awarding- unggul artis @lecrae "naékna téh buku fenomenal anu ngarebut jantung of budaya urang. Pas kuring meunang nepi kuring teu bisa nahan eta turun. Lalampahan tantangan anjeun jadi REAL, jeung nembongkeun ka maneh kumaha hirup hirup Anjeun jadi sawawa ngora di dunya ayeuna. dibaca hébat "-. Sam Acho, NFL linebacker, kamanusaan @thesamacho "Trip geus ditulis mangrupa buku kuring keukeuh bakal tos maca basa kuring ngora. markisa-na, kawijaksanaan, jeung kahayang tangtangan generasi muda nyaéta surat wasiat kana karya Allah lakukeun ngaliwatan Trip sarta karya anjeunna bisa ngalakukeun ngaliwatan urang sadayana "-. Kirk Franklin, pangajén Grammy- unggul sarta multi-platinum artis rekaman @kirkfranklin "Kuring dipikacinta maca naékna. Loba kali dina buku ieu mah kapanggih sorangan medi- tating leuwih kaca sanggeus kuring maca eta. Kuring wanti, diideuan, jeung ditantang sadaya cara ngaliwatan. budaya éta ekspektasi kami runtah waktu tapi uhan ...

Naek Foreword Piper sacara

buku anyar lalampahan urang, naek, kaluar ayeuna! Baca foreword John Piper urang kana buku dihandap. Anjeun tiasa tos-order buku jeung neangan nu leuwih seueur di Risebook.tv Salah sahiji hal utama mah kawas ngeunaan Trip Lee jeung bukuna, naek, nyaeta interplay of reverence jeung relevansina. Tujuan di relevansina dina budaya American geus ilahar. Cool anu ubiquitous. Salaku Mack Stiles nyebutkeun, Kalolobaan Kristen di dunya kudu sieun fist diangkat; Amerika sieun halis diangkat. Eta hartina urang teu tiis. teu relevan. Tapi Tujuan di reverence geus langka. Reverence karasaeun heubeul. Asa unexciting. Hayu urang teu niiskeun. Tapi everybody weruh, turun jero, lamun reverence mana, sakabéh kahirupan manusa jadi rupa-rupa pintonan. ipis. Glib. deet. plastik. kosong. Tungtungna, teu aya hartina. Kami dijieun leuwih. "Cool anu fickle, jeung urang teu bisa hirup eta "-the kecap Trip Lee. pas. Nyoba hirup ngan jadi tiis, ngan jadi relevan, rendah. Jeung sora Trip Lee sacara cries kaluar, naek! Aya jadi leuwih ningali, nyaho, ka sunda, ngarasakeun. Aya realities anu jadi pinunjul maranehna teu bisa diréduksi jadi fun. Kecap "senang" "blast" "bola" "pihak" sora dalang ...

What is the naek Book Ngeunaan?

Jalma geus ditanya Trip naon buku anyar nya ngeunaan. Di dieu manéhna ngawangkong ngeunaan sakeudeung nu. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan buku di Risebook.tv

Naek Street Team

Hey guys! Abdi buku gugah ieu ngaleupaskeun on January 27 (minggon payun!) jeung Abdi peryogi pitulung anjeun. Urang ditéang pikeun jalma nu bisa mantuan jadi bagian ti Team Street tur mantuan urang sumebar kecap ngeunaan buku online jeung dina média sosial maranéhanana. Anjeun tiasa pariksa kaluar langkung seueur ngeunaan buku nu di http://RiseBook.tv doa abdi anu yen Allah bakal nyandak buku na make surat na tangtangan generasi urang pikeun meunang nepi na hirup. Tur anjeun bisa mantuan kami nyebarkeun pesen anu ku Signing nepi ka janten bagian ti antawisna Tim Street kami pikeun buku. Di dieu nu kumaha eta bakal bisa dipaké ... 1 - larapkeun dieu. Marilah urang nyaho leuwih lengkep ihwal anjeun, naha anjeun hayang jadi bagian ti tim, sarta babagi anjeun média sosial jeung Tumbu online sejenna urang. penerbit kuring bakal marios aplikasi tur lamun dipilih ... 2 - Maca salinan sateuacanna buku. Maranéhanana baris ngirim Anjeun salinan PDF buku maca. 3 - Miluan Facebook Group swasta. Anjeun bakal narima hiji ondangan pikeun ngagabung a Facebook Group swasta ti penerbit mah. Tuh, Anjeun bakal meunangkeun ton eusi gede pikeun ngabagikeun jeung babaturan. Nyaéta...

Book excerpt: Ulah sirik Bangku nu

Maénkeun varsity baskét di SMA. Éta hiji pernyataan lengkep bener (iwal mun maksa kuring ngartikeun muter kecap). I dihadiran sakola swasta leutik, jeung lamun éta senior anjeun meunang titik dina tim varsity. Abdi bogoh kaulinan baskét, tapi simkuring ngaraos pisan hade di ningali eta ti diputer eta. Kuring bisa chastise pamaén jeung ngagorowok "C'mon!"Di wasit sareng sadaya-béntang skill. Tapi éta salaku sajauh mana. sakola mah geus aturan aneh ieu ngeunaan sabenerna diputer olahraga dina raraga lulusan, sanajan, jadi kuring kapaksa nyaluyukeun luhur jeung ngagantung sirah mah éra unggal Jumaah peuting. Nu nangtung éta sok full keur kaulinan imah. kolot bungah jeung siswa-loba di antarana babaturan mine- némbongkeun nepi ka ngarojong tim. sedih, maranehna meureun dijieun salaku loba bédana di kaulinan salaku mah teu. I ngalakukeunana glance kana bleachers ti jaman ka jaman, wondering naon anu pamikiran sakabeh jalma, utamana dad mah. Jigana manéhna sadar yen boh urang éta saukur aya lalajo, tapi kuring kajadian boga korsi hade. Hijina waktu sabenerna mah dijieun onto lantai éta di ...

Naek Book excerpt: 7:00 A.M. nurut akal

I yuswa lima belas taun sarta hirup mah keur ngancik di jero kaluar. ngaran mah penampilan geus teu robah, tapi sagalana sejenna ngeunaan kuring kungsi. Ieu jalma lengkep beda ti kuring geus hiji atawa dua taun saméméh. Kuring teu mean kawas lamun urang indit ka kuliah jeung re-nyieun sorangan jeung nicknames anyar jeung personalities; Maksud kuring hiji hal anu signifikan ngalaman Isro dina jero kuring. Kuring kungsi jadi Christian. Kuring ngarasa anyar. Kuring ngarasa hirup. Kuring ngarasa jadi alus mah geus ngembarkeun ka saha bakal ngadangukeun, utamana babaturan pangdeukeutna mah jeung kulawarga. Sarerea direspon béda ka parobahan dina kuring-sababaraha jeung kabagjaan, batur jeung lalawanan-tapi hiji paguneman geus sok nangtung kaluar ka kuring. Kuring ngawangkong jeung hiji lalaki kolot saha atuh greatly dimangfaatkeun, thrilled nerangkeun rencana game mah honoring Allah jeung gaya hirup mah, husus purity seksual mah. Diusahakeun mah jadi tenang ngeunaan eta, tapi ieu sok hésé tahan pikagumbiraeun mah. Salaku kecap leapt ti basa mah di hiji Pace wajar, Kuring meunang rasa nu manéhna teu jadi bungah salaku mah. Manéhna nyoba pikeun ngadengekeun quietly, tapi ekspresi raray na direspon sateuacan na ...

naek Lyrics

Di dieu sagala lirik pikeun album studio kalima Trip urang naek. Klik dina judul lagu nempo lirik keur unggal lagu. Ngarasakeun sarta babagi jeung babaturan! 1. naek 2. lampu On 3. Shweet 4. Manolo ft. Lecrae 5. Anjeun Ulah Nyaho 6. Sadaya naek Nepi (Interlude) 7. Sadaya naek Nepi 8. geulis Kahirupan 2 (tambang) 9. Insomniac ft. Andy Mineo 10. hal New 11. Lasarus ft. This'l 12. Kabéh Cinta ft abdi. Natalie Lauren 13. Abdi Isro 14. Amis meunangna ft. Dmitri McDowell jeung Leah Smith

jalan satapak 14: Sweet meunangna

cantol: (Dmitri) Kuring ngarasa cucuk mana makuta mah kuring gé jadi lemah tapi Abdi hirup Ti lebu nepi subuh hehehehe kuring gé salamet ngabalukarkeun kuring ngagaduhan Sweet meunangna Taya sahijieun tiasa nyandak tina kuring Sweet meunangna Cukang lantaranana kuring meunang, meunangna amis hehehehe ayat 1: Nu katingali ku kuring limping , Kuring nyaho anjeun ningali kuring limping Anjeun teu bisa ngabejaan on CD ieu, tapi bro Abdi dengkul jero di dinya Kuring mioga dina kalemahan kuring, manehna nyieun kuring gumantung Abdi jadi bohong ngaliwatan huntu kuring ngomong kuring teu ambek deui Komo sakumaha kuring nulis garis ieu Abdi deukeut lawon awak abdi teu acan gawe katuhu salila tujuh taun kituna sono ka abdi kalawan eta "tetep gado anjeun nepi coba mun seuri "Bruh Abdi dua puluh genep, Kuring kudu ngarasa leuwih hadé ku mil Simpen sadayana anekdot anjeun sarta tanda petik lucu Abdi gé lulus dina clichés pikeun amoy leres, anjeunna teuing dope Hook Post Hook: Roti bakar ka King, cheers mun siling Rarasaan alus kami gon 'sangkan eta ka finish meunangna Sweet Anjeun ngadangu kuring, holla lamun ngarasa kuring Urang masih ngajalankeun sanajan urang limping Sweet meunangna Cukang lantaranana kami unggul, hehehehe anjeun terang kami unggul Sanajan urang winded wé ...

jalan satapak 13: Aku Isro

ayat 1: Ieu hal dina pikiran mah maneh meunang moment a? Soapbox swag, Kuring ngan ngagaduhan kana éta kuring geus di ranté ieu jeung aku bosen eta (noise Car) Kuring nyaho Anjeun ngadenge ban ieu rubbing Screeching handap jalan, gotta meunang jauh kuring tina citakan gambar ngewa kuring, Jigana ieu dinten 'Cukang lantaranana kuring geus di tindakan ngajadikeun babu ulah ngampar jujur ​​na Diusahakeun jang ngosongkeun sorangan tapi ieu mah mumpuni Cokot em tinggi, meunangkeun em luhur, meunang em Novacane tinggi dina awak abdi, euweuh Abdi teu perasaan ngampar Maranéhanana ngomong tangka simkuring ngaraos asin tur maranéhna bisa nyempad Tapi Kuring sholat pikeun slaying, moal bisa ngadagoan demise na Sateuacan anjeun humarurung, sarta ngabejaan jalma Kuring Isro Kuring ngawangkong bout nu pecundang Lucifer, anjeun terang anjeunna salah kuring nyaho anjeun teu ngawarah megatkeun up dina telepon Dupi éta salah lamun kuring megatkeun up dina lagu a? cantol: Kuring ngadéngé naon nyebutkeun, Tapi kuring teu percaya maneh 'Cukang lantaranana maneh ngan jadi bohong, na mah teu kudu anjeun Kuring meunang Gusti anyar, Kuring nyaho kuring teu ningali nu Tapi kuring ningali ka katuhu liwat anjeun, jadi kuring gotta ninggalkeun anjeun (malikan 2X) ayat 2: Sabaraha kali ngalakukeun I gotta Ngabejaan ...

jalan satapak 12: Sadaya My Love

intro: (Natalie) Kuring nempo Anjeun ningali Naha anjeun resep naon nu katingali? Kami mah tunggal? sumur, sorta kinda meureun Naon anjeun kudu di pikiran? beungeut anjeun Sigana dalit kuring ningali anjeun unggal waktu Jeung abdi tiasa tetep anjeun wengi ayeuna parusahaan Anjeun teu gotta ngabejaan taya sahijieun Geus teu taya sahijieun sejenna di sabudeureun ningali Hehehehe ngan nyebutkeun kecap jeung anjeun ngagaduhan eta Katuhu dieu, ayeuna ayat 1: Jay éta ngalamun Jeung ceuk urang pilari cinta kana bersih A lalaki boga pangabutuh, naon nyangka? Anjeunna katingali liwat sagala kaca maranéhanana Jeung lamun manehna kapanggih lalaki nya anjeunna leungit napas na Cukang lantaranana ieu cinta dina tetempoan kahiji nalika aranjeunna patepung haté Na ngéléhkeun teuas Biasana ieu kinda lampu skinned, panon kawas anjeunna resep aranjeunna teu tiasa ngalawan aranjeunna parasaan nalika aranjeunna pencét maneh ieu teuas Ieu jarak jauh, kitu anjeunna jeung nya online sagala waktos Anjeunna jam gawé tapi gadis ieu nu asup akal na sagala waktos Anjeunna teu tiasa ngantosan ningali dirina, manehna meunang aranjeunna banging fitur Nalika aranjeunna babarengan anjeunna teu kapikiran manehna gotta bayar jeung Visa homies Na warned anjeunna "ngalambatkeun turun yén awéwé teu bisa ngalengkepan Anjeun" Tapi anjeunna di buruan cinta anjeunna ngalakukeun mah ...

jalan satapak 11: Lasarus

ayat 1: Budak kuring hopped kaluar kuburan alus isuk kuring geus saré keur panjang teuing Kuring yawning Everybody ngawangkong nyobian ningali kuring, kaayaan teu percaya Kawas kumaha anjeunna engapan? Anjeunna genep suku Boy jero naon nyebutkeun? Tahan up Cicing sungut anjeun lalaki Dead teu tiasa holla, naon ngawangkong bout? 'Cukang lantaranana sakali ngaliwatan panto nu eta henteu leumpang kaluar Tapi hayu atuh nyandak anjeun deui dina jangka waktu nepi Coffin abdi ayeuna Ooh nyaho maneh bau eta di Cukang lantaranana hawa I geus di kubur pikeun panjang teuing kuring sumpah Jalma nangis Kuring leungit, papait geus ditulis raray abdi bulak, aranjeunna moal bisa ngabejaan budak anjeun rék jadi risen Tutup Coffin nu, nelepon da'wah, anjeunna jadi Isro Ieu leuwih bisa taya sahijieun ngahontal anjeunna, ngomong kitu lila Tapi tahan, sateuacan Anjeun ceurik tur ngajalankeun kaluar I uninga si datang, nyebutkeun hal yelling, "kaluar" Pra-Hook: Hopped nepi kaluar kubur, good morning I kungsi saré keur panjang teuing Kuring yawning Aranjeunna dikubur kuring di jas hideung, dasi hideung Abdi hirup na I bangun pilari ngapung kituna ti ayeuna Hook: Ti ayeuna anjeun tiasa nelepon kuring Lasarus Ti ayeuna anjeun tiasa nelepon kuring Lasarus Ti ...

jalan satapak 10: hal New

Intro / sample: Cepengan, tahan nepi Hayu atuh meunang karana (malikan 4X) ayat: Boy nyaho kuring meunang eta J sacara, batu aranjeunna dina suku kuring bray up di craze nu, pacilingan abdi henteu ngalengkepan Nyaho ngagaduhan aranjeunna 5 urang jeung Abdi ngan ngagaduhan aranjeunna 12 urang Tapi anjeun terang aranjeunna 1 urang Nyaan hayang téh diobral kituna sababaraha hiji deui clicks dina loka, saacan Kuring perasaan ngan katuhu Bruh I gotta tetep game sneaker abdi kedap Mun everybody ngagaduhan aranjeunna homie anu henteu naon atuh resep Ayeuna everybody wanna jadi kawas kuring gaganti Mike kecanduan abdi teu awéwé atawa Sneakerheads booze anonim, Kuring itching pikeun sababaraha sapatu Pasang deui dina kartu kuring, Kuring teu ngagaduhan nganggur leungit Sakapeung mah heran, naon éta I wanna ngabuktikeun Cukang lantaranana kuring wan't hal anyar Naon I ngagaduhan eta moal ngalakukeun Jigana mah ngagaduhan sababaraha flu Cukang lantaranana kinda Abdi addicted ka nu anyar Éta ngagaduhan kuring kawas Outro / sampel: Hehehehe eta ngagaduhan kuring kawas Tahan up, tahan nepi Hayu atuh meunang karana (malikan 4X)

jalan satapak 9: Insomniac

ayat 1: Kaula bade di dinten ieu mah ngan ditémbak hirup abdi bisa mungkas dinten Hehehehe abdi eureun haté Mun kuring balik kaluar wengi ayeuna Kaula bade kaluar dina luhureun kuring masihan eta sakabeh kahirupan ieu teu sadaya kuring ngagaduhan Yessir kiwari antosan a menit bruh I tingali y'all goyang jeung leungeun anjeun ngantosan tinggi keur nu ngamen nyandak kaluar, 808'S on sayaga Lamun Kuring engapan bangers kuring ngomong pernyataan yén kuring nangtung ku taneuh The gon ngocok lamun nu ngamen serelek, urug Mangga hayu atuh kaluar leash kuring Kuring ngarasa eta, Kuring ngarasa eta, Kuring perasaan teuing alus Kawas Abdi a sato galak Kawas gorila a anu Éta nyata dina tiung kituna Kaula bade on na di I gé jadi istirahat nalika Abdi naek Isro jeung ngagiling anu kumaha Abdi on Bruh éta naha kuring nulis lagu peuting Kaula bade kaluar kawas bentang hirup abdi ngan lasts sadayana wengi Mun kuring teu bangun isuk-isuk, bruh Kuring gon jadi alright buang caution ka angin Hayu balik kami bout rék di No slowing handap, kami gon meunang No slowing handap, urang nyaho manehna ngabohong Pra-hook: Wengi abdi gé risiko eta kabeh nuturkeun Jeung hirup kawas hirup abdi urang ...

jalan satapak 8: geulis Kahirupan 2 (tambang)

intro: Oh, abdi bogoh ka anjeun, hehehehe Kawas euweuh séjén, hehehehe Nalika kuring ningali maneh seuri anjeun caang kawas si isal, hehehehe ayat 1: Anjeun terang rarasaan yen nalika aranjeunna kecap gagal Ieu hésé verbalize naon atuh wanna ngabejaan Pikeun mini abdi atuh, lalaki saeutik kuring Kudu ngobrol orok ngobrol, Kuring henteu weruh naon jadi anjeun nyebutkeun Tapi éta musik pikeun Ceuli kuring sanajan Gludug BAP mun Daddy anjeun nalika Abdi deukeut sanajan Mommy nempatkeun anjeun aranjeunna polos tur skinnies Curly fro liar, Anjeun bisa flyer ti leer a sanajan Anjeun ngagaduhan eta dicampur nak swag on aranjeunna Neangan kawas mama anjeun sarta dad anjeun dina eta lempeng kaluar rahim nu ieu nyata seger I ngajerit jadi teuas saacan kuring teu gaduh lawon ditinggalkeun Saprak harita anjeun tetep seuri on abdi Panjat Pinang beungeut jeung menari, liar di tempat Tingal kuring nyaho anjeun ngagaduhan nami abdi Tapi abdi hoyong ngagem hirup-Na pikeun Kinérja na, Abdi bogoh ka anjeun Hook: Oh, Abdi bogoh ka anjeun Kawas euweuh séjén Nalika kuring ningali maneh seuri anjeun caang kawas si isal visi abdi teu kaci jelas moal aya euweuh Cukang lantaranana anjeun geulis, éta teu heran I love you teu tiasa ...

jalan satapak 7: Sadaya naek Nepi

conto: Lamun urang sadaya naek nepi, oh hehehehe oh hehehehe (malikan deui) ayat 1: Kuring nyaho kuring teu pantes tutul bro mic Tapi karajinan ieu hal nu bakal ngalawan pikeun Abdi di lab jeung pulpen ieu sareng Pad a Nyaho kuring bisa rengse panungtungan, nu teu bener naha kuring nulis thoughLet urang lebet deui dina jangka waktu nepi '04 kuring patepung 116, gancang ieu dina dewan Maju gancang opat taun, kami di wisata Sarta urang teu nyaho naon euy manéhna di toko Tapi ayeuna di dieu kami sapuluh taun engké, aliran ngagaduhan Beungkeut gede ngagaduhan ngadeukeutan, tambah éta leuwih haters Ngecapkeun kami ngan ngalakukeun eta pikeun adonan, Tapi maranéhna moal megatkeun urang 'Cukang lantaranana Gusti urang ngawula kalawan aliran manehna geus jadi Al Qur Tur upami aranjeunna kuring nanya naha kuring ngalakukeun hal eta kuring ngabejaan aranjeunna éta musik gerak a Hehehehe Kuring diomongkeun pikeun awak unashamed abdi Éta bakal pernah toél panggung tapi aranjeunna nuju leumpang di newness na naek nepi Pra Hook: Mun urang kabeh naékna upThat bakal jadi impian kuring Urang sadaya kedah naek nepi Jeung mere ngadeg O pikeun raja ngabalukarkeun anjeunna saé Oh hehehehe, oh hehehehe Oh hehehehe,...

jalan satapak 5: Anjeun teu Nyaho

Intro / sample: Sababaraha poé kuring ngarasa jadi nutup Jeung sababaraha dinten sigana jadi jauh Pasti aduh jeung rahmat wajib salawasna nuturkeun Jeung pernah balik batal, oh Hallelujah keur muji pangluhurna Abdi gé masihan ka anjeun gladly sadayana dinten mah ngan miharep yen sakabeh hirup abdi conveys yén kuring hartosna unggal kecap, ooh Komo jeung jahat sareng abdi Isa, Oh Yesus, Yesus mah, éta naha Abdi bogoh ka anjeun ayat 1: Budak kuring ngarasa kawas Kuring gliding ngajalankeun sangkan pemilu kuring yakin, Obama Biden (candak?) Sapopoé Kuring homiciding killing penjahat anu dina kuring, sakapeung éta traumatizing (aya teu nya?) Tapi bro éta teu heran Éta hal brings kuring kabagjaan nalika kuring nempel ka kecap na Kuring janji tunggang I janji abdi geus regretting eta nalika Kuring teu patuh Kuring geus kakeunaan, Tapi Abdi di anjeunna sinonim: Abdi di nyumputkeun Ngarasa kawas kuring ngagaduhan liang di salah Aranjeunna ngalungkeun sahadé, Tapi Kuring beaming ngabalukarkeun Kuring nyaho Putra Ngarasa kawas Kuring ngimpi kalayan panon kabuka, pikiran kuring ngambang Gliding ku naék langit, awan 9 éta Kolam sagara abdi di nu lapisan lapisan ozon Hei Kuring soaking Tapi anjeunna cahayana seuneu nu nepi handapeun abdi balik Abdi roko teu Bisa ...

jalan satapak 4: Manolo

cantol: Kuring ngalakukeun hal eta pikeun péngkolan up ngagaduhan eta ammo dikonci sarta dimuat I henteu ngawangkong ngeunaan euweuh burner Flip kaca, Kuring gé ngabitukeun eta boga kabin di Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (malikan 2X) ayat 1 (perjalanan): Nyoba ngabejaan aranjeunna budak kuring pernah ninggalkeun ranjang orok nyalira Cukang lantaranana kuring tetep hiji dina mobil abdi tur abdi ngagaduhan dua di imah Aranjeunna béda rupa, Tapi aranjeunna ngalakonan hal anu sarua ujung Double, laras ganda, bang bang Kuring kaluar dieu nyanghareup komodo, Kuring teu kaluar pikiran kuring Éta datang pikeun jiwa kuring, kitu éta bout waktos nu eta perenahna aranjeunna nyobian maehan kuring, lamun anjeun teu yakin aing mah teu paduli, Kuring teu paduli, Abdi teu tiasa nyandak eta gampang Kuring flipping kaca, Abdi pemicu-senang klip sarta gauge ngaklik éta, nganiaya panggung Hit anjeun kalawan bebeneran, na di unggal frase Anjeunna motong kuring jero Abdi diving, Abdi diving di Nalika kuring numpak kuring meunang nu seuneu seuneu, Kuring hirup deui hook ayat 2 (Lecrae): Manolo Manolo, Kuring kaluar dieu bade pos mitra abdi pikir kuring leungit eta, mama abdi pikir Aku loco I tetep jujur ​​kuring nutup sanajan, anjeun terang éta pinuh ...

jalan satapak 3: Shweet

cantol: Meunang aranjeunna leungeun dina hawa Jieun hiji noise saeutik dina lapak lamun aya ngabohong dina Godman lamun wani, ngan lamun wani Éta kukituna jadi shweet Kumaha lamun lamun ngabohong deui ieu mah 'bout baju jeung tag? Yén kukituna jadi shweet Kumaha lamun lamun ngabohong ieu bout anjeunna anu Éta kahiji jeung tukang? Yén kukituna jadi shweet Post Hook: Kuring ngadéngé éta ngawangkong kawas aranjeunna lalaki panas si meunang aranjeunna gassed up, on yén octane Tingal hate ngabejaan aranjeunna aranjeunna henteu hadé Leuwih alus meunang payung a, Gusti reigns ayat 1: Hayu urang balik dina jangka waktu nepi eighties telat D kota tahan atuh ka handap, éta tempat aranjeunna dijieun kuring Nalika Abdi deui aya, Kuring mah teu vaca-Waluya (vacationing) Karasaeun kawas Aku imah, pamikiran ngeunaan tinggal, Kuring teu tinggal sanajan Ooh geus geus kaayaan béntang lone jawa, kumaha kuring bisa poho Tapi kuring teu pop up kaluar biru Ieu ngapung kumaha anjeunna knit kuring, Kuring teu ngawangkong bout sapatu nu, némbak kuring meunang loba masalah tapi Abdi lempeng, éta shweet I nyaho Allah mah bakal Tos aranjeunna di danau, nu bakal shweet Sabaraha kali kuring gotta ngabejaan Anjeun ...

jalan satapak 2: lampu On

Intro / sampel Oh oh, caang Urang teu nyaho dimana urang bade (malikan deui) ayat 1: Tingali kira-kira éta sadaya poék, kabeh hideung sagalana Kawas juta lalaki Maret, Tapi Kuring ngawangkong bout sagalana Dark hate, jiwa poék pikiran Dark nulis aliran poék Dupi abdi meunangkeun lampu saeutik sanajan? Nyaeta hiji hal bisa ngalawan pikeun? Hei urang jadi buta kami henteu terang Dina éta jalan raya urang buka Pindah speed pinuh payun, ngalayang tapi urang low Tapi kami henteu terang naon euy anjeunna ngagaduhan di toko, euweuh deui ragrag keur doke Okie Nope, anjeunna tiasa masihan kami tetempoan pikeun hirup urang pernah ningal saméméh 'Minang lampu nu meunang ka glowing, kami teu nyaho dimana urang bade Tapi teu aya peta google pikeun kahirupan, tur éta kawas headlights kami téh pegat Buktina: urang kedip-kedip, ngalirkeun on sababaraha harta éta emas Kanggo sababaraha nikel jeung tambaga, nyoba pikeun meunangkeun kamulyaan nu bakal dicokot ku batur Sareng metik naon urang sowing Hei urang sadayana ngagaduhan impian, ieu téh milik Kuring sholat anu anjeunna gé flip yén switch tur caang, kids téh buta Urang terang anjeun ngagaduhan eta, Gusti urang nyaho anjeun ngagaduhan eta Ngan anjeun tiasa nyandak urang luhur, Anjeun nu Lampu pilot punten hook Urang ...

jalan satapak 1: naek

cantol: Dinten Éta poé nalika urang sadayana naek jangkar abdi urang Isro jadi lalajo kuring datangna hirup Duaan urang nangtung ngalawan ngampar ngaduruk Jeung ayeuna mah kapanggih jangjang abdi Abdi siap balik naek, urang sadayana naek Oh oh oh Urang sadayana naékna Oh oh oh Dinten urang ayat dinten gugah 1: Tahan up Abdi deui boast on lagu ieu kawas Abdi mad dina em, bisa deui mics nyabok Kungsi kapikiran pikiran kanyataan I pernah ninggalkeun Abdi hype Dengekeun up katuhu anjeun teu gotta kuring nanya dua kali Abdi didieu, Abdi di dieu pikeun ngabohong on anjeunna kawas Kuring dipikawanoh pikeun Sedengkeun folks nyegrek I'ma balik pikeun eta Gusti abdi teu aya folklore, 'Ngabalukarkeun manéhna nyata, anjeunna nyata Ayeuna ka topik di leungeun kuring nyaho desainer nu, anjeunna leuwih luhur ti pilots anu ngapung nepi di awan anjeunna dirancang kalayan leungeun-Na Kuring nulis pikeun ngabejaan anjeun hirup ieu téh flash di pan Kumaha I'ma retire nalika urang butuh cryer pikeun ngabejaan urang naek nepi na nangtung? Pariksa yo ngarencanakeun dude abdi, yén alam kubur teu asal anjeun Cukang lantaranana maneh geus jalan bawah tanah panjang teuing Genep jero sareng tanggal dina batu Anjeun Sadaya maranehna nyebutkeun,...

Coulda geus Me Lyrics

dihasilkeun ku: Gawvi vokal tambahan ku: J. Paul karya seni ku: Alex Madinah campuran sarta mastered ku: Jacob "Biz" Morris ayat 1: Ulah taya sahijieun wanna ngadangu nyeri kami Éta kumaha Kuring perasaan nalika Kuring flipping ngaliwatan éta pakeha komentar, sadayana kuring ngarasa aya hujan Aranjeunna sangkan kuring meunang leuwih éta heubeul barang Éta ulah aya euweuh deui Tapi nu teu ngirining leres lamun kuring kasampak di jalan ieu kituna éta nyata lamun kuring ngarasa kawas éta coulda geus atuh Hook: Lalaki bisa I ngabejaan ka maneh kumaha Kuring perasaan ayeuna Ah aranjeunna wanna nyaho kumaha Kuring perasaan ayeuna kuring ngarasa kawas éta coulda geus atuh kuring ngarasa kawas éta coulda geus kuring Urang sadayana dilakukeun dina gambar Allah anjeun terang Sadaya kahirupan urang masalah, visi urang téh peupeus Urang ngarasa nyeri ngabalukarkeun urang geus di dieu saméméh Saha nu polos Kuring henteu weruh Tapi eta coulda geus atuh kuring ngarasa kawas éta coulda geus atuh ayat 2: Kuring teu nyaho Mike Brown I henteu terang Trayvon kuring henteu terang Sean Bell Tapi kuring nyaho aranjeunna Isro I henteu terang Oscar Grant atanapi Tamir Rice kuring henteu terang Eric Garner Tapi kuring nyaho aranjeunna hirup sia leuwih ti aranjeunna ...

Coulda geus Me

jantung mah beurat. Kuring teu apal Allah anu alus, jeung nu Anjeunna di kontrol, tapi jantung mah beurat. Minggu kamari sanggeus kajadian di Ferguson (jeung réspon ka eta dina média sosial), Kuring ngarasa burdened nulis lagu. tujuan ieu mah teu nyieun pernyataan grand atawa declarations, tapi pikeun nganyatakeun jalan nu sagalana dijieun kuring ngarasa. Jadi kuring mimiti nulis, ieu naon datang kaluar. Nu sentimen nu echoed dina pikiran mah: "Bisa geus kuring." Kuring kungsi sakabeh pos siap dina sabaraha Kristen kedah ngabales di kali kawas ieu, tapi sanggeus warta ngeunaan Eric Garner kamari, Kuring megatkeun pikeun ngadagoan jeung post nu saterusna. Kanggo ayeuna, Kuring kakara rek disebutkeun yen kuring boga jantung beurat. Aku teu kabetot dina debat atawa alesan ayeuna. Kuring kakara hayang kabebasan ka nganyatakeun Hurt mah. Kaula hurting sabab video Eric Garner téh dahsyat lalajo. Lamun mah jeung pamajikan mah mimiti diawaskeun eta months ago, urang boh ceurik. Hirup kado éndah, jeung éta sobering pikeun lalajo hirup ninggalkeun awak batur urang - utamana lamun keur dibawa ku lalaki séjén. Teu sangka, "Pasti urang teu tiasa ...

New Book Datang lami

buku anyar mah, naek, asalna kaluar 27 Januari! Ieu bakal sadia dimana wae buku anu dijual. Anjeun tiasa tos urutan ayeuna tur nganjang ka ramatloka buku di Risebook.tv. Kuring neneda ka Gusti bakal make ka ajak generasi ka meunang nepi na hirup. Lalajo trailer di luhur sarta maca pedaran ringkes tina buku dihandap: Society nyebutkeun nonoman nyaeta waktu keur seneng timer ekspresi, tapi Trip Lee nyebutkeun Allah geus disebut dulur naek ti slumber, di luhur ekspektasi low, jeung hirup Raja risen. dunya ngabejaan urang nu taun awal urang bisa irresponsibly ngarasakeun tinimbang devoted ka pursuits bermakna. Arurang ngawartoskeun yen tanggung jawab sarta komitmen anu burdens bisa nempatkeun kaluar salami mungkin. Teras kumaha, lolobana urang méakkeun nonoman urang dina kaayaan hanjelu tina slumber-saré di palih hirup dugi kami nuju kapaksa meunang nepi. Masalahna nyaeta hirup geus dimimitian. Hayu urang lumangsung ayeuna. Jeung Allah geus disebut anjeun hirup eta. Dina buku kuat ieu, Lalampahan Lee udur éta waktu jeung bangun tur gugah, hirup cara urang dijieun hirup. Young atawa heubeul, kami geus kungsi disebut hirup Anjeunna. Ayeuna. mukmin Young nyanghareupan ...

Shweet Wallpaper

Ngarasakeun karya seni nu geus katempo keur album panganyarna Trip urang, naek? Saterusna grab shweet ieu wallpaper kanggo telepon Anjeun jadi Anjeun bisa geus sareng anjeun sadaya waktu. Ngundeur iPhone Wallpaper

Lamun Winners Tingali Kawas losers

Naon winners kasampak kawas? Dupi maranehna jangkung atawa pendék? Hideung atawa bodas? Strong atawa lemah? Kuring nebak eta gumantung kana naon we mean ku "Tien." Kuring sedot kana carita hiji meunangna ieu bulan katukang salaku maca lengthy, tapi biografi ngalakonan tina Michael Jordan. Rekening lengkep ngingetkeun kuring naha obsesi loba masarakat kalayan anjeunna wawatesan dina ibadah pahlawan. Loba hal bisa ceuk ngeunaan "airness-Na" Tapi taya sahijieun kantos bisa ngaku ceuk urang mah meunangna a. Naha manéhna kasampak kawas meunangna saméméh manéhna dapatkan sakabeh jalma cingcin kajawaraan, sanajan? Salaku maca buku, eta seemed jelas ti budak leutik nya éta manéhna bakal jawara. Naha nu ieu muter beredar-Na salaku kendi liga saeutik atawa salaku pamaén basket SMP varsity; spurt tumuwuhna SMA-Na atawa game-Na unggul shot salila taun freshman-Na jeung UNC. Ku waktu kuring meunang ka bab ngeunaan championships-Na salaku Chicago Bull, aya no kejutan. pangarang ka carita di jalan nu nerangkeun: Jordan lahir jadi juara hiji. Tur éta naon urang nyaho manehna keur: unggul genep cingcin kajawaraan, lima MVPs, jeung 14 Sadaya ...

ngantosan, Lalampahan - Teu Anjeun retire?

A pasangan months ago I kaget dulur ku announcing hiji brand album anyar, "Naek." Anjeun teu ngarti kumaha teuas ieu tetep tenang ngeunaan eta saméméh label mah kuring indit umum. album kungsi karya leuwih ti sataun, jeung kuring teu bisa ngadagoan ngabejaan dulur - utamana maranéhanana anu terus nanyakeun lamun kuring muterna hal anyar. response jadi jauh geus deeply encouraging. Aku amazed nu urang geus terus ngarojong kuring sanajan kuring geus geulis tenang pikeun dua taun pamungkas. asih jeung pikagumbiraeun ngan geus ngaronjat tambang. Pangsiun dini Salah sahiji réspon I teu kaget ku éta ieu: "Tungguan, Teu sangka anjeun pensiunan?"Ieu pertanyaan nu kieu mah kira-kira kawas kalangkang hiji. Kuring geus kajawab éta dina ngawawancara, tweets, jeung tulisan blog, tapi kuring nyaho éta masih can écés ka sababaraha. Hayu atuh terus nyoba nyetel catetan lempeng: Kuring teu kungsi pensiunan. Di 2012, I ngumumkeun yén Abdi jadi "stepping jauh ti musik." Enya, Saha atuh anu hurung pangsiun-ish, tapi kuring purposely teu make kecap nu. Kuring terus eta intentionally kabur alatan kuring teu 100% yakin naon eta bakal kasampak kawas. Abdi terang éta...

ngabohong Wallpaper

Perlu panginget poéan éta anjeun diwangun ngabohong? Urang geus nunda babarengan sababaraha wallpaper kanggo telepon Anjeun, tablét, atawa desktop. Aya tilu pilihan basajan handap jeung logo ngabohong. Aya leuwih datang saterusna. ngaraosan! Ngundeur iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Ngundeur Desktop Wallpaper ngundeur iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Ngundeur Desktop Wallpaper ngundeur iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Ngundeur Desktop Wallpaper

A workout nu lasts

Sapanjang hirup mah, Kuring geus Isro ngaliwatan musim basa kuring geus bener ngamotivasi pikeun digawe kaluar. Kapan ieu mah di SMA Kuring kakara hayang jadi cukup pikeun ngingetkeun katresna buff (kuring gagal). Dina bulan saméméh pernikahan mah ieu nyoba pikeun berpungsi dina bulan madu basisir awak mah. Sababaraha dinten kapengker, Kaula ngan nyoba pikeun mastikeun mah hirup katukang duapuluhan mah. motivations mah geus robah leuwih taun, tapi naon teu robah kumaha fickle maranéhanana motivations anu. Meureun anjeun geus ngamotivasi alami pikeun digawe kaluar-ngagorowok kaluar ka babaturan mah anu masangkeun pics sareng video ti regimen latihan maranéhanana unggal poé. Tapi lamun anjeun geus kawas kuring, motivations Anjeun indit luhur jeung ka handap kawas nak dina trampoline a. Kumaha lamun hasil ti pagawean Anjeun kaluar lumangsung salawasna, sanajan? Dupi anjeun leuwih ngamotivasi? Gawé teuas bayaran Pareum Salila Olimpiade Usum tiis bulan panungtungan mah di angen sakumaha kuring diawaskeun kilat bobsledders gancang jeung highflying snowboarders. Mah impressed ku kaunggulan athletic maranéhanana, tapi kuring ieu komo leuwih impressed basa kuring dipikir latihan disiplin kudu geus dicokot pikeun meunangkeun aya. Di tungtung unggal acara nalika atlit victorious ngadeg dina meunangna urang ...

5 Questions for Beyonce

Musik ieu bagian gedé hirup mah jadi Kaula sok pamikiran ngeunaan kumaha carana make eta pangalusna. Ieu teuas keur kuring ngarasakeun seni tanpa analisa, nyokot catetan, jeung nanyakeun pertanyaan. Beyonce boga perhatian bangsa urang sacara ayeuna jeung manéhna nu écés salah sahiji béntang pop paling tercinta urang. The nona kahiji malah ceuk lamun manehna bisa jadi saha wae, manéhna kukituna hayang jadi Beyonce. Beyonce leuwih popular ti manéhna nu kungsi geus, jadi teu bisa ngahurungkeun TV atawa meunangkeun online tanpa ningali hiji hal ngeunaan nya, ti resensi albeum anyar nya gambar nya leumpang turun jalan jeung putri nya. Kaula impressed ku bakat nya jeung diideuan ku drive nya, tapi kuring oge Kaula puzzled ku sababaraha hal kuring ningali. Beyonce jeung Sadérék nu gaduh sababaraha hal di umum. Simkuring boh ti Texas, sarta mibanda kavling kulawarga di Houston. Simkuring boh seniman anu geus dileupaskeun kira-kira jumlah sarua albeum solo (sanajan manéhna ngan saeutik saeutik leuwih well dipikawanoh ti kuring). jeung pamungkas, urang geus boh sinners merlukeun rahmat Allah. Jeung nu di pikiran, lamun kuring kungsi kasempetan papanggih nya ieu aya sababaraha patarosan kuring bisa ménta, sababaraha ...

Ngan ukur Allah anu tiasa nganilai abdi?

I sunda nyawalakeun bakal Allah pikeun kahirupan urang, komo lamun batur disagrees jeung kuring ngeunaan eta. Paguneman bisa meunangkeun nyata tense nyata gancang sanajan-utamana lamun urang keur ngawangkong ngeunaan isu kontroversial. Ieu kungsi fun ngabejaan batur nu mikir maranéhanana geus salah. Jadi kuring nyoba jadi ati-ati jeung kecap mah, jeung ngan saukur nujul naon nyebutkeun Allah, tinimbang pamanggih sorangan. kawas clockwork, sanajan, di sawatara titik salila paguneman, maranehna bakal tarik kaluar kartu trump: "Tapi teu Alkitab ogé nyebutkeun teu pareng? Anjeun merenah skipped leuwih ayat nu, huh?"Eta kungsi gagal. dina Mateus 7 Yesus nyebutkeun, "Ulah pareng, atawa anjeun teuing bakal judged. "Komo maranéhanana urang anu geus kungsi maca Kitab Suci bisa QUOTE ieu bagian kecap hutbah-Na pikeun kecap. Ieu bisa jadi ayat Alkitab nu pang alusna dipikawanoh dina poé urang. Sarta eta oge meureun salah paham paling ngartikeun ayat ieu hartina urang salah harti sabaraha urang nuju sakuduna dituju cinta karana. Jadi éta penting urang menta pertanyaan: Naon teu Yesus mean sabot ngabejaan urang teu pareng? Naon Anjeunna lain hartosna sabtu minggu Tukang, mah jeung pamajikan mah dihadiran hiji workshop nikah di gereja urang. Salaku urang ...

Naha kuring Kawin a White Girl

Iraha wae mah posting gambar kulawarga mah dina média sosial, réspon sok fun. Nu paling umum aya, "Putra anjeun jadi ganteng!"Atawa" What kulawarga geulis!"Tapi salah sahiji réspon umum séjénna nyaéta, "Nyaéta pamajikan anjeun bodas?"Jalma nanya kuring di nempokeun sakapeung teuing. Dina jawaban eta enya. pamajikan mah campuran Hungaria, Italia, jeung Polandia-nu ka paling jalma ngan hartina enya, manéhna nu bodas. Ieu nyimpang ka sababaraha, tapi ngareureuwas atawa komo nguciwakeun ka batur. Ku teu sangka saha kudu ngajempolan atawa kuciwa ku pertikahan interracial, tapi kuring masih hayang ngobrol ngeunaan naha kuring nikah di luar "ras mah. Kaputusan nikah batur ti tukang étnis beda teu hiji tangguh keur kuring. Kuring teu kungsi diuk turun jeung wrote kaluar daptar pro jeung kontra. Padahal lamun kuring teu, kanyataan yén pamajikan kuring geus kungsi katempo hiji episode tina "Martin" bakal di kategori con. tapi jujur, Mah teu agonize leuwih atawa neangan pituah ngeunaan naha ieu OK. Kuring yakin yén manéhna awewe keur kuring nikah, sanajan manéhna teu hideung. Sababaraha pernah bakal mertimbangkeun nikah batur anu ieu mah etnis sarua ...

5 Pitfalls of Social Media

pos tamu ti Jessica Barefield Hayu atuh mimitian ku mere bantahan a. Artikel ieu sanés ngeunaan kumaha jahat média sosial téh. Dipaké dina moderation, jeung sikep jantung katuhu, bisa hiji hal éndah. Titik artikel ieu nujul ka kaluar sababaraha cara anu média sosial bisa pitfall pikeun kahirupan Kristen jeung ajak Anjeun pikeun nalungtik jantung Anjeun lamun datang ka konsumsi média sosial jeung partisipasi. Di handap ieu mangrupakeun lima cara anu média sosial bisa eupan kahayang loba dosana urang. 1. média sosial bisa runtah waktu anjeun Ieu nanaon urang teu uninga saméméh, tapi éta patut repeating. Urang ngingetkeun di Epesus 5:16-17 yén poé nu jahat jeung urang kudu nyieun pamakéan pangalusna waktu dibikeun ka urang. Pertimbangkeun pikeun masihan naon bisa ngalakonan tinimbang mariksa sadaya situs maranéhanana. Bari nungguan di hiji pasini, urang bisa ngajaga daptar urang solat pikeun dina telepon urang jeung méakkeun maranéhanana menit tambahan di doa keur kulawarga jeung babaturan urang. Tangtu, di hiji wanci atawa nu lian, kami kabeh kaliru ngeunaan belanja jam on Facebook dina sapoé sarta pernah muka nepi ka Kecap ...

Naon Teu maehan Me

Lamun Anjeun keur bade ngaliwatan waktu teuas, jalma teu sok nyaho naon ngomong. Hasilna mangrupa clichés hartina atawa usaha trite ka surak anjeun nepi. Kuring geus sok ngalaman masalah jeung klise phrases- nanaon nu teu mean nanaon ka jalmi nyebutkeun eta jeung teu sabenerna mantuan jalmi dédéngéan eta. hal konyol kawas, "Chin up" jeung "Ieu bakal meunangkeun leuwih alus." Emang? Kumaha anjeun tiasa terang? Anjeun teu babaturan nu mana wae nu nikmat ku méré eta cahya, amoy mengembang anu henteu rooted di nanaon. Lamun nyeri hits jero urang kudu batu bebeneran padet ngadukung urang. Salila bout-Na jeung kanker, Christopher Hitchens bersuara hanjelu sarua jeung sababaraha frasa hartina urang maledog kira-kira. Manéhna spends sababaraha kaca nyerang salah sahijina dina bukuna, mortality. manéhna nyebutkeun, "Khususna, Kuring geus rada dieureunkeun ngaluarkeun pengumuman nu 'naon teu maehan kuring ngajadikeun kuring kuat.' "Manéhna mana dina ngomong, "Di dunya fisik BRUTE ... aya sagala loba teuing hal anu bisa maehan anjeun, teu maehan anjeun, terus ninggalkeun anjeun considerably lemah. "Bisa teu saukur ngarasa kabagjaan nu? Disada neken, tapi kuring mikir Hitchens katuhu dina rasa. Ieu rada mungkin yen urang ...

Anjeun Teu bener Cukup

Unggal ayeuna terus Abdi gé ngobrol ka batur anu nyebutkeun maranéhanana hayang jadi Christian, tapi sigana mikir waktu teu cukup katuhu. Lamun kuring nanya eta naha, maranehna ngabejaan ka kuring ngeunaan sagala dosa maranéhanana, sakabéh shortcomings maranéhanana, jeung sagala hal nu messed nepi maranehna geus dipigawé dina jaman baheula. Kuring teu kungsi ngajawab eta ngeunaan dosa maranéhanana, tapi atuh nyorong deui dina asumsi maranéhanana. Maranéhanana geus asumsina nu dosa kumaha bae disqualifies anjeun ti datang ka Kristus, lamun sabalikna pasti bener. Keur jelema nu ngalakukeun dosa a teu tetep urang ti Kristus; éta alesan urang kudu Anjeunna. Lamun urang nungguan nepi ka urang kasampak sampurna ka nangkeup Anjeunna urang bakal jadi nungguan salawasna. Dina salah sahiji tanda petik paporit mah, Charles Spurgeon nyorong urang eureun néangan ka diri urang sorangan, jeung mimitian nempo ka Yesus. manéhna nyebutkeun: "The! anjeun ngomong, 'Kuring henteu tobat cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu percaya cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kami teuing unworthy.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu bisa manggihan,'Nyebutkeun sejen, 'Mah geus bener wae.' Ieu téh cukup katuhu pikeun nyebutkeun yén anjeun teu boga amal saleh nu mana wae; tapi geus rada salah néangan ...

5 kecap vs. 5 Lies

Cara urang ngabales talatah gumantung kana anu éta ti. Hayu atuh mere Anjeun conto. Lamun muhrim a walks nepi ka kuring di jalan jeung nyebutkeun, "Hayu atuh nginjeum kenop ka mobil Anjeun nyata gancang. Kuring hayang meunangkeun sababaraha duit out of the box sarung Anjeun,"Kuring meureun bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila jeung leumpang off. Tapi lamun pamajikan mah éta datang nepi ka kuring jeung nyebutkeun hal anu sarua, Abdi méré nya kenop tanpa pamikiran kadua. Urang ngadangukeun jeung ngabales béda gumantung saha nu keur diomongkeun. Kumaha ngeunaan hiji skenario leuwih. Lamun salah sahiji babaturan alus mah hanacaraka mah kudu ngalebetkeun ka otoritas-Na sampurna leuwih sakabéh hirup mah, Mah sigana bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila tur muka meunangkeun sababaraha babaturan anyar. Jeung eta bakal rupa keur kuring ngabales cara nu. Tapi kumaha lamun Allah Dirina ceuk hal pisan sarua? 2 Timoteus 3:16 nyebutkeun, "Sadaya Kitab Suci Allah-breathed." Nu urang teu sakabeh ayat, tapi eta lima kecap cukup nyebutkeun ka tapa dina for hirupna hiji. Kanyataan yén kecap Kitab Suci anu kecap Allah Dirina téh signifikan. Sarta ngarasa jelema ...

Diwangun ngabohong Pt. 2

Air Jordans nu iconic. Kuring teu ngagem éta loba tumuwuh nepi sanajan, sabab kolot mah nolak meuli kuring ridiculously sapatu mahal. Mah teu suka, tapi kuring terang kuring kungsi bakal meunangkeun leungeun mah wae. Ku kituna kuring kapaksa Cope - ku sok aranjeunna henteu aya. Ieu sababaraha lila taun nyoba ngayakinkeun sorangan nu Reebok cross trainers éta stylish. Tapi kuring meunang kolot, Kuring sadar Jordans éta hésé malire. Sakabéh babaturan mah geus pasangan atawa dua, jeung salah sahiji babaturan mah downright obsessed jeung maranehna. Sawaktos hiji gaya anyar datang kaluar, anjeunna moal bakal ngan ngeureunkeun ku Locker Foot lokal nalika manéhna sababaraha waktos bébas; manéhna diwangun hirupna kira-kira meunang nu pasangan anyar. Manéhna dijieun yakin manéhna terang sadaya kaping release Jordan, manéhna baris meuli sapatu sarua dina warna nu beda, sarta anjeunna sering bakal méakkeun Sabtu isuk-isuk camped kaluar di hareup toko sapatu. Ieu blew pikiran mah. Jadi ahirna kuring kungsi nanya sorangan, "Naon kitu husus ngeunaan sapatu ieu?! Jelas Kuring leungit kaluar dina hal." obsesi babaturan mah jeung Jordans dijieun hiji pernyataan. Naha bener atawa henteuna, anjeunna nyarios ...

Diwangun ngabohong Pt. 1

Taya sahijieun diaku droppers ngaran. Anjeun nyaho saha Kaula ngawangkong ngeunaan. Maranéhanana jalma nu Anjeun hoyong terang yen maranehna nyaho jelema anu meureun anjeun hayang nyaho. Lamun Jigana "namedropper,"Aya hiji guy nu langsung datang ka pikiran. Kuring geus ngan papanggih manéhna sakeupeul kali, tapi unggal waktu urang geus dikaitkeun, satengah paguneman urang dicokot nepi ka tetes ngaran blatant. Manéhna weruh nomer alus jalma "time gedé", sarta manéhna boga pangabisa absurd ka sneak ngaran maranéhanana kana paguneman mana wae. Di dieu Kang conto. kuring nyebutkeun, "Man Hey, jam sabaraha ieu?"Reply-Na: "Oh, éta ngeunaan beurang. Reminds kuring waktu mah dimaénkeun putt putt jeung Michael Jackson di beurang di Paris. "Kecap? jujur, ayeuna teh teu saukur ngaran droppers nu irk urang sanajan. Ieu jelema anu ngabohong sacara umum. Urang meunang bosen dédéngéan tumuwuh lalaki ngabohong ngeunaan poé maén bal SMA maranéhanana (éta waktu pikeun mindahkeun dina, bapa). Urang tumuwuh weary babaturan bencong urang nu manggihan sababaraha cara pikeun tweet ngeunaan unggal tempat aheng maranehna nganjang. Sarta urang teu boga loba kasabaran pikeun jalma nu jéntré pikeun urang unggal item mahal maranehna meuli (kajaba maranéhanana geus rappers, tangtosna). Naha ayeuna teh covertly bragging ngeunaan ...

Kudu Urang Pindah On?

Kuring geus terus nepi jeung saga Trayvon Martin ti mimiti. Kawas loba anjeun mah diawaskeun sinyalna warta, maca artikel, jeung dikaitkeun kana eta jeung babaturan. Ieu didominasi paguneman umum jeung provoked sawala diperlukeun loba ngeunaan ras di Amérika. Realitas awon tina rasisme ieu kadorong di hareup rupa urang, komo maranéhanana anu kawas pretend teu aya anu kapaksa ngobrol ngeunaan eta. Leuwih sataun saterusna, killer Trayvon urang geus usaha jeung kapanggih teu kaliru. Teu anu maksudna urang kudu ngaléngkah ti isu? Maranéhanana kapanggih manéhna polos, jadi ieu "isu ras" teu kudu jadi nyata sakumaha nu ayeuna urang mikir maranéhanana éta, bener? Nu teu bisa jadi salajengna ti kaleresan. Kuring teu boga niat arguing ngeunaan fakta, karakter Trayvon sacara, atawa putusan dina kaayaan tragis ieu, tapi kuring teu mikir sababaraha sawala kudu terus. sidang leuwih, tapi paguneman teu kudu. Naha Minat nu? Kuring teu apal aya loba anu heran naha sidang husus ieu geus direbut perhatian jadi loba. Batur heran naha sababaraha folks hideung nu jadi gancang ka sympathize jeung Trayvon Martin, sanajan kanyataan yén manéhna isu ngeunaan sorangan ....

rap & agama

Pikeun salami kuring bisa inget, hip hop geus miboga hiji obsesi jeung Allah jeung agama. Kuring teu mean ka nunjukkeun yén sadaya rappers nu devotees agama. Tapi sababaraha rappers - atawa seniman nu mana wae pikeun zat nu - bisa ngocok pangjurung pikeun antarana Allah tempat di seni maranéhanana. Ieu alam sarta alus pikeun urang nyarita ngeunaan Allah, tapi Patarosan ieu, naon we nyebutkeun? Sababaraha bakal ngomong, "Ieu sakadar musik. Ulah nyokot eta jadi serius!" Tapi naon rapper nyebutkeun dina mic leuwih serius ti Anjeun bisa mikir. Sababaraha geus dipaké hip hop pikeun nganyatakeun kapercayaan agama tulus maranéhanana atawa kakurangan tujuanana. Islam, Nu Lima Percenters, agama Kristen, Agnosticism, ateisme, jeung agama sejen geus sadaya geus diwanohkeun ngaliwatan bentuk seni. Jigana hip hop nyaéta uniquely cocog pikeun nganyatakeun kasatiaan jeung bakti ka nanaon urang keur gairah ngeunaan. Sabagean alatan rawness compelling budaya sarta sabagean sabab hip hop ngamungkinkeun leuwih kecap, sahingga anjeun sabenerna bisa "ngajar." Tapi lolobana waktu hip hop leuwih kawas barbershop ti kelas Sakola Minggu. Rappers recklessly ngajalankeun off di muara, naha maranéhanana nyaho naon keur maranehna ngawangkong ngeunaan atawa teu. kajembaran vs. Recklessness ...

Nu Anjeun Hirup nu Good Kahirupan?

Tadi taun ieu mah nuluykeun tour jeung buku anyar mah, Nu Good Kahirupan. unggal wengi, Kuring méré hiji sawala nu usaha ngajawab pertanyaan, "Naon teu eta maksudna hirup kahirupan alus?" dina Chattanooga, TN, urang kacatet talatah mah geus dipasang eta di luhur. Buku dirilis dina Oktober 1, 2012 tur anjeun tiasa mésér dieu. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan buku nu bisa klik di dieu. Anjeun tiasa mésér Albeum Kahirupan Good dieu. Anjeun hirup kahirupan alus?

Nu Future of Trip Lee

Kalolobaan nyaho kuring salaku rapper jeung pamaen, tapi kabeneran aya, di jantung mah geus sok geus ahli da'wah. Pikeun salami mah geus nyieun musik, kahayang deepest mah geus ngumumkeun Injil jeung dibewarakeun di aduh jeung kamulyaan Yesus Kristus. Ku kurnia Allah mah geus miboga kasempetan pikeun ngagunakeun musik ulah nu dina tahap umum. Kuring geus dipikacinta unggal kadua eta mah geus usaha pikeun ngalakukeun hal eta jeung kaunggulan. Leuwih taun, Kuring geus sensed Allah nelepon kuring jeung equipping kuring teu saukur nyieun musik, tapi ogé ka ngahutbah jeung nulis. Éta naha sataun panungtungan I wrote The Good Kahirupan, buku anu dives deeper kana pesen balik catetan kuring ngeunaan judul sarua. Ieu oge naha kuring ngumumkeun ragrag pamungkas mah teu bakal iinditan cukup saloba mah geus. Kuring hayang diajar kumaha carana jadi pendeta satia, jeung nu ngan bisa bener kajadian dina konteks hiji gareja lokal. Jadi Kaula nyokot waktu pikeun investasi di learning da pastor godly di gereja mah Washington, DC. Gusti daék, salaku mah ngawula dina staf di gereja mah, Kuring ogé bakal bisa ...

Sadaya Urang ngabutuhkeun Nyaéta Dina Allah

Di dieu teh audio tina hutbah anyar mah diajarkeun dina Jabur 142. Sadaya urang ngaliwatan kali hese, tapi Jabur nembongkeun urang nu komo di jaman awon urang bisa manggihan sagalana yén urang kudu di Allah. Opat titik anu: abdi. Allah kami babaturan di Times of gangguan II. Allah Protection kami di Times of gangguan III. Allah kami peureum dina Times of gangguan IV. Allah urang Deliverer di Times of kasulitan

Nu Pentingna Kecap

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun sababaraha bulan ka tukang dina Mateus 12:36. Kuring solat éta hiji dorongan ka anjeun.

Hiji genep belas Video

Dina perayaan pelepasan buku mah, Nu Good Kahirupan, di dieu teh video resmi pikeun "Hiji genep belas," ti album newest mah, disebut oge The Good Kahirupan.

Nu Good Kahirupan Mini dokumenter

Nyokot katingal balik pamandangan jeung Trip Lee manéhna ngabahas highs jeung lows dina prosés nyieun album-Na panganyarna "Nu Good Kahirupan."

The New covenant

Di dieu hiji khotbah anyar mah diajarkeun dina Yermia 31:33. titik utama mah nya: abdi. Gusti berpungsi sacara internasional II. Gusti Dupi ngagawekeun internal III. Gusti Dupi ngagawekeun Interpersonally IV. Allah Nyaeta Dina Gawé

What is My Book Ngeunaan?

Buku asalna kaluar Oktober 1, Tapi Anjeun bisa ngundeur surah sampel dina TheGoodLifeTheBook.com, tur anjeun tiasa tos urutan buku di dieu.

Cerminan dina Konvénsi

Kuring diawaskeun lolobana Konvénsi pulitik ieu dua minggu panungtungan. Nu speaker umum di kuring teu bisa mantuan tapi leuwih-nganalisis talatah jeung kaahlian oratory tina calon jeung ngarojong maranéhanana. Unggal jalma di panggung nu usaha ngolo-ngolo Anjeun sareng carita pribadi jeung / atawa janji gedé. Abdi gé ngaku, sababaraha kahayang maranéhanana éta mulya, tapi lolobana pidato ngarasa diitung, kosong, jeung murni pulitik- ka kuring sahenteuna. Sababaraha titik ngawangkong éta lempeng nepi salah teuing. Tapi debating platform teu point of post ieu. Salah sahiji hal mah sadar ieu nu sedengkeun pihak anu nyoba ngajual anjeun calon maranéhanana, maranéhanana ogé nyoba ngajual Anjeun worldviews maranéhanana. Dumasar kana éta hal, propserity material nyaeta taneuh jangji, jeung pihak maranéhanana hayang jadi Anjeun Musa. Dina panempoan maranéhanana, kahirupan alus téh meunang jegud lamun kerja keras, jeung calon maranéhanana nyaéta Jurusalamet anu bisa nyokot anjeun aya. Ayeuna aya sia loba dosana ngeunaan kabeungharan. Jeung keur diganjar pikeun gawé teuas nyaéta hiji hal anu alus, tapi nu teu bisa di mana ngampar harepan urang. Kabeungharan teu kudu tujuan ahir urang, kudu sarana ka ahir gede. Simkuring oge teu tiasa mampuh ...

Nu Sampurna Anger Allah

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun anyar dina Jabur 95:10-11. My 3 titik éta basajan: abdi. Dosa Provokes Anger Allah II. Dosa mangrupa Path Alernate III. Dosa ngajaga urang ti sésana Allah kuring neneda kieu mangrupa dorongan ka anjeun

Nyawa Beautiful tina Unborn

Lalampahan Lee dina "Beautiful Kahirupan" ti Desiring Alloh dina Vimeo. Lagu kahiji mah wrote keur album mah panganyarna, "Nu Good Kahirupan" ieu lagu disebut "Beautiful Kahirupan." Desiring Allah nanya kuring ngeunaan nu lagu jeung jantung mah balik deui. Di dieu Éta sakabéh pos blog maranéhanana. Jeung di dieu aya lirik lagu, nu ciri V. Rose: cantol: Geulis Kahirupan Di jero Living Pindah engapan kituna Hayu Hope timbul Gusti terang naon ieu Anjeunna lakukeun Lamun Anjeunna masihan geulis ayat Kahirupan geulis 1: adina Dear, Kuring ngadangu tempat anjeun di I nyaho teu nanaon bout gampang bade ngaliwatan éta Aya orok di rahim Anjeun, tapi anjeun teu nyobian ngalakukeun nu Anjeun kukituna nyandak eta kabeh balik lamun terang yen, Tapi maneh geus teu boga clue yén waktu Éta kalayan kabogoh anjeun, nu telat wengi Lamun anjeun mikir anjeun nyieun cinta, nu bakal nyieun kahirupan Jeung ayeuna ayeuna teh perasaan adil, lalaki éta henteu resep Anjeun teu ngagaduhan hirup a, nembak, timing nu bener teu bener moal Dupi rada ngabejaan Anjeun yen Abdi ngartos nyeri Anjeun Tapi kuring nyaho anjeun teu kudu ngarasa discouraged tur isin Na saha atuh nu orok burih Anjeun teu kaulinan Ceuk urang ngagaduhan ...

Nu Man Anu Boga Allah Keur peureum-Na

Manusa anu ngabogaan Allah pikeun harta-Na geus sagala hal di One. Loba harta karun biasa bisa nampik manéhna, atawa lamun manehna diidinan boga aranjeunna, nu enjoyment sahijina bakal jadi tempered nu kungsi bakal perlu kabagjaan-Na. Atawa lamun manéhna kudu ningali eta indit, hiji sanggeus hiji, he scarcely bakal ngarasa rasa leungitna, pikeun ngabogaan Sumber sagala hal manéhna geus di One sadaya kapuasan, sadaya pelesir, sadaya delight. Naon bae manehna bisa leungit manéhna geus sabenerna leungit euweuh, pikeun manéhna ayeuna geus eta sadayana di One, jeung manéhna geus eta murni, legitimately jeung salawasna. A.W. Tozer, Nu ngungudag Allah

wawanen

Masculinity Alkitabiah jeung Pentingna panutan ti Desiring Alloh dina Vimeo. babaturan kuring di Desiring Gusti ditanya abdi sababaraha patarosan ngeunaan halangan pikeun wawanen tur kumaha carana ngalereskeun masalah. Di dieu Kang naon mah ceuk

Gusti tina setan

Di dieu teh video ti khutbah anyar mah di Summit Garéja di Raleigh, NC. I diajarkeun dina Mark 5:1-20 ngeunaan daya, wibawa, jeung rahmat Yesus. Kuring ngaharepkeun éta hiji dorongan ka anjeun

Reflections dina Rum 8

kumaha Rum 8 Mantuan Trip Lee ti Desiring Alloh dina Vimeo. babaturan kuring di Desiring Gusti tanya kuring babagi ngeunaan petikan Kitab Suci nu mantuan kuring paling. Dina klip ieu mah ngagambarkeun dina Rum bab 8

Pikiran dina Robot

Lalampahan Lee Dupi Henteu a Robot ti Desiring Alloh dina Vimeo. Dina mangsa wawancara anyar, Desiring Gusti tanya kuring ngobrol saeutik saeutik ngeunaan lagu abdi, Robot ti The Good Kahirupan

Injil di 2 menit

What Is Injil? ti Desiring Alloh dina Vimeo. klip sejen tina wawancara abdi kalayan Desiring Alloh. Maranéhanana ménta kuring lamun kuring bisa rap Injil di 2 menit. Ieu usaha mah

Kurawa Hip jeung ngalawan Ngalawan Sin

Ieu bagian tina hiji wawancara atuh kalawan Desiring Alloh. Kuring gé posting bagian séjén salaku DG nyimpen aranjeunna nepi Hip Kurawa jeung ngalawan Ngalawan Dosa ti Desiring Alloh dina Vimeo.

Nu Good Kahirupan Kitab

Salaku loba nyaho, Kuring geus dipake dina buku indit babarengan jeung album newest mah, Nu Good Kahirupan. Nah buku ieu bakal ngaleupaskeun jeung Moody Penerbit dina Oktober 1, 2012. Baca leuwih seueur tentang eta dina pencét release di handap. Tur buka TheGoodLifeTheBook.com bisa dibere beja lamun eta Kaluaran. Hip hop artis lalampahan Lee rék dipegatkeun perdana BUKU alus KAHIRUPAN dina tanggal 1, 2012 Ngaliwatan Moody penerbit proyék upcoming ngawangun on release album arus jeung redefines "The Good Kahirupan" ku nangtang urang mun euweuh hirup di lampu tina ngampar tapi naek kapal dina lalampahan anyar jeung leuwih glorious. Los Angeles, Calif. (Mei 17, 2012) -Billboard Chart-topping hip hop artis Trip Lee ieu gearing up for release buku debut, Nu Good Kahirupan (Moody Penerbit). A tuluyan kana album panganyarna na nu dikaluarkeun dina bulan April 10, 2012 ngaliwatan ngahontal Records, The Good Kahirupan bakal pencét toko nasional dina Oktober 1, 2012. "Keur taun, Kuring geus ngalakonan musik nu tantangan pintonan dunya urang jeung nunjuk ka Kristus - tapi aya sok geus watesan musik, sabab aya ngan jadi loba Anjeun bisa komunikasi dina lagu,"Nyebutkeun Trip. "Album The méré listeners snapshots tina kahirupan alus, sarta buku bakal ...

Ngalaman Good Kahirupan Live

Nu tour Good Kahirupan najong off minggu ieu! Panggihan nu date bakal pangdeukeutna ka anjeun. Ieu gé jadi di Minneapolis, Michigan, Virginia Beach, Nashville, Orlando, sarta Dallas. kaping More bakal ditambahkeun pas well! Klik dina Tumbu keur tiket atawa buka ReachRecords.com/events.

iLove Lyrics

Di handap ieu mangrupakeun lirik ti lagu mah iLove dina album anyar mah "The Good Kahirupan." Sasaha sejenna sangsara ti iLove? ayat 1: Ngaran kabogoh abdi urang dimimitian ku hiji I shines caang kawas béntang di tetep langit ku samping abdi, nalika poék na manehna Éta cahaya Manéhna befriends loba, sarta kami musna dina panon nya staring dina dirina tinimbang ningali lengkah urang Jalankeun ka dirina nalika urang hudang tanpa catching napas urang Manéhna Éta addicting, kanyataanna: kami geus fiends Tapi kami teu sniffing lem, urang nuju ngan glued kana layar Manéhna aturan kami, tingali buktina lamun manehna cingcin Urang meureun kukituna nyandak dua nya leuwih dua manusa sadulur Her? Sababaraha badag sababaraha leutik Urang nyingkronkeun dirina kalawan em poean tetep dirina dina urutan Urang meunang nya lamun manehna pakait malah lamun urang teu bisa nanggung dirina Tanya kuring lamun Nyaan kudu dirina? Kuring jadi kawas, "Nurun tina" Tapi nalika kuring katempo nya di mall Kuring kungsi ka pangadilan nya atuh tetep nya di asesoris, ya budak ulah bari dirina Abdi hoyong dirina dina kahirupan mah, Abdi ngalakukeun nanaon keur dirina Poho ngeunaan hiji budak récéh, manehna deui kawas saparapat Abdi jeung nya sadaya waktu,...

Nu Good Kahirupan di dieu!

album solo kaopat My, "The Good Kahirupan" geus resmi geus dileupaskeun! Beuli album tina iTunes dieu. Anjeun oge bisa nyokot albeum nepi di toko di Lifeway, kulawarga Christian, Mardel, jeung Target & Wal-Kemranjén (pilih toko). oge, Anjeun bisa lalajo video anyar pikeun "Kuring Good" featuring Lecrae dieu. Urang partnered jeung sora tina syahid dina hiji ieu pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan kasusah jeung ajak mukmin nangtung teguh. Sunda gabung di sholat nu PANGERAN bakal make proyék ieu tangtangan jeung ajak loba!

Naon Jadi Good Ngeunaan Good Jumaah?

Ieu normal pikeun nginget poé maot si sacara. Saha nu leungit hiji dipikacinta weruh nu kungsi bakal poho poé maranéhanana lulus dina. Ieu ahir hirup, jeung éta heartbreaking. Tangtosna, salaku ras manusa, urang teu ngan inget leuwih dipikacinta. Lamun inohong masarakat penting maot prematurely, urang inget jeung milu sedih poé maranéhanana dicokot ti urang ogé. bangsa urang emut poé Martin Luther King JR. ditémbak, jeung poé John F Kennedy ieu ditelasan. Tapi maranéhanana poé nu tangtu nu kungsi disebut alus. Maranéhanana éta poé horrific, mana lalaki tercinta anu ditelasan ku assassins jahat. Tapi, dua rébu taun ka tukang Yesus tina Nasaret ieu ditelasan ku assassins jahat sorangan, urang inget poé nu salaku "Good" Jumaah. Naon jadi alus ngeunaan poé nalika paling dikaitkeun man dina sajarah manusa ieu rongkah keok jeung ditelasan ku musuh-Na? Kanyataan yén lalaki jahat bakal plot ka rajapati Putra Allah tragis jeung éta undoubtedly dosa greatest kungsi komitmen. Tapi maot nya kawas nu mana wae nu maot samémeh atawa sanggeus . Urang bisa nyebut poe yén "Good" Jumaah for loba alesan. He ...

Aku Good terangna

"Abdi séhat" ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy. Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good" poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta. Muga kieu sahiji lirik bakal mantuan kami pikeun nyerna eusi ... ayat 1: Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, maot téh di jalan panto kuring / Sieun nyebutkeun I'ma binasa bro, tapi nu teu naon nyebutkeun Gusti abdi / Cenah mah teu kaliru sanajan ...

Nu Greatest Love of All

Everybody hayang jadi dipikacinta. Naha urang ngaku atawa teu, sakabéh urang boga kahayang alam ieu ngarasa dipuja jeung ngaapresiasi ku batur. Loba urang méakkeun sakabéh kahirupan urang neangan batur ka sunda urang, di amoy nu si- saha bae- bakal nyugemakeun longing ieu di jero. Nah lamun Anjeun keur perencanaan leungit sorangan dina roman ayeuna jeung nu nuju hoping nu pamustunganana bakal nyugemakeun longing nu, I Anjeun hoyong terang yen Tujuan Anjeun teuing low. Anjeun moal manggihan asih greatest sakabeh dina cahaya dinner lilin peuting. Tapi, aya sadaya kuat, sadaya satisfying, asih sampurna sadia ka anjeun. Aya hiji Allah anu mikanyaah anjeun leuwih ti anjeun kungsi bisa dibayangkeun. asih-Na teu fickle jeung anjeun teu kudu Woo Anjeunna atawa digawé for eta. Teu Allah Love Us? Kuring teu apal sakapeung loba urang heran naha atawa teu Allah bener mikanyaah urang. Manéhna jigana jadi jauh. Jeung meureun we kukituna eureun doubting lamun Anjeunna teu hiji hal make jelas pikeun urang. Kabeneran urang, Manéhna geus boga. Alkitab nyebutkeun, "Allah nunjukeun asih-Na pikeun urang dina bari urang masih sinners, Kristus pupus pikeun urang." Jeung deui eta nyebutkeun,...

robot

"robot" nyaeta lagu munggaran album upcoming mah "The Good Kahirupan" ngaleupaskeun April 10. Lirik kana lagu sarta bébas download anu handap Kami moal Anjeun robot, Kami moal clone a Anjeun henteu dalang mah Kami moal a drone boga master anyar jeung kuring nuturkeun ka Anjeunna nyalira abdi hoyong hirup alus saacan Kuring Isro ayat 1: Hei abdi lahir kirang ti manusa I nyaho keur disada gélo Tapi kuring ieu memang dilahirkeun robot sakumaha orok No kahirupan nyata di kuring, Kuring ngan dimaénkeun peran kuring No kadali diri, Kuring ngan teu naon ieu kuring ngawartoskeun kuring ngagaduhan urutan kahiji abdi, Ieu mah sakadar sapoé heubeul Tapi kuring henteu boga kasempetan, ngakibatkeun haté mah jalan tiis haté abdi nyandak ordo, Abdi teu bisa megatkeun kapang Ngajual handapeun tindakan ngajadikeun babu na Abdi teu bisa nyokot kadali Jadi kuring ieu ngan chilling di baju robot abdi Jeung babaturan robot kuring, jeung robot abdi ngalir Hirup cara robot, ngakibatkeun éta sakabéh I nyaho Minang I uninga I bisa dibébaskeun tina jiwa robot kuring, Kuring kawas ... hook Naha anjeun salawasna nyobian ngadalikeun kuring? Anjeun teu boss abdi éta ...

Nu Good Kahirupan

Pikeun satengah munggaran 2011, Kuring teu no lagu, no fitur, no nempokeun, no sia. Kuring pindah ka Washington DC jeung nyandak ngeunaan 5 bulan off keur magang pastoral. Sanajan kuring teu iinditan dunya jeung nangtung di hareup a laut jalma unggal peuting, ieu salah sahiji musim paling fruitful hirup mah. Lamun magang réngsé mah dimimitian iinditan deui jeung lalaunan mimiti dipake dina musik anyar. Kira digolongkeun I ditajong kana gear full dipake dina album solo kaopat mah. Sarta sanggeus bulan gawé teuas, album ieu lumayan loba dipigawé. Kuring malah teu bisa nganyatakeun kumaha bungah Kami ka ngaleupaskeun eta. Kaula sok néangan méré jalma hal Kuring geus teu dibikeun eta saméméh. Kuring teu hayang diaransemén albeum Kuring geus geus dijieun. Kuring hayang méré Anjeun album anyar, jeung musik anyar, jeung cara anyar celebrating kabeneran kolot sarua. Di 2006 dina album kahiji mah, Lamun Maranéhanana Ngan terang, Kuring hayang ngabejaan ka urang ngeunaan Allah glorious anu kuring hayang maranehna nyaho. Di 2008, "20/20" datang kaluar jeung hayang ajak folks nempo Gusti jeung visi nyata. 2 taun saterusna, "Antawis...

Kapamingpinan wani

Di dieu nu uran wani MLK ngeunaan pintonan (teu nyebut sababaraha tulisan pangalusna mah geus kungsi maca). Manéhna refuses ka nangkeup hukum adil jeung refuses ngadagoan sabar. Manéhna nyokot inisiatif dina nama ras sakabeh jalma. Salaku manusa hideung, Aku deeply bersyukur ka Allah pikeun karya dilakonan ngaliwatan manéhna. Jeung salaku Christian, Kuring hayang tarung keur kaadilan sagampil teuas sakumaha Mantenna teu, buruk dina pikiran nu ngan Yesus bisa mawa kaadilan sampurna. Jeung Anjeunna bakal. Ieu excerpt ti hurup kawentar MLK sacara. Anjeun kudu maca sakabeh hal lamun meunang kasempetan. "Urang geus waited pikeun leuwih ti 340 taun keur hak urang konstitusional jeung Allah dibikeun. Bangsa Asia jeung Afrika nu pindah jeung laju jetlike arah gaining kamerdikaan pulitik, tapi urang masih ngabdi di kuda jeung Buggy Pace arah gaining cangkir kopi di counter dahar beurang. Sugan eta gampang pikeun maranéhanana anu geus kungsi ngarasa anak panah stinging of segregation ngomong, "Tungguan." Tapi lamun geus katempo galak mobs Lynch ibu ibu jeung founding di bakal jeung ngalelepkeun sadulur jeung baraya di whim; lamun geus katempo hate dieusi policemen kutukan,...

Diideuan Ku aksara leutik King

Dinten ieu kami ngagungkeun warisan ti pamingpin foremost tina gerakan Hak Sipil, Dr. Martin Luther King JR. Gusti dipaké man ieu mere ilham bangsa, jeung mindahkeun hiji jalma ka arah sarua. Aya masih digawé dipigawé, tapi kontribusi nya éta invaluable. No pahlawan sampurna, jeung Dr. King no iwal, tapi kuring admire manéhna di sababaraha cara jeung Kaula diideuan ku warisan-Na. Di dieu aya tilu hal ngeunaan hirupna nu mere ilham kuring. 1. Markisa pikeun Kaadilan Dr. King ieu disgusted ku hal nu teu adil nu ieu rampant di dunya urang, jeung dedicated hirupna ka pajoang ngalawan eta. Dina Kitab Suci, manéhna nempo visi Allah pikeun dunya-Na, Manéhna nempo nabi nelepon pikeun ahir penindasan, jeung Manéhna gairah nempo nu kaadilan datang ka lulus. I admire markisa ieu kaadilan, jeung solat Allah bakal terus gawé dina jantung sorangan. Kuring hayang tarung pikeun tertindas jeung ngahutbah Good News ka naon naon. 2. Kapamimpinan Najan youthfulness na, Dr. pidato prophetic King sarta kristal visi jelas dipingpin manéhna muncul salaku pamingpin gerakan. Manéhna teu diuk deui jeung wadul, anjeunna stepped up na ...

komo Lamun

Komo lamun kabagjaan jeung kanyamanan urang ninggalkeun urang, urang bisa leres pisan yakin Allah urang moal. Ezra 9:9

hiji Kahirupan: Bagikeun

A sababaraha minggu ka tukang, I spoke di Konférénsi Nasional Kampus teureuh ngeunaan tanggung jawab unggal pangagem pikeun evangelize. téks ieu mah 2 Korinta 5:18-21. Di dieu teh video ti rintakan nu. hiji Kahirupan | Bagikeun - Lalampahan Lee ti Kampus teureuh on Vimeo. Mun anjeun geus kabetot, di dieu teh video ti sawala panel I ieu bagian ogé. sawala ieu ngeunaan mentri kampus, gareja lokal, Komisi Great, jsb: Pastor Panel ti Kampus teureuh on Vimeo. tambah, Kuring nyarankeun Anjeun pariksa kaluar sagala media sejenna tina konferensi teh. Aya ton pangajaran gede mah mikir anjeun nimu jadi edifying.

urang Ngalawan

Urang ngalawan ngabuktikeun kumaha bener urang, forgetting nu bener teu anu Yesus datang pikeun. Matt 9:13

3 Cara pikeun Deny Allah

Dupi anjeun nampik Allah Alam Semesta? Percaya atawa teu, ieu mangrupakeun Patarosan penting pikeun sakabéh urang mikir ngeunaan. Ieu jelas dina Kitab Suci yen hirup langgeng anu bebas dibikeun ka jalma anu dipercanten Allah jeung percaya Na Good News, jeung ngan judgment dilumangsungkeun dina maranéhanana anu mungkir Anjeunna. Tapi aya leuwih ti hiji cara pikeun mungkir Allah. Di dieu aya tilu mah kapanggih dina Perjanjian Anyar. 1. Denying yén Yesus nyaeta Anu Cenah Manéhna Ieu "Anu tukang bohong tapi manéhna anu denies yen Isa teh Al Masih? Nu Dajjal nu, manéhna anu denies Rama jeung Putra. No hiji anu denies Putra boga Bapa. Saha confesses Putra boga Rama oge." 1 John 2:22-23 Aya loba jelema di dunya urang ayeuna anu mikir diri salaku jalma spiritual atawa komo agama. Maranéhanana percaya yen Allah aya, jeung maranehna nyobian ibadah manéhna di jalan sorangan. Meureun maranehna komo ningali Yesus salaku guru gede atawa nabi ti Allah. Tapi lamun maranehna teu percaya yen Isa saha Cenah Manéhna nyaéta, aranjeunna denying Anjeunna. Ningali Yesus saukur salaku hébat ...

Nu godaan Yesus

pikeun Kristen, Patarosan teu naha atawa teu urang bakal nyanghareupan godaan, tapi kumaha urang bakal ngabales lamun urang ngalakukeun. dina Lukas 4:1-2, urang maca ngeunaan godaan Yesus jeung kumaha Manéhna direspon. Di dieu teh audio tina hutbah ringkes mah diajarkeun dina petikan nu di gereja mah sababaraha bulan deui. Kuring hayang kasampak di godaan Yesus ', ngagambarkeun dina ta'at-Na, jeung mikir ngeunaan naon bisa we diajar ti pamandangan ieu. Naon nu hal Urang kudu inget di kali godaan? Di dieu aya titik utama: abdi. Gusti ngamungkinkeun tur Mangpaat dedi sakumaha Bagian Plan Na II. Kelemahan anu Henteu hiji musabab kana Méré Dina mun dedi III. Tempter nu geus kungsi ngéléhkeun éta dedi Yesus ku BragOnMyLord I neneda éta hiji dorongan ka anjeun

Kumaha Dupi Urang bener Dina The Sight Of Allah?

Kumaha urang bener dina tetempoan Allah? Ieu téh assuredly dina kaitannana sarua di mana Kristus ieu jelema nu ngalakukeun dosa a. Keur manéhna dianggap di luhur tempat urang, yén manéhna bisa jadi kriminal di kamar urang, jeung bisa jadi diurus salaku jelema nu ngalakukeun dosa a, teu nyinggung sorangan, tapi keur jalma batur, inasmuch salaku manéhna murni jeung dibebaskeun ti unggal lepat, jeung bisa endure hukuman nu ieu alatan urang- teu ka dirina. Nagara ieu aya di ragam sarua, assuredly, urang ayeuna bener Anjeunna- teu hormat tina kapuasan urang ngajadikeun ka kaadilan Allah ku karya urang sorangan, tapi sabab urang judged tina dina sambungan jeung amal saleh Kristus urang, nu geus we ditunda ku iman, nu bisa jadi ours. John Calvin Baca ieu lalaunan jeung ngantep eta tilelep dina! Kuring datang di sakuliah quote ieu bari Nyiapkeun pikeun talatah mah dina 2 Korinta 5:18-21 pikeun teureuh Konférénsi Nasional Kampus. barang Good

I Candak Ieu, Saterusna, Unbelief nu Dina Yesus

Kuring nyokot eta, saterusna, nu unbelief Yesus (NOT percanten ka Yesus) mangrupa ngarobah jauh ti Yesus dina raraga neangan kapuasan dina hal séjén. Jeung kapercayaan Yesus datang ka Yesus pikeun kapuasan kaperluan urang jeung longings urang. Kapercayaan teu utamana hiji kasapukan jeung fakta dina sirah; eta utamana an napsu dina jantung nu fastens dina Yesus keur kapuasan. [Yesus nyebutkeun,] 'Manéhna anu datang ka kuring teu wajib lapar sarta manéhna anu percaya ka kuring kungsi bakal haus!'Yohanes Piper

Naha kuring meunang Kawin Jadi Young: Ti pandang My Pamajikan sacara

Ngeunaan sabulan ka tukang mah wrote blog nétélakeun folks naha kuring meunang kawin jadi ngora. Mah deeply wanti ku réspon ti sadaya anu maca eta jeung solat mah geus yen Gusti bakal nulungan urang mikir leuwih biblically ngeunaan nikah. Lamun teu meunang maca nu post asli mariksa kaluar dieu: Naha Naha atuh Meunangkeun Kawin Jadi Young? Nah sanggeus jadi loba folks nepi kaluar kuring jeung ka kuring kumaha mantuan ieu maranehna, Teu sangka bakal sagampil mantuan, nu mungkinkeun pamajikan mah, Jessica, ngajawab tarosan sarua ti sudut pandang nya. Jadi di dieu geus. Naon dijieun pamajikan mah mutuskeun meunang kawin jadi ngora? Manéhna nyebutkeun… 1. Kuring kapanggih hiji lalaki godly Nalika kuring munggaran patepung Trip, Kuring teu rarancang dina lalaki nikah kapan geura-giru. Tapi ti pisan kahiji kalina urang indit kaluar, Mah emang aya hiji hal nu beda ngeunaan manéhna. Manéhna gairah ngeunaan Injil cara anu mah geus kungsi katempo saméméh dina guy umur mah. Kuring oge kungsi papanggih batur jeung sudut pandang wijaksana kawas dina dating. Hatur nuhun kana discipleship na saméméh kuliah anjeunna terang kahayang ceuk pikir ...

disetir

Di dieu Kang sababaraha video ti hutbah mah diajarkeun saméméhna taun ieu di San Diego. Téma konferensi ieu "disetir", jadi kuring milih ngahutbah dina Rum 12:1-2. Naon eta kasampak kawas keur pangagem ka jadi "disetir?" titik utama mah nya nu pangagem nu kudu ... 1. Jadi disetir ku Mercy 2. Jadi disetir ka Ibadah 3. Jadi robah Asa na mantuan!

Hatur nuhun

Kuring kakara rek ngomong hatur nuhun ka dulur anu ngado'a pikeun urang bari urang éta dina tour di buana gede Afrika. Gusti graciously dijawab loba jalma solat, jeung dipaké anjeun babarengan jeung urang nyieun hiji dampak di genep nagara beda. tour ayeuna geus datang ka ahir jeung urang dipingpin imah peuting. Urang kukituna ngahargaan solat anjeun terus keur perjalanan aman jeung kaséhatan. Sababaraha urang tacan ngarasa teuing oge jeung urang hayang make imah cageur. Kuring kasampak maju ka ngeposkeun blog ka ngabejaan ka maneh sadaya ngeunaan lalampahan urang. Nepi mangka urang ngahargaan solat Anjeun

Pitulung Us Out jeung Unashamed Afrika

Ayeuna éta 12:34 Kami di Botswana. Ieu poe full kahiji urang di Afrika jeung Gusti geus di pagawean. Sakabeh ngahontal awak landed di Johannesburg tadi peuting jeung flew ka Botswana isuk ieu. Urang meunang papanggih ton ngarojong soré ieu dina Signing urang teu di toko buku Christian lokal jeung urang tadi sababaraha wawancara gede. Isukan peuting téh konser munggaran tour jeung urang amped. Urang rék tour ieu jadi fruitful jeung urang tangtu cinta bantuan Anjeun. Kumaha anjeun bisa mantuan? Anjeun oge kudu mantuan urang ku doa, ku kituna loba bakal méré hatur nuhun atas nama urang keur berkah nu dibérékeun urang ngaliwatan solat loba. 2 Korinta 1:11 Urang pageuh percaya yen Gusti ngagunakeun solat jalma-Na pikeun ngalakonan rencana-Na. Jadi Anjeun tiasa mantuan kami ku solat. Di dieu aya sababaraha cara dasar Anjeun bisa neneda for jeung urang jeung jeung urang: 1. Yen Gusti bakal tetep urang sehat sarta kuat 2. Urang bakal sikep diri urang sorangan salaku pagawé 3. Nu konser bakal balik well 4. Yen Gusti bakal nangtayungan kulawarga urang bari urang jauh 5. Kristus anu bakal jadi ...

Man Nepi Video

September ieu urang ngarilis film pondok jeung album disebut “man Nepi" tangtangan lalaki ngora jadi lalaki. Di dieu hiji video musik pikeun “Man Nepi Lagu Kabangsaan." Anjeun tiasa mésér film pondok tur album dieu

Nu satia Evangelist

Di dieu teh audio tina rintakan mah diajar saméméhna taun ieu ngeunaan evangelism satia. The satia Evangelist ku BragOnMyLord Pikeun maranéhanana pondok dina waktos, di dieu Kang kasimpulan titik: 5 Ciri tina Evangelist satia ... 1. Embraces jeung understands Injil 2. Yakin jeung Unashamed tina Injil 3. Mikanyaah nu Lost 4. Gumantung kana Allah pikeun Results 5. Prays keur Lost jeung prak nepi Bagikeun Asa éta mantuan

Invasi Video

Pikeun maranéhanana anjeun anu geus kungsi katempo video pikeun lagu mah "invasi (pahlawan)" yeuh ieu. ngaraosan! Kuring ngaharepkeun eta mantuan Anjeun pikeun ngajaga panon anjeun dina Kristus.

Naha Naha atuh Meunangkeun Kawin Jadi Young?

Kamari mah dijieun peuting eureun ahir di toko ka grab sababaraha hal mah kungsi paguneman pisan metot jeung kasir. Urang dijieun obrolan leutik salaku manéhna discan item mah, terus manéhna ditawarkeun kuring kartu diskon tapi ka dirina pamajikan mah geus miboga hiji. Éta lamun paguneman meunang fun. Kuring teu apal paguneman ieu sadaya teuing well alatan kuring geus kungsi eta sababaraha kali saméméh. Éta mana hal kawas ieu ... Jalma: Naon!? Anjeun keur nikah? abdi: Hehehehe Kuring geus nikah dua satengah taun endah pisan. jelema: Sabaraha yuswa Anjeun? Anjeun kasampak kawas orok. abdi: Aku dua puluh tilu. jelema: Anjeun geus jadi ngora! Naha di dunya bakal Sadérék nu? abdi: Naha teu ngalakukeunana I? Di 2009, Kuring meunang nikah dina yuswa bieu hukum jeung bieu menak tina heubeul dua puluh hiji taun. Salila pacaran mah, papacangan, jeung nikah pondok, Kuring geus ménta waktu jeung waktu deui pertanyaan kawas, "Naha perlu nikah jadi ngora? Naon gawena nu?", jeung paporit pribadi mah, "Anjeun kudu waited jeung ngarasakeun hirup anjeun!" Sababaraha folks nanyakeun pertanyaan ieu éta strangers, tapi sababaraha éta kulawarga. Ieu mah gila meunang kawin di saperti "ngora" umur?...

I Love Musik

Unggal ayeuna sarta saterusna mah balik deui sarta ngadangukeun albeum jeung lagu nu bener pindah kuring artistically jeung rohani basa kuring ngadéngé eta. Salah sahiji jalma albeum téh The Solus Christus Project ku Shai Linne. Ieu téh salah sahiji albeum hop paporit hip mah- jaman. produksi nu unik (sanajan teu commerical), eusi nu luar biasa, jeung skill liris Shai nyaéta dina pintonan full. Ieu salah sahiji jalma albeum nu ngajadikeun rappers nanya sorangan, "Naha keur kuring masih rapping deui?" Kuring teu bisa QUOTE sakabeh catetan di posting, tapi di dieu Kang salah sahiji ayat paporit mah ti album. Ieu ayat shai urang tina "Cék mic 1,2": Manéhna méré kahirupan Na salaku Mekah a, Abdi hype sarta Kuring nari Nalika reciting Lagu kabangsaan abdi Kristus, Anak Domba taqwa anu hurung lantern abdi Saha nu sejenna tapi Gusti teh bangsa Dupi hype a drunkard kafir nulis tanpa malah hiji kecap diri glorification? kecap leuleus My- inadequate memang keur nerangkeun Kelor suci beresih Linggarjati mun ngalakukeun amal miraculous Dina umur dua belas, anjeunna ngalaman nu huluna heubeul amazed di wawasan Na diturut kolotna Na, sanajan Anjeunna dijieun pipa angin maranéhna A Anomaly leres- na saha tiasa ponder hamba teh ...

Unashamed Australia Recap

A sababaraha minggu ka tukang kuring nyandak off ti LAX jeung dipingpin ka sisi séjén dunya jeung sababaraha jalma paporit mah. Tedashii, pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager tour urang, jeung anu dipingpin ka Australia ngawula ka Yesus. Naon urang teu Simkuring spent dua minggu ka handap dina iinditan ngaliwatan Brisbane, Melbourne, Perth, jeung Sydney. Dina unggal kota urang éta bagian konser badag mimitian ti 5,000-10,000 jalma ngora. Saméméh konser, urang indit ka sababaraha sakola jeung ngondang eta kaluar ka nempokeun. Naon kami diidinan ngomong di loba sakola ieu diwatesan (sabab éta sakola state non-Christian), tapi urang teu pangalusna urang ajak siswa jeung nujul ka Kristus. Dina konser, lima urang pencét panggung minangka salah rowdy, awak unashamed. Urang rocked hambalan maranéhanana ka best of pangabisa urang bari nyoba jadi jelas mungkin ngeunaan Injil nu ngalir urang ngalakukeun naon we ngalakukeun. Leuwih ti nanaon urang hayang folks nyaho Yesus! Urang sok nyoba pastikeun folks ninggalkeun impressed, teu ku kaahlian urang, tapi ku Gusti urang. Keur naon urang ngalaman Urang ngagaduhan ke ...

Injil Koalisi Video

Anyar Injil Koalisi video tina Eric Mason, Lecrae, jeung kuring nyawalakeun folks hideung “ngarombak" teologi